monia77w1 27.03.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Moni przez Ciebie podpadłem A co się stało??? Romek łamie zasady i kobiecie za otwarcie strony proponuje alkohol...a miały być kwiatki Ale tym razem wybaczam Ale ja sama poprosiłam. To nie Romka wina Aniu, uwielbiam szafirki, są prześliczne. Szkoda, ze tak krótko kwitną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.03.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Romek łamie zasady i kobiecie za otwarcie strony proponuje alkohol...a miały być kwiatki Ale tym razem wybaczam Ale Monia sama chciała się czegoś napić Chyba, że inny napój miała na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.03.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 A ja właśnie dostałam paczkę z jedną z wylicytowanych rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.03.2008 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Jak się Monia chciała napić.....no dobra...już nic nie mówię ale swoje wiem i swoje myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.03.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Romek łamie zasady i kobiecie za otwarcie strony proponuje alkohol...a miały być kwiatki Ale tym razem wybaczam Ale Monia sama chciała się czegoś napić Chyba, że inny napój miała na myśli Edytko, ten napój, wszystko się zgadza Moja wina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.03.2008 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 A ja właśnie dostałam paczkę z jedną z wylicytowanych rzeczy Tak szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.03.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 A ja właśnie dostałam paczkę z jedną z wylicytowanych rzeczy Czy to bucik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.03.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 A ja właśnie dostałam paczkę z jedną z wylicytowanych rzeczy Tak szybko No właśnie też jestem w szoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.03.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 A ja właśnie dostałam paczkę z jedną z wylicytowanych rzeczy Czy to bucik? Nie , ta druga aukcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.03.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 A ja właśnie dostałam paczkę z jedną z wylicytowanych rzeczy Czy to bucik? Nie , ta druga aukcja. Aaaa... Jak przyjdzie pantofelek, to napisz, czy ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.03.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 A ja właśnie dostałam paczkę z jedną z wylicytowanych rzeczy Czy to bucik? Nie , ta druga aukcja. Aaaa... Jak przyjdzie pantofelek, to napisz, czy ładny Napiszę napewno. Jak tylko zobaczyłam avatarek Zelijki to powiedział sobie, że muszę go mieć i się udało. Chociaż to trochę inny bucik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.03.2008 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 A ja właśnie dostałam paczkę z jedną z wylicytowanych rzeczy Czy to bucik? Nie , ta druga aukcja. To była jeszcze jakaś druga????? Ja wiem tylko o aukcji dla Zeljki i też czekam na przesyłkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.03.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Do mnie przyszło tak szybko bo ja od razu wieczorem wpłaciłam pieniążki a o 5 rano mam już pierwsze księgowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.03.2008 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Romek łamie zasady i kobiecie za otwarcie strony proponuje alkohol...a miały być kwiatki Ale tym razem wybaczam Ale Monia sama chciała się czegoś napić Chyba, że inny napój miała na myśli Edytko, ten napój, wszystko się zgadza Moja wina No dobrze już, dobrze.....wrzucisz zdjęcia domku i ...wybaczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.03.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 A ja właśnie dostałam paczkę z jedną z wylicytowanych rzeczy Czy to bucik? Nie , ta druga aukcja. To była jeszcze jakaś druga????? Ja wiem tylko o aukcji dla Zeljki i też czekam na przesyłkę Nie Aniu, nie było żadnej 2 aukcji. Po prostu wylicytowałam dwie rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.03.2008 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 A ja właśnie dostałam paczkę z jedną z wylicytowanych rzeczy Czy to bucik? Nie , ta druga aukcja. Aaaa... Jak przyjdzie pantofelek, to napisz, czy ładny Napiszę napewno. Jak tylko zobaczyłam avatarek Zelijki to powiedział sobie, że muszę go mieć i się udało. Chociaż to trochę inny bucik. Nic nie rozumieć...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.03.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Romek łamie zasady i kobiecie za otwarcie strony proponuje alkohol...a miały być kwiatki Ale tym razem wybaczam Ale Monia sama chciała się czegoś napić Chyba, że inny napój miała na myśli Edytko, ten napój, wszystko się zgadza Moja wina No dobrze już, dobrze.....wrzucisz zdjęcia domku i ...wybaczone Ufff, odetchnęłam z ulgą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.03.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Aniu, wejdz sobie jeszcze raz na licytację i przyjżyj się aukcji nr 1 i avatarkowi Zelijki i będziesz wiedziała o co chodzi. Co do rzeczy wystawionych przez Babęjagę to moja jest naprawde super. Z tego co się zorientowałam to Babajaga ma swoją pracownię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.03.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 A ja właśnie dostałam paczkę z jedną z wylicytowanych rzeczy Czy to bucik? Nie , ta druga aukcja. Aaaa... Jak przyjdzie pantofelek, to napisz, czy ładny Napiszę napewno. Jak tylko zobaczyłam avatarek Zelijki to powiedział sobie, że muszę go mieć i się udało. Chociaż to trochę inny bucik. Nic nie rozumieć...... Wiedziałam Moniu, że nasze szyfrownie zaintryguje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.03.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 A ja właśnie dostałam paczkę z jedną z wylicytowanych rzeczy Czy to bucik? Nie , ta druga aukcja. Aaaa... Jak przyjdzie pantofelek, to napisz, czy ładny Napiszę napewno. Jak tylko zobaczyłam avatarek Zelijki to powiedział sobie, że muszę go mieć i się udało. Chociaż to trochę inny bucik. Nic nie rozumieć...... Wiedziałam Moniu, że nasze szyfrownie zaintryguje No i Ania ma teraz zagadkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts