bobowa budowniczowa 25.03.2008 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Obdzwonił już chyba pół Polski, teraz obdzwania drugie pół i dzięki temu ja mam ...laptopa i mogę sobie z Wami pogadać...ups...znaczy uczyć się to niech obdzwania jak najdłużej cobyś się "uczyć" mogła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.03.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Cześć!!! No qurczę, problem macie widzę, niestety nie pomoge, bo guzik się na tym znam. Ale chociaż na duchu podtrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.03.2008 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Romku to wszystko co mówisz to racja...tylko nie ma jak odprowadzić wody z drenażu...znaczy nie ma dokąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.03.2008 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Cześć!!! No qurczę, problem macie widzę, niestety nie pomoge, bo guzik się na tym znam. Ale chociaż na duchu podtrzymam Dzięki za podtrzymywanie na duchu Przyda się każde trzymanie kciukasów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.03.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Romku to wszystko co mówisz to racja...tylko nie ma jak odprowadzić wody z drenażu...znaczy nie ma dokąd ja bym wykopał na ileśtam kręgów studnię i do niej odprowadzał tą wodę. Do tego zamontowałbym w tej studni hydrofor i mielibyście darmową wodę do podlewania ogródka i mycia samochodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 25.03.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Aniu, u mnie też są wysoko wogy gruntowe i izolowaliśmy styrodurem. Przy styrodurze dajesz tylko dysperbit, klej i nic więcej. Żadnej folii czy siatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.03.2008 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Romku to wszystko co mówisz to racja...tylko nie ma jak odprowadzić wody z drenażu...znaczy nie ma dokąd ja bym wykopał na ileśtam kręgów studnię i do niej odprowadzał tą wodę. Do tego zamontowałbym w tej studni hydrofor i mielibyście darmową wodę do podlewania ogródka i mycia samochodu ale poziom wód gruntowych jest podobno tak wysoki, że w pewnym momencie przeleje się ze studni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 25.03.2008 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Romku, a Ty miałeś dzisiaj pracować. Przynajmniej doszły mnie takie słuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.03.2008 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Romku, a Ty miałeś dzisiaj pracować. Przynajmniej doszły mnie takie słuchy pilnie pracowałem:) nie widac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.03.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Romku to wszystko co mówisz to racja...tylko nie ma jak odprowadzić wody z drenażu...znaczy nie ma dokąd ja bym wykopał na ileśtam kręgów studnię i do niej odprowadzał tą wodę. Do tego zamontowałbym w tej studni hydrofor i mielibyście darmową wodę do podlewania ogródka i mycia samochodu ale poziom wód gruntowych jest podobno tak wysoki, że w pewnym momencie przeleje się ze studni można poprowadzić tą wodę do budynku i wykorzystywać w wc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 25.03.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Romku, a Ty miałeś dzisiaj pracować. Przynajmniej doszły mnie takie słuchy pilnie pracowałem:) nie widac? Widać, widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 25.03.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Zgodnie z życzeniem http://www.allpraha.com/images/collateral/m/41780.jpg to po jednym co by lepiej robota szła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.03.2008 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Dziękuję Monisiu Mninam mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 25.03.2008 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Dziękuję Monisiu Mninam mniam Tylko proszę z umiarem bo wiesz co sie moze stać jak za dużo wypijesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.03.2008 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Dziękuję Monisiu Mninam mniam Tylko proszę z umiarem bo wiesz co sie moze stać jak za dużo wypijesz? co?????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 25.03.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 nie będziesz mógł dojechać do domu a nawet dojść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.03.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 nie będziesz mógł dojechać do domu a nawet dojść z tym dojściem to jakoś sobie dam radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 25.03.2008 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 No ja mam nadzieję Właściwie to mi nic do tego, ale Twoja żona mogłaby mieć pretensje, że cię rozpijam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.03.2008 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 No ja mam nadzieję Właściwie to mi nic do tego, ale Twoja żona mogłaby mieć pretensje, że cię rozpijam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.03.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 No ja mam nadzieję Właściwie to mi nic do tego, ale Twoja żona mogłaby mieć pretensje, że cię rozpijam. jakby co to będzie na ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts