Rom 14.01.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Boję sie trochę reakcji pozostałych kierowców, kiedy widząc BB wysiądę z samochodu i zacznę robić Pajacyki BB wezmę kawę w termosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.01.2008 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Boję sie trochę reakcji pozostałych kierowców, kiedy widząc BB wysiądę z samochodu i zacznę robić Pajacyki BB wezmę kawę w termosie Rewelacjaaaaa! Ciekawe jak mnie poznasz? Bo to że ja Ciebie poznam jak będziesz robić pajacyki nie ulega wątpliwości chyb, że ktoś jeszcze umówił się na pajacyki i okaże się, że to nie Rom-ek tygrysek A kawa oczywiście obowiązkowa - i nie zapomnij o cukrze i mleczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.01.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 wejdz na watek gęby to mnie zobaczysz Gdzieś pod koniec Tylko się nie wystrasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.01.2008 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Braza dzieki za kwiatki, ja stawiam torcik i proszę się częstować http://gotowanie.onet.pl/_i/artykuly/2007/ciastabezpieczenia_d.jpg Braza jak zobaczę te pajacyki to na pewno dam Ci znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.01.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 BB i co teraz z tymi warunkami kanalizxacyjnymi??Da się cos przyspieszyć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.01.2008 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Ups... pomyłka, nie chodzi o wodę i kanalizację (to już mam na całe szczęście ) chodzi o prund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.01.2008 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Ups... mój ostatni post nie dotyczy wodociągów tylko prądu Sorki tak to jest jak się w pracy forumuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.01.2008 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Ups... mój ostatni post nie dotyczy wodociągów tylko prądu Sorki tak to jest jak się w pracy forumuje A Ty nie jesteś w pracy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.01.2008 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Ups... mój ostatni post nie dotyczy wodociągów tylko prądu Sorki tak to jest jak się w pracy forumuje A Ty nie jesteś w pracy???? Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a może mój szef czyta to forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.01.2008 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Ups... mój ostatni post nie dotyczy wodociągów tylko prądu Sorki tak to jest jak się w pracy forumuje A Ty nie jesteś w pracy???? Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a może mój szef czyta to forum Oj Ty ładnie to tak koleżankę krytykować i to samo robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.01.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 chyba nie brałaś mojej krytyki na poważnie jeżeli tak to przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.01.2008 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 chyba nie brałaś mojej krytyki na poważnie jeżeli tak to przepraszam Tak tylko troszkę ale się nie pogniewałam bo ja to się nie umiem gniewać troszke, tylko jak mi kto na odcisk nadepnie (patrz wodociągi) od razu się wkur...am Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.01.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 jejku muszę uważać jak chodzę, żeby Ci na ten odcisk nie nadepnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.01.2008 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 jejku muszę uważać jak chodzę, żeby Ci na ten odcisk nie nadepnąć Ty lepiej uważaj jak będziesz te pajacyki robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 14.01.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Ło matko i córko ależ tu poszło do przodu. Dopiero co pamiętam jak czytałam, że przymierzasz się do projektu indywidualnego, a tu już chcesz składać pozwolenie na budowę. Nie wspomnę o galopującej konwersacji. Zawieranie nowych znajomości jest bardzo przyjemne, nieprawdaż? Będę podczytywać, obiecuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.01.2008 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Edmar 70 ciesze sie, że do mnie zajrzałaś i oczywiście zachęcam do podczytywania i zawierania nowych znajomości choc ostrzegam, że grozi to uzaleznieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.01.2008 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Edmar70 jak to "będziesz poczytywać"? Proszę aktywnie uczestniczyć w naszych spotkaniach uzależnionych od forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.01.2008 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Edmar70 jak to "będziesz poczytywać"? Proszę aktywnie uczestniczyć w naszych spotkaniach uzależnionych od forum Widzisz Edmar mówiłam, że to uzaleznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.01.2008 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 BB wpadłaś jak śliwka w kompot i nie ma juz dla Ciebie nadziei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.01.2008 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 BB wpadłaś jak śliwka w kompot i nie ma juz dla Ciebie nadziei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts