Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ty Romku chyba bardzo objedzony jesteś, że nie skumałeś :roll:

Siedzę sobie w domku, znaczy sie uczę się (teraz też, hi hi hi :lol: ) a na budowie ...problem :cry:

Wody gruntowe tak wysoko, glina wszędzie, drenaż trza będzie robić ale jak tu izolować fundamenty jak woda stoi i w domu i dookoła domu???? :roll: :roll: :roll:

Zebrało się paru speców...każdy mówi co innego....i bądź tu mądry :roll: :roll: :roll:

A decyzję ma podjąć kto?...inwestor :lol: :lol: :lol: :lol:

Ładnie się uczysz :wink: :wink:

Prawda? :roll: :roll: :roll: :oops: :oops:

Znaczy szukam informacji w necie :wink:

Specjaliści...hm...jak jedna specjalistka z jakiejś firmy, która zajmuje się sprzedażą produktów do izolacji mokrych fundamentów, dzisiaj przyjechała na budowę, to powiedziała, że może nam to cudo sprzedać, ale jak to zadziała to ona nie wie :evil: Niezła specjalistka co? :evil:

Kierownik mówi co innego, kolega mówi co innego, mąż mówi co innego, ekipa mówi co innego.......trala lala la :lol: :lol:

Szczerze i po cichu powiem, że trochę mi to dynda :oops: przecież i tak coś trzeba wymyślić (a ja jestem od wykończeniówki a nie od spraw technicznych), przecież musi ktoś coś dobrego w końcu postanowić bo przecież na tym etapie nie może zakończyć się nasza budowa ..prawda??? :roll: :roll:

Zdjęcia będą jak pojadę zrobić :oops: :roll:

Na razie nasz kierownik robi zdjęcia

Romku co prawda nie za bardzo wiem o czym ty mówisz :oops: ale przekażę Twoją propozycję mojemu mężowi :lol:

Edytko już przeczytaliśmy takie wywody w wymianie doświadczeń ale mój mąż twierdzi, że to za mało...nie wiem dlaczego...właściwie to nie wiem i nie chcę wiedzieć czego on się czepia ...ale on taki perfekcjonista jest, że chol.era mnie czasami bierze. :evil: Więc, żeby się nie denerwować zostawiłam mu ten problem, bo jak ja coś podpowiem to on jest niezadowolony żer sam na to nie wpadł, więc daje mu pole do popisu i szansę znalezienia rozwiązania. Niech ma chłop satysfakcję :roll: :wink: :lol:

Obdzwonił już chyba pół Polski, teraz obdzwania drugie pół i dzięki temu ja mam ...laptopa i mogę sobie z Wami pogadać...ups...znaczy uczyć się :lol: :lol:

A z tą wodą to tylko tak na marginesie było :roll: