bobowa budowniczowa 30.03.2008 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Ja jutro o 6 pobudka, szybciutko na budowę bo nareszcie wchodzą tynkarze a potem do pracy. A Szymek znowu mi się rozchorował O 6 na budowę???? A co z Szymkiem???? Mój młodszy syn też chory - angina - i tak narzeka na gardło, że baaaardzo go boli, i taki smutny jest , a jak on jest smutny to ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.03.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Moniś a czy Szymuś nie miał dopiero co zapalenia oskrzeli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.03.2008 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Tak urlopik. Został mi jeszcze jeden dzień z zeszłego roku i muszę go wykorzystać do końca marca. Znów się wyśpię. T o Was tak restrykcyjnie się tego przestrzega???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.03.2008 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Ja tam pić mogę, bo jutro mam labę, nie idę do pracy. No to pijmy! (Odezwał sie pierwszy alkoholik RP, hi hi hi ) A co to ...urlopik Pirewszy alkoholik RP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 30.03.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 No właśnie był, leki nadal bierze a dzisiaj znowu zaczął kasłać. Już mi ręce opadają Aniu, niestety o 6 rano. Wchodzą tynkarze, przyjeżdza piach, cement i jeszcze parę innych rzeczy. Mogłabym zrobić to i o 8 ale potem nie przebiłabym się przez W-wę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.03.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Tak urlopik. Został mi jeszcze jeden dzień z zeszłego roku i muszę go wykorzystać do końca marca. Znów się wyśpię. T o Was tak restrykcyjnie się tego przestrzega???? No tak...takie zurzundzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.03.2008 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 No właśnie był, leki nadal bierze a dzisiaj znowu zaczął kasłać. Już mi ręce opadają Aniu, niestety o 6 rano. Wchodzą tynkarze, przyjeżdza piach, cement i jeszcze parę innych rzeczy. Mogłabym zrobić to i o 8 ale potem nie przebiłabym się przez W-wę. A może to alergiczne????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.03.2008 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Tak urlopik. Został mi jeszcze jeden dzień z zeszłego roku i muszę go wykorzystać do końca marca. Znów się wyśpię. T o Was tak restrykcyjnie się tego przestrzega???? No tak...takie zurzundzenie W sumie to fajne takie zarzundzenia przynajmniej się człowiek wyśpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 30.03.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 No właśnie był, leki nadal bierze a dzisiaj znowu zaczął kasłać. Już mi ręce opadają Aniu, niestety o 6 rano. Wchodzą tynkarze, przyjeżdza piach, cement i jeszcze parę innych rzeczy. Mogłabym zrobić to i o 8 ale potem nie przebiłabym się przez W-wę. A może to alergiczne????? Mam cichą nadzieję, że nie ale częstotliwość infekcji na to wskazuje. Jeszcze 6 tygodni i się okaże. Mówie Wam kobitki, chucham, dmucham a on ciągle chory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.03.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 W sumie to fajne takie zarzundzenia przynajmniej się człowiek wyśpi Nioooo.... Tylko to już ostatni taki dzionek. Teraz następne wolne dopiero w lipcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.03.2008 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 No właśnie był, leki nadal bierze a dzisiaj znowu zaczął kasłać. Już mi ręce opadają Aniu, niestety o 6 rano. Wchodzą tynkarze, przyjeżdza piach, cement i jeszcze parę innych rzeczy. Mogłabym zrobić to i o 8 ale potem nie przebiłabym się przez W-wę. A może to alergiczne????? Mam cichą nadzieję, że nie ale częstotliwość infekcji na to wskazuje. Jeszcze 6 tygodni i się okaże. Mówie Wam kobitki, chucham, dmucham a on ciągle chory A co będzie za 6 tygodni???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 30.03.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Za 6 tygodni będą badania u alergologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.03.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Mam cichą nadzieję, że nie ale częstotliwość infekcji na to wskazuje. Jeszcze 6 tygodni i się okaże. Mówie Wam kobitki, chucham, dmucham a on ciągle chory Może nie powinnaś tak chuchać i dmuchać. Ponoć jak wisi dziecku glut do pasa, to jest najzdrowsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.03.2008 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 W sumie to fajne takie zarzundzenia przynajmniej się człowiek wyśpi Nioooo.... Tylko to już ostatni taki dzionek. Teraz następne wolne dopiero w lipcu. Noo...to już za 3 miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.03.2008 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Wiesz Monia chciałam właśnie powiedzieć to samo co Edytka Myslę, że takie chuchanie to nie jest dobre A 6 tygodni to jeszcze trochę czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 30.03.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Mam cichą nadzieję, że nie ale częstotliwość infekcji na to wskazuje. Jeszcze 6 tygodni i się okaże. Mówie Wam kobitki, chucham, dmucham a on ciągle chory Może nie powinnaś tak chuchać i dmuchać. Ponoć jak wisi dziecku glut do pasa, to jest najzdrowsze. Niestety ta teoria nie sprawadza się u Szymka. U niego dużo nie trzeba. Momentalnie kaszel potrafi przejść w duszności. Już raz jechaliśmy na sygnale do szpitala i od tego czasu bardzo uważam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 30.03.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 W sumie to fajne takie zarzundzenia przynajmniej się człowiek wyśpi Nioooo.... Tylko to już ostatni taki dzionek. Teraz następne wolne dopiero w lipcu. Noo...to już za 3 miesiące Ja też nie mogę doczekać się lipca i słodkiego lenistwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.03.2008 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Mam cichą nadzieję, że nie ale częstotliwość infekcji na to wskazuje. Jeszcze 6 tygodni i się okaże. Mówie Wam kobitki, chucham, dmucham a on ciągle chory Może nie powinnaś tak chuchać i dmuchać. Ponoć jak wisi dziecku glut do pasa, to jest najzdrowsze. Niestety ta teoria nie sprawadza się u Szymka. U niego dużo nie trzeba. Momentalnie kaszel potrafi przejść w duszności. Już raz jechaliśmy na sygnale do szpitala i od tego czasu bardzo uważam. Wiesz ...ja tam lekarzem nie jestem...ale myślę, że to może być alergia Prawdopodobnie jest coś co go uczula i potem jest reakcja A co podali Szymkowi w szpitalu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 30.03.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Aniu, kwiatuszki dla Ciebie http://www.blogownia.com/obrazy/185623mmp086070.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.03.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Monisiu koniecznie musisz zrobić Szymusiowi testy alergiczne. Bo te duszności coś mi się nie podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts