bobowa budowniczowa 14.01.2008 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 własnie się dowiedziałm, że znaczy "jęzor" a ja nieświadomie uszczęśliwiałam niektórych tym jęzorem myśląc, że to taki słodki, czerwony uśmieszek za co wszystkich dotkniętych przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 14.01.2008 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Widzisz Edmar mówiłam, że to uzaleznia Wiem, wiem... sama kiedyś wręcz przyklejona byłam do kompa. Rano tylko ślepia przetarłam, a pierwsze co to forum było na wokandzie. Potem do pracy i szybkie odpalenie kompa i tak przez całe 8 godz. W domu ograniczałam się do szybkich obiadów i znów na forum do późnych godzin nocnych. Potem troszku chorowałam i siłą rzeczy zaniedbałam nasze forum. Ale teraz zaczynam nadrabiać straty, choć nie jest to łatwe, bo strasznie dużo czytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.01.2008 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Widzisz Edmar mówiłam, że to uzaleznia Wiem, wiem... sama kiedyś wręcz przyklejona byłam do kompa. Rano tylko ślepia przetarłam, a pierwsze co to forum było na wokandzie. Potem do pracy i szybkie odpalenie kompa i tak przez całe 8 godz. W domu ograniczałam się do szybkich obiadów i znów na forum do późnych godzin nocnych. Potem troszku chorowałam i siłą rzeczy zaniedbałam nasze forum. Ale teraz zaczynam nadrabiać straty, choć nie jest to łatwe, bo strasznie dużo czytania. O jejku mam nadzieję, że ta choroba to nie od foruma była, bo jak tak to ja się wypisuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.01.2008 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 własnie się dowiedziałm, że znaczy "jęzor" a ja nieświadomie uszczęśliwiałam niektórych tym jęzorem myśląc, że to taki słodki, czerwony uśmieszek za co wszystkich dotkniętych przepraszam no to teraz mnie zakoczyłaś zanim tego nie przeczytałem tez myslalem ze to uśmiech upssssssssssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.01.2008 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 własnie się dowiedziałm, że znaczy "jęzor" a ja nieświadomie uszczęśliwiałam niektórych tym jęzorem myśląc, że to taki słodki, czerwony uśmieszek za co wszystkich dotkniętych przepraszam no to teraz mnie zakoczyłaś zanim tego nie przeczytałem tez myslalem ze to uśmiech upssssssssssssss W sumie to się cieszę bo myślałam że ja nie kumata jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 14.01.2008 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 ... bo jak tak to ja się wypisuję Ależ skąd... Choć trzeba uważać, aby nie skończyć jak pewien Chińczyk, który zakończył swój żywot przy kompie, bo był od niego uzależniony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 14.01.2008 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 własnie się dowiedziałm, że znaczy "jęzor" a ja nieświadomie uszczęśliwiałam niektórych tym jęzorem myśląc, że to taki słodki, czerwony uśmieszek za co wszystkich dotkniętych przepraszam no to teraz mnie zakoczyłaś zanim tego nie przeczytałem tez myslalem ze to uśmiech upssssssssssssss W sumie to się cieszę bo myślałam że ja nie kumata jestem Ja też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.01.2008 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 własnie się dowiedziałm, że znaczy "jęzor" a ja nieświadomie uszczęśliwiałam niektórych tym jęzorem myśląc, że to taki słodki, czerwony uśmieszek za co wszystkich dotkniętych przepraszam no to teraz mnie zakoczyłaś zanim tego nie przeczytałem tez myslalem ze to uśmiech upssssssssssssss W sumie to się cieszę bo myślałam że ja nie kumata jestem czy pani coś sugeruje?? że ja niekumaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.01.2008 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 to ja się już pożegnam miłego wieczorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.01.2008 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 własnie się dowiedziałm, że znaczy "jęzor" a ja nieświadomie uszczęśliwiałam niektórych tym jęzorem myśląc, że to taki słodki, czerwony uśmieszek za co wszystkich dotkniętych przepraszam no to teraz mnie zakoczyłaś zanim tego nie przeczytałem tez myslalem ze to uśmiech upssssssssssssss W sumie to się cieszę bo myślałam że ja nie kumata jestem czy pani coś sugeruje?? że ja niekumaty Oho, Pajacyków nie budjet Rom zaczął mówić do mnie Pani i obraził się, że nie kumaty jest i jęzory wywalił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.01.2008 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 to ja się już pożegnam miłego wieczorku Wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.01.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Oho, Pajacyków nie budjet Rom zaczął mówić do mnie Pani i obraził się, że nie kumaty jest i jęzory wywalił nic się nie obraził tylko poszedł do domu. A pajacyków na razie nie będzie bo nie wiem jak Cię rozpoznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.01.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Dzień Dobry BB robiłem rano pajacyki ale chyba mnie nie widziałaś Tylko wszyscy dookoła jakoś dziwnie na mnie patrzyli Nie wiesz czemu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 15.01.2008 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Dzień Dobry BB robiłem rano pajacyki ale chyba mnie nie widziałaś Tylko wszyscy dookoła jakoś dziwnie na mnie patrzyli Nie wiesz czemu?? Nie wiem a gdzie robiłeś te pajacyki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.01.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 jak nie wiesz gdzie to znaczy że mnie nie widziałaś przy Chacie Polskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 15.01.2008 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 No nie widziałam Cię, bo wczoraj wieczorem mój małżonek zakomunikował mi, że muszę odwieźć dzieci do szkoły (zawsze on to robi) i jechałam inną drogą więc sorki za pajacyki, ale jutro możesz powtórzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.01.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 No nie widziałam Cię, bo wczoraj wieczorem mój małżonek zakomunikował mi, że muszę odwieźć dzieci do szkoły (zawsze on to robi) i jechałam inną drogą więc sorki za pajacyki, ale jutro możesz powtórzyć A trudno Drugi raz nie będę robił pajacyki trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.01.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Ciekawe, co na te pajacyki inni kierowcy ... Edmarciu ja też używam tego "jęzora" jako słodkiego uśmieszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.01.2008 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Ale numer z tymi jęzorami.Wszyscy ich używali jako uśmiech i dopiero Bobowa nasz uświadomiła co ta buźka oznacza. Kurcze taki jęzor mógł całkowicie zmienić sens wypowiedzi. Ciekawe ile razy moi rozmówcy się zdziwili widząć język na końcu wypowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 15.01.2008 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Ciekawe ile razy moi rozmówcy się zdziwili widząć język na końcu wypowiedzi A ja o swoich rozmówcach to nawet nie chcę myśleć, bo ja tej buźki używam notorycznie. A że są wysoce kulturalni i dobrze wychowani, nie wyprowadzali biednej niemoty z błędu. A może jednak ten ktoś nie ma racji i nie jest to jęzor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts