Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No dobra...poszłam...zobaczyłam....i chyba :oops: wiem o co chodzi :oops: :oops: :oops: :oops:

Monia dostałaś ten pantofelek z avatarka Zejlki tak?????

Aniu, pantofelka jeszcze nie dostałam. Dostałam aukcję wystawioną przez babęjagę nr 21. Naprawdę super robota, o wiele ładniejsza w rzeczywistosci niż na zdjęciu.

Ha ha ha ...już teraz wszystko wiem....a chociaż dobre dla Ciebie te pantofelki :roll:

No dobra...poszłam...zobaczyłam....i chyba :oops: wiem o co chodzi :oops: :oops: :oops: :oops:

Monia dostałaś ten pantofelek z avatarka Zejlki tak?????

Aniu, pantofelka jeszcze nie dostałam. Dostałam aukcję wystawioną przez babęjagę nr 21. Naprawdę super robota, o wiele ładniejsza w rzeczywistosci niż na zdjęciu.

Ha ha ha ...już teraz wszystko wiem....a chociaż dobre dla Ciebie te pantofelki :roll:

się okaże jak przyjdą :wink: a właściwie jak przyjdzie bo to jeden pantofelek. Chyba muszę Zelijkę poprosić, żeby na następną licytację drugi zrobiła.

Dobra....odmeldowuję się :cry:

Jadę do szpitala po wypis (brakowało podpisu p. Ordynator), potem do pracy zawieść zwolnienie, a potem z moją przyjaciółką z pracy na kawkę i ...może jakieś zakupy :roll: :lol:

Ale mi ta nauka wychodzi......bokiem :roll:

Jedź kochana, odstresuj się koniecznie i kup sobie coś

odlotowego :lol: a potem nam to pokaż. :D

Dzień Dobry

Dzisiaj rusza budowa szopki narzędziowej u mnie :D :D

Wczoraj zakupiony został budulec - płyty OSB i kantówki.

Haha jabyście dzisiaj rano przejeżdzały koło mojej działki to byście pomyślały : ten facet musi być nienormalny - o 6 rano kopie w ogódku :lol: :lol:

Szopka ma stanąć na miejscu gdzie rosną krzaki porzeczeki agrestu więc dzisiaj przed pracą o 6 rano wyskoczyłem z łopatą i przesadzałem krzaki :D

Witajcie :lol: :lol: :lol:

Edytko - zakupy moje wczorajsze to...2 gazety :lol: :lol: :lol: :lol: Nic mnie nie zaintrygowało na tyle, żebym mogła to kupić :lol: :lol: :lol:

Są oczywiście piękne rzeczy ale w rozmiarach dla mnie niedostępnych :cry: :cry: :cry: :cry:

Romku a czy Ty dospać nie mogłeś :roll: , trzeba było wczoraj ładnie się przygotować :roll: :lol:

Jak skończysz budowę swojego domku narzędziowego to koniecznie proszę o zdjęcia :lol: :lol: :lol: :lol:

A teraz zapraszam do dziennika :lol: :lol: :lol: :lol: