Edmar70 25.03.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Edytko może nalać kieliszeczek na poprawę nastroju? A czemu nie szefostwa nie ma, to się nie wyda Wasze zdrowie moi drodzy http://www.wpclipart.com/food/beverages/alcohol/two_toast.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.03.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 A ja mam ochotę na taki smak: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/d4/Bisonvodka.jpg/200px-Bisonvodka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.03.2008 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Oooo...cześć Edytko, jak tam brzuchy???? Specjalnie dla Romka i dla wszystkich chętnych...żołądkowa gorzka http://www.ksiazka-kucharska.pl/img/kulinaria/zoladkowa/image001.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.03.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Dziękuję Aniu o jakich brzuchach mowicie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.03.2008 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Dziękuję Aniu o jakich brzuchach mowicie?? no jak to o jakich o naszych: Twoim, Edytki, moim i innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.03.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Cześć Aniu Mój brzuchol o dziwo nawet nie pękł Po tych wszystkich przygotowaniach, to już odechciało mi się jeść. Ale za to pozwolołam sobie na duuuuuże ilości ciasta. Tak jakoś naszło mnie na słodkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.03.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Dziękuję Aniu o jakich brzuchach mowicie?? no jak to o jakich o naszych: Twoim, Edytki, moim i innych nie skumałem ale ze mnie ciemnota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.03.2008 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Ty Romku chyba bardzo objedzony jesteś, że nie skumałeś Siedzę sobie w domku, znaczy sie uczę się (teraz też, hi hi hi ) a na budowie ...problem Wody gruntowe tak wysoko, glina wszędzie, drenaż trza będzie robić ale jak tu izolować fundamenty jak woda stoi i w domu i dookoła domu???? Zebrało się paru speców...każdy mówi co innego....i bądź tu mądry A decyzję ma podjąć kto?...inwestor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.03.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Aniu a co doradzają Ci specjaliści? Może jakieś zdjęcia byś do dzienniczka wkleiła Ładnie się uczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.03.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Aniu a co doradzają Ci specjaliści? No właśnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.03.2008 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Ładnie się uczysz Prawda? Znaczy szukam informacji w necie Specjaliści...hm...jak jedna specjalistka z jakiejś firmy, która zajmuje się sprzedażą produktów do izolacji mokrych fundamentów, dzisiaj przyjechała na budowę, to powiedziała, że może nam to cudo sprzedać, ale jak to zadziała to ona nie wie Niezła specjalistka co? Kierownik mówi co innego, kolega mówi co innego, mąż mówi co innego, ekipa mówi co innego.......trala lala la Szczerze i po cichu powiem, że trochę mi to dynda przecież i tak coś trzeba wymyślić (a ja jestem od wykończeniówki a nie od spraw technicznych), przecież musi ktoś coś dobrego w końcu postanowić bo przecież na tym etapie nie może zakończyć się nasza budowa ..prawda??? Zdjęcia będą jak pojadę zrobić Na razie nasz kierownik robi zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.03.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Gadaj nam tu szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.03.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Aniu a nie wystarczy ułożenie drenażu , zaizolowanie findamentów dysperbitem, styropianem siatką, klejem i folią kubelkową?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.03.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Aniu ja tyż nie techniczna i za diabła nie wiem co Ci doradzić. Ja nie miałam takiego problemu z podmokłym terenem, więc nawet nie wiem co robi się w takiej sytuacji. Qrcze... było na forum w dziale "wymiana doświadczeń" coś na ten temat, tylko gdzie to teraz znaleść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.03.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Aniu a nie wystarczy ułożenie drenażu , zaizolowanie findamentów dysperbitem, styropianem siatką, klejem i folią kubelkową?? Dokładnie tak się robi, nawet wtedy, kiedy teren nie jest zalany wodą. To standardowe postępowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.03.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 no co ty ja nie mam ani drenażu ani folii kubełkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.03.2008 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Romku co prawda nie za bardzo wiem o czym ty mówisz ale przekażę Twoją propozycję mojemu mężowi Edytko już przeczytaliśmy takie wywody w wymianie doświadczeń ale mój mąż twierdzi, że to za mało...nie wiem dlaczego...właściwie to nie wiem i nie chcę wiedzieć czego on się czepia ...ale on taki perfekcjonista jest, że chol.era mnie czasami bierze. Więc, żeby się nie denerwować zostawiłam mu ten problem, bo jak ja coś podpowiem to on jest niezadowolony żer sam na to nie wpadł, więc daje mu pole do popisu i szansę znalezienia rozwiązania. Niech ma chłop satysfakcję Obdzwonił już chyba pół Polski, teraz obdzwania drugie pół i dzięki temu ja mam ...laptopa i mogę sobie z Wami pogadać...ups...znaczy uczyć się A z tą wodą to tylko tak na marginesie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.03.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 no co ty ja nie mam ani drenażu ani folii kubełkowej Ja też nie mam zwykłą folię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.03.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 no co ty ja nie mam ani drenażu ani folii kubełkowej Ja też nie mam zwykłą folię to masz dokładnie tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.03.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Obdzwonił już chyba pół Polski, teraz obdzwania drugie pół i dzięki temu ja mam ...laptopa i mogę sobie z Wami pogadać...ups...znaczy uczyć się to niech obdzwania jak najdłużej cobyś się "uczyć" mogła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts