monia77w1 20.03.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Romku a jak tam Twoja sprawa z paragonem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.03.2008 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Romku a jak tam Twoja sprawa z paragonem? aż wstyd sie przyznać jakos olałem temat , zapomniałem o nim i nic w tym kierunku nie zrobiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.03.2008 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Ja za to jestem stałym klientem allegro. Jak mam jeżdzić i czegoś tam szukać to wolę internet. Większy wybór i jescze na dodatek taniej Ja to się troszkę boję Allegro. Czy to zawsze wiadomo co Ci przyślą, czy nie nawrzucaja kamlotów do paczki Chyba, że są osoby, które sprzedają i można jakoś sprawdzić opinie o nich. Hm...nie wiem...jak będę potrzebowac pomocy to się zgłoszę do Ciebie Romku dobrze? nie ma sprawy jak coś będziesz chciała to służę pomocą Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.03.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Romku a jak tam Twoja sprawa z paragonem? aż wstyd sie przyznać jakos olałem temat , zapomniałem o nim i nic w tym kierunku nie zrobiłem Nie ładnie, bardzo nieładnie. Wstydz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.03.2008 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Romku a jak tam Twoja sprawa z paragonem? aż wstyd sie przyznać jakos olałem temat , zapomniałem o nim i nic w tym kierunku nie zrobiłem Przepraszam...a o co chodzi????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 20.03.2008 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Jezdem Jestem lżejsza o parę setek ale już wszystko kupione. Wzięłam swoje ogony (dzieci) ze sobą coby mi pomogły. Zapierały się bestyje jedne jak tylko mogły, bo chciały przy kompie siedzieć ale ja stanowcza byłam i siłom do samochodu zagoniłam Ale i tak były na tym wygrane, bo mnie na parę słodyczy naciągneły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.03.2008 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Jezdem Jestem lżejsza o parę setek ale już wszystko kupione. Wzięłam swoje ogony (dzieci) ze sobą coby mi pomogły. Zapierały się bestyje jedne jak tylko mogły, bo chciały przy kompie siedzieć ale ja stanowcza byłam i siłom do samochodu zagoniłam Ale i tak były na tym wygrane, bo mnie na parę słodyczy naciągneły. Jakbym czytała scenariusz dnia w domku moim...tylko, że zamiast dwóch dziewczyn dwóch chłopaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.03.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Romku a jak tam Twoja sprawa z paragonem? aż wstyd sie przyznać jakos olałem temat , zapomniałem o nim i nic w tym kierunku nie zrobiłem Przepraszam...a o co chodzi????? http://forum.muratordom.pl/brak-paragonu,t123221.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.03.2008 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Romku a jak tam Twoja sprawa z paragonem? aż wstyd sie przyznać jakos olałem temat , zapomniałem o nim i nic w tym kierunku nie zrobiłem Przepraszam...a o co chodzi????? http://forum.muratordom.pl/brak-paragonu,t123221.htm No tak...hm...parę dni minęło, emocje opadły,,,,,zakończenia brak Romku jak Ci nie zależy na tym paragonie (bo rozumiem, że gwarancja i tak z ustawy wynika) to chociaż napisz mu odpowiedni komentarz, co by innych ludzi (np. takich ja ja - znaczy się co się nie znają) nie naciągał. I tak mu napisz żeby mu w pięty poszło, a Ty upuścisz sobie trochę emocji. A jak emocji do napisania masz za mało to chętnie Ci zafunduję odpowiednie emocje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.03.2008 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 MASZ ŚWIĘTĄ RACJĘ!!!!! Muszę mu napisać "parę słów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.03.2008 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 MASZ ŚWIĘTĄ RACJĘ!!!!! Muszę mu napisać "parę słów" No....uf....i tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.03.2008 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 MASZ ŚWIĘTĄ RACJĘ!!!!! Muszę mu napisać "parę słów" No....uf....i tak trzymać Wystaw mu odpowiedni komentarz. Cwaniaczkowi po prostu nie chce pałcić się podatków (ja właśnie przelewam pieniążki do US i mi żal tyłek ściska). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 20.03.2008 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 http://img486.imageshack.us/img486/5457/dalmatek584te7.gif Z okazji Świąt Wielkanocnych: miłości, która jest ważniejsza od wszelkich dóbr, zdrowia, które pozwala przetrwać najgorsze. Pracy, która pomaga żyć. Uśmiechów bliskich i nieznajomych, które pozwalają lżej oddychać i szczęścia, które niejednokrotnieocala nam życie. Życzę Tobie Aniu i Wszystkim czytającym Twój dzienniczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.03.2008 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Nie wiem czy będzie czas...od jutra czas zacząć walkę więc wszystkim odwiedzającym mnie pragnę złożyć Życzenia Świąteczne http://grzaniecgalicyjski.blox.pl/resource/wielkanoc018.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.03.2008 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Dziękuję za życzenia Edytko Chyba jednocześnie kliknęłyśmy "wyślij" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 20.03.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Chyba jednocześnie kliknęłyśmy "wyślij" Nioooo I znów masz kwiatuszki http://www.ogrodkroton.pl/TSI/zdjecia/taccabial.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.03.2008 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Chyba jednocześnie kliknęłyśmy "wyślij" Nioooo I znów masz kwiatuszki http://www.ogrodkroton.pl/TSI/zdjecia/taccabial.jpg Łoooooooo matko jedyna To jest CUDNE Dzięki wielkie Zatkało mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 20.03.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Dzięki wielkie Zatkało mnie Aniu odetkałaś się już Wiesz, że to bardzo niebezpieczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.03.2008 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Jeszcze jestem w szoku Czegoś tak pięknego dawno już nie widziałam Jak przygotowania do świąt??? Menu zrobione??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 20.03.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Jak przygotowania do świąt??? Menu zrobione??? Jes ofkors Na dzień dzisiejszy wszystkie zakupy zrobione. Od jutra zaczynam pichcić. Ale gro rzeczy będę robić w sobotę, aby na niedzielę, kiedy przyjdą goście, mieć na świeżo zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts