monia77w1 27.03.2008 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Dzień dobry, Romku, nie strzelaj focha. Bardzo dobrze robisz. Niedługo by strop zalewali a Ania nie pochwaliłaby się. Aniu, co do tablicy to lepiej ją powieść. Moi znajomi nie powiesili i akurat facet z nadzoru był na odbiorze sąsiedniego domu i się doczepił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.03.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Romciu, bierz aparat i lataj na tę budowę nawet po parę razy dziennie, skoro Gospodyni ma w nosie Zostań paparazi budowy Bobowej ... może w końcu będzie miała dość i sama zacznie robić zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 27.03.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Romciu, bierz aparat i lataj na tę budowę nawet po parę razy dziennie, skoro Gospodyni ma w nosie Zostań paparazi budowy Bobowej ... może w końcu będzie miała dość i sama zacznie robić zdjęcia Nie no bez pozwolenia Ani sobie na to nie pozwolę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.03.2008 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 No dobra.....idę ogarnąć chałupę(bo nie moge pisać jak gary stoją na wierzchu) i za chwilę ustosunkuje się do niektórych wypowiedzi Dzień dobry Słoneczko pieknie świeci A mnie chol.era łeb napierdz.iela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.03.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Romciu, bierz aparat i lataj na tę budowę nawet po parę razy dziennie, skoro Gospodyni ma w nosie Zostań paparazi budowy Bobowej ... może w końcu będzie miała dość i sama zacznie robić zdjęcia Nie no bez pozwolenia Ani sobie na to nie pozwolę A coś Ty taki porządny Bobowa będzie wdzięczna, że za Nią robotę odwalasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 27.03.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Romciu, bierz aparat i lataj na tę budowę nawet po parę razy dziennie, skoro Gospodyni ma w nosie Zostań paparazi budowy Bobowej ... może w końcu będzie miała dość i sama zacznie robić zdjęcia Nie no bez pozwolenia Ani sobie na to nie pozwolę A coś Ty taki porządny Bobowa będzie wdzięczna, że za Nią robotę odwalasz cicho....udaje tylko porządnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.03.2008 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 No to jestem....i zaczynam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.03.2008 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Mi się poprawił, tak z lekka Cieszę się, że mogłam się do tego przyczynić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.03.2008 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Ja chcę wiosnę, mam dość chlapy Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.03.2008 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Ja sama juz nie wiem co lepsze czy działka cała w sneigu i syfu nie widać, czy rozciapane błoto po tym śniegu Stawiam na śnieg Brazunia no co Ty..........konno po śniegu???? no chyba, że chodzi o miętkie lądowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.03.2008 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Ja sama juz nie wiem co lepsze czy działka cała w sneigu i syfu nie widać, czy rozciapane błoto po tym śniegu Dobre pytanie które pozostaje bez odpowiedzi, bo coby nie wybrał to i tak żle No Edytko dobrze gadasz...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.03.2008 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Dobry wieczór Przeprowadziłem dzisiaj wizję lokalną na budowie Pani Bobowej u muszę powiedzieć żę.........Pani Bobowej należy się niezła zjebka!!!!!! Toż tam już stoją ściany fundamentowe a my nie widzieliśmy żadnego zdjęcia, żadnego opisy nie było (jak tak dalej pójdzie do zacznę jeździć z aparatem i zostanę fotoreporterem na budowie Ani) Tak więc Aniu proszę się na przyszłość poprawić i o wszystkim nas na bierząco informować Ale muszę Wam powiedzieć że najważniejsza budowla u Ani jest Na pewno wszyscy się domyślają o czym mówię Ale to jeszcze nic Najlepsza to jest szopka Ale nie będę nic zdradzał. O szczegółach to niech opowie już właścicielka Romku już spieszę wyjaśniać Po pierwsze: żadnej zjebki nie przyjmuję Po drugie: ściany fundamentowe są i owszem....ale...tylko do dzisiaj hi hi hi, bo jak już wspominałam wody u mnie bardzo dużo....wszyscy mądrzy się wypowiedzieli (każdy co innego mówił, a kto ma podjąć decyzję.....no kto....inwestor) i efekt będzie taki, że : wobec tego, że nie ma gwarancji takiego uszczelnienia bloczków, żeby woda się nie przedostała (chodzi o spoiny) to dzisiaj bloczki będą rozbierane, będą kłaść szalunek (nie wiem czy to się tak nazywa????? ), wylewać beton ( to zamiast tych bloczków), zasypywać grubym żwirem tą dziurę wewnątrz budynku, i zalewać betonem...uf....nie wiem czy ktoś to zrozumie, bo ja czasami sama nie wiem o czym mówię Po trzecie: z szopki (ona jest z folii ) proszę się nie śmiać bo to jest tylko na chwilę, chyba w tym tygodniu przyjedzie jakiś blaszak Po czwarte: Najważniejszy budynek jest niezbędny dla komfortu pracy tych fajnych facecików, którzy budują mi dom Aha ...w ogóle to chciałam powiedzieć, że ja nie bardzo się orientuję co się dzieje na budowie bo: 1. Nie znam się na tym 2. Nie wtrącam się do roboty fachowców 3. Mam super kumpla, który mi tą budowę prowadzi i to on załatwai te wszystkie kibelki, szopki, garaże, gruszki, ławy, ekipy, kierownika budowy i 150 innych rzeczy...i wszystko jest na czas i potem on tego pilnuje,m żeby było ok 4. Mąż się wystarczająco udziela 5. Ja zacznę się wtrącać na etapie wykończeniówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.03.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Witam zimowo! Aniu no to ile masz już tych bloczków na budowie postawionych??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.03.2008 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Aniu, ładnych rzeczy się tu od Romka dowiadujemy. Wstydz się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.03.2008 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Aha jeszcze jedno mi się przymniało: Aniu nie wiem czy wiesz, ale za brak tablicy informacyjnej oraz za brak ogrodzenia wokół terenu budowy grożą kary Romku dzięki za przypomnienie Z tego co się orientuję, to postawienie żółtej tablicy należy do obowiązków kierownika budowy i to on będzie się z tego tłumaczył ...a ogrodzenie przecież jest ....z przodu jest drut a na nim wstążki z foli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.03.2008 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Rom, znaczy się wyszło szydło z worka i okazało się, że Ty z inspekci jesteś tak? Spokojnych ludzi nachodzić, kontrolować, protokoły tutaj pisać... A fe! Dzień dobry! Dzięki Depesiu choć ktoś mnie tutaj broni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.03.2008 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Romciu, bierz aparat i lataj na tę budowę nawet po parę razy dziennie, skoro Gospodyni ma w nosie Zostań paparazi budowy Bobowej ... może w końcu będzie miała dość i sama zacznie robić zdjęcia Nie no bez pozwolenia Ani sobie na to nie pozwolę A coś Ty taki porządny Bobowa będzie wdzięczna, że za Nią robotę odwalasz cicho....udaje tylko porządnego To nie tak..... ....bo ja to taka nietechniczna jestem i uzależniona od męża (ale tylko w kwestii aparatu ) i do dzisiaj nie wiem ...skąd Ci ludzie się wzięli w tym telewizorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.03.2008 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Witam zimowo! Aniu no to ile masz już tych bloczków na budowie postawionych??? Edytko podobno wszystkie, które miały być postawione....a teraz okazuje się, że jeszcze nie zaczęli budować a już rozwalają hi hi hi, w sumie to śmieszne jest hihihihihi ale te bloczki nie pójdą na marne bo kolega od nas je odkupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.03.2008 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 No ...to nadrobiłam zaległości ....teraz powinnam iść się uczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.03.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Aha ...w ogóle to chciałam powiedzieć, że ja nie bardzo się orientuję co się dzieje na budowie bo: 1. Nie znam się na tym 2. Nie wtrącam się do roboty fachowców 3. Mam super kumpla, który mi tą budowę prowadzi i to on załatwai te wszystkie kibelki, szopki, garaże, gruszki, ławy, ekipy, kierownika budowy i 150 innych rzeczy...i wszystko jest na czas i potem on tego pilnuje,m żeby było ok 4. Mąż się wystarczająco udziela 5. Ja zacznę się wtrącać na etapie wykończeniówki To tak jak ja. W ogóle prawie palcem nie kiwnęłam na budowie. Też miałam wspaniałego szefunia, który wszystko za mnie załatwiał. O wielu rzeczach dowiadywałam się po czasie. Do jednej sprawy przyłożyłam rękę, a mianowicie kupiłam cegłę na kominy i nic więcej. Aniu będziesz miło wspominać taką budowę bez Twojego udziału ja Ci to mówię. A jak masz jeszcze świetnych ludzików, to już pełnia szczęścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts