Rom 21.03.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Romku dziękuję za kwiatki A co do naszego wczorajszego "gotowania" cóż....niedługo będą święta to zaspokoisz swój głód...a dzisiaj trzeba pościć A Twoja żona ma jakąś popisową potrawę? A my mamy święty spokój Świeta u jednych i drugich rodziców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.03.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Jadę do lekarza - dalsze L 4 potrzebne, przeziębienie nie opuszcza mnie i konieczne tłumaczenie moich wyników z polskiego na nasze ......a potem do garów Aniu nic nie jest lepiej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 21.03.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Witam!!! Aniu w sumie to dobrze, że idziesz jeszcze na zwolnienie. Oczywiście nie dobrze, że chorujesz, ale będziesz mogła sobie troszkę odpocząć. Mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.03.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Edytko a ty nie przy garach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 21.03.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Edytko a ty nie przy garach? W robocie siedzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.03.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Edytko a ty nie przy garach? W robocie siedzem a ja myślałem że tylko ja dzisiaj pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 21.03.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Edytko a ty nie przy garach? W robocie siedzem a ja myślałem że tylko ja dzisiaj pracuje Nudy na pudy Aż szkoda czas marnować na takie duperele kiedy to robota w chałupie czeka. A Ania to już pewnie połowę roboty ma z sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.03.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Może szybciej skończy i wpadnie do mnie z pomocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 21.03.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Może szybciej skończy i wpadnie do mnie z pomocą No nie mów, że Ty przy garach stoisz. Zaraz, zaraz przecież Ty idziesz w tym roku na wyżerkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 21.03.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 http://www.muratordom.pl/pliki/galeria/uzytkownicy/51140/344/2346.jpg Wesołych Świąt.Zdrowia, szczęścia humoru dobrego,a, przy tym wszystkim stołu bogatego.Mokrego dyngusa, smacznego jajka.I niech, te święta będą jak bajka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.03.2008 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Może szybciej skończy i wpadnie do mnie z pomocą No nie mów, że Ty przy garach stoisz. Zaraz, zaraz przecież Ty idziesz w tym roku na wyżerkę. chodzio mi o pomoc ze sprzataniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 21.03.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Może szybciej skończy i wpadnie do mnie z pomocą No nie mów, że Ty przy garach stoisz. Zaraz, zaraz przecież Ty idziesz w tym roku na wyżerkę. chodzio mi o pomoc ze sprzataniem Aaaaaaa... No ale skoro Was nie będzie, to po co sprzątać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.03.2008 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 http://images32.fotosik.pl/187/1b855ab2c9cc6169.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.03.2008 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 wypada na wiosnę trochę posprzątać. Kilka dni temu myłem okna ale po ostatnich opadach jakoś tego nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 21.03.2008 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Kilka dni temu myłem okna ale po ostatnich opadach jakoś tego nie widać No właśnie syzyfowa praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 21.03.2008 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Mayland dziękuję za życzenia Edytko po co Ty do tej roboty poszłaś??? Trza było sobie wziąć urlopik Romku rozumiem, że dzisiaj się już nie spotkamy???? Sprawozdanie: bigos gotowy, jaja pomalowane, baranki gotowe, galantyna upieczona, sałatka pokrojona, jaja na pastę jajeczną ugotowane, mięso się marynuje. Jutro: kończę sałatkę, zalewam galantynę i szynkę, robię sos tatarski, pastę jajeczną, święconkę, Ciasto przyniesie teściowa Czy o czymś zapomniałam...hm...nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 21.03.2008 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Aniu wiedziałam, że Ty jak mróweczka się uwinęłaś. Cała masę pyszności narobiłaś. A ja będę jutro to wszystko robić, ale nie sama, bo jest małż i dziewczynki też bardzo lubią mi w kuchni pomagać. Szczególnie kroić sałatki. Nie mogłam dziś wziąć urlopu, gdyż miałam wczoraj, a dziś ma kto inny i nie miałby mnie kto zastąpić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 21.03.2008 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 O rany w czwórkę w kuchni.....hm...ja nie lubię jak mi się ktoś kręci po kuchni...no chyba, że to jest pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 21.03.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 O rany w czwórkę w kuchni.....hm...ja nie lubię jak mi się ktoś kręci po kuchni...no chyba, że to jest pomoc O nie, nie w czwórkę nie da rady Prędzej wyszłabym z siebie i stanęła obok Każdy ma swoją rolę do spełnienia i się wymieniają miejscami. Właśnie duszą mi się jabłka na szarlotkę. Mięso już przyprawione, a warzywka na sałatkę prawie ugotowane. I to będzie tyle roboty na dzisiaj. Od jutra rana ciągszy dal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.03.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Dobry wieczór Ale tutaj pustki Muszę iść zamoczyć we wodzie formę do baranka. Jutro o 11:15 mamy na wiosce święconkę. Pierwszy raz z czymś takim się spotkałem w zeszłym roku. W mieście tego nie ma - są po prostu cały dzień msze i idzie się do kościoła. A na wiosce to jest tak, że jest świetlica wiejska. o umówionej godzinie przychodzi ksiądz, schodzą się wszyscy mieszkańcy ze święconką i następuje uroczyste poświęcenie. Strasznie zabawne to było w zeszłym roku My mieliśmy malutki koszyk i wszystkiego po trochu, ale jak byście zobaczyły te wiejskie kosze to byście padły Ogromne kosze jak do pyrów a w nich kilogramy szynek, kiełbas, fura jajek i po prostu żarcia jak dla całej dywizji Ale co się dziwić - w końcu to okazja żeby się pokazać przed sąsiadami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts