bobowa budowniczowa 27.03.2008 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 No dobra...poszłam...zobaczyłam....i chyba wiem o co chodzi Monia dostałaś ten pantofelek z avatarka Zejlki tak????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.03.2008 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Edytko robią Ci dzisiaj ten dach????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.03.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 No dobra...poszłam...zobaczyłam....i chyba wiem o co chodzi Monia dostałaś ten pantofelek z avatarka Zejlki tak????? Aniu, pantofelka jeszcze nie dostałam. Dostałam aukcję wystawioną przez babęjagę nr 21. Naprawdę super robota, o wiele ładniejsza w rzeczywistosci niż na zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.03.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Edytko robią Ci dzisiaj ten dach????? No skąd Śnieg po pas, dachu nie widać i trza to odłożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.03.2008 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 No dobra...poszłam...zobaczyłam....i chyba wiem o co chodzi Monia dostałaś ten pantofelek z avatarka Zejlki tak????? Aniu, pantofelka jeszcze nie dostałam. Dostałam aukcję wystawioną przez babęjagę nr 21. Naprawdę super robota, o wiele ładniejsza w rzeczywistosci niż na zdjęciu. Ha ha ha ...już teraz wszystko wiem....a chociaż dobre dla Ciebie te pantofelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.03.2008 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Edytko robią Ci dzisiaj ten dach????? No skąd Śnieg po pas, dachu nie widać i trza to odłożyć Do kiedy???? Bo u mnie już po śniegu śladu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.03.2008 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Dobra....odmeldowuję się Jadę do szpitala po wypis (brakowało podpisu p. Ordynator), potem do pracy zawieść zwolnienie, a potem z moją przyjaciółką z pracy na kawkę i ...może jakieś zakupy Ale mi ta nauka wychodzi......bokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.03.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 No dobra...poszłam...zobaczyłam....i chyba wiem o co chodzi Monia dostałaś ten pantofelek z avatarka Zejlki tak????? Aniu, pantofelka jeszcze nie dostałam. Dostałam aukcję wystawioną przez babęjagę nr 21. Naprawdę super robota, o wiele ładniejsza w rzeczywistosci niż na zdjęciu. Ha ha ha ...już teraz wszystko wiem....a chociaż dobre dla Ciebie te pantofelki się okaże jak przyjdą a właściwie jak przyjdzie bo to jeden pantofelek. Chyba muszę Zelijkę poprosić, żeby na następną licytację drugi zrobiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.03.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Edytko robią Ci dzisiaj ten dach????? No skąd Śnieg po pas, dachu nie widać i trza to odłożyć Do kiedy???? Bo u mnie już po śniegu śladu nie ma Od wczoraj i to jeszcze z mrozem -4 w nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.03.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Dobra....odmeldowuję się Jadę do szpitala po wypis (brakowało podpisu p. Ordynator), potem do pracy zawieść zwolnienie, a potem z moją przyjaciółką z pracy na kawkę i ...może jakieś zakupy Ale mi ta nauka wychodzi......bokiem Jedź kochana, odstresuj się koniecznie i kup sobie coś odlotowego a potem nam to pokaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.03.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Muszę zrehabilitować mojego męża bo trochę przesadziałam. Oprócz tej palety cementu razem z moim tatą zamontował bramy garażowe i czasami sprząta, chociaż częściej smiec i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.03.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Aniu jak tam po zakupach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.03.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Dzień Dobry Dzisiaj rusza budowa szopki narzędziowej u mnie Wczoraj zakupiony został budulec - płyty OSB i kantówki. Haha jabyście dzisiaj rano przejeżdzały koło mojej działki to byście pomyślały : ten facet musi być nienormalny - o 6 rano kopie w ogódku Szopka ma stanąć na miejscu gdzie rosną krzaki porzeczeki agrestu więc dzisiaj przed pracą o 6 rano wyskoczyłem z łopatą i przesadzałem krzaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 28.03.2008 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Witajcie Edytko - zakupy moje wczorajsze to...2 gazety Nic mnie nie zaintrygowało na tyle, żebym mogła to kupić Są oczywiście piękne rzeczy ale w rozmiarach dla mnie niedostępnych Romku a czy Ty dospać nie mogłeś , trzeba było wczoraj ładnie się przygotować Jak skończysz budowę swojego domku narzędziowego to koniecznie proszę o zdjęcia A teraz zapraszam do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.03.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Ale fajnie Za chwilę mają być zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.03.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 I jescze pić bedę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 28.03.2008 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Dla Ciebie Romku http://www.dziennik.pl/files/archive/00034/338636_8804_ok_34750l.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.03.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Dziękuję ślicznie Aniu Są zdjęcia Ale kiepsko widać Czemu takie małe??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 28.03.2008 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Czemu takie małe??? Nie wiem takie wyszły inaczej nie umiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.03.2008 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Aniu będę jutro w przerwach pomiędzy kończeniem szopki trzymał kciuki za Twój egzamin. O której zdajesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts