bobowa budowniczowa 30.03.2008 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 W sumie to fajne takie zarzundzenia przynajmniej się człowiek wyśpi Nioooo.... Tylko to już ostatni taki dzionek. Teraz następne wolne dopiero w lipcu. Noo...to już za 3 miesiące Ja też nie mogę doczekać się lipca i słodkiego lenistwa A ja prawdopodobnie nie będę miała słodkiego lenistwa tylko...zap.ierdal w robocie...przynajmniej tak się zapowiada. Od maja mam duże zadanie do wykonania i zanim to zadanie unormuje się i zacznie prawidłowo funkcjonowac to pewnie do lipca zejdzie. Na wakcje wybieram się tylko w weekend majowy a to juz niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.03.2008 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Aniu, kwiatuszki dla Ciebie http://www.blogownia.com/obrazy/185623mmp086070.jpg Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 30.03.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Mam cichą nadzieję, że nie ale częstotliwość infekcji na to wskazuje. Jeszcze 6 tygodni i się okaże. Mówie Wam kobitki, chucham, dmucham a on ciągle chory Może nie powinnaś tak chuchać i dmuchać. Ponoć jak wisi dziecku glut do pasa, to jest najzdrowsze. Niestety ta teoria nie sprawadza się u Szymka. U niego dużo nie trzeba. Momentalnie kaszel potrafi przejść w duszności. Już raz jechaliśmy na sygnale do szpitala i od tego czasu bardzo uważam. Wiesz ...ja tam lekarzem nie jestem...ale myślę, że to może być alergia Prawdopodobnie jest coś co go uczula i potem jest reakcja A co podali Szymkowi w szpitalu??? Nie mam pod ręka wypisu i nie wiem czy nie pomylę czegos ale napewno brał na początku ventolin i pulmicort, potem berodual i na koniec kuracji flixotide. No i antybiotyk ale nie pamiętam jaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.03.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Aniu ale się zgapiłam http://www.strykowski.net/fotografia_kwiaty_zdjecia/kwiatki_7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.03.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Nie mam pod ręka wypisu i nie wiem czy nie pomylę czegos ale napewno brał na początku ventolin i pulmicort, potem berodual i na koniec kuracji flixotide. No i antybiotyk ale nie pamiętam jaki. Toż to są wszystko leki antyalergiczne Moja córka takie brała, a flixotide to nawet do tej pory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.03.2008 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Mam cichą nadzieję, że nie ale częstotliwość infekcji na to wskazuje. Jeszcze 6 tygodni i się okaże. Mówie Wam kobitki, chucham, dmucham a on ciągle chory Może nie powinnaś tak chuchać i dmuchać. Ponoć jak wisi dziecku glut do pasa, to jest najzdrowsze. Niestety ta teoria nie sprawadza się u Szymka. U niego dużo nie trzeba. Momentalnie kaszel potrafi przejść w duszności. Już raz jechaliśmy na sygnale do szpitala i od tego czasu bardzo uważam. Wiesz ...ja tam lekarzem nie jestem...ale myślę, że to może być alergia Prawdopodobnie jest coś co go uczula i potem jest reakcja A co podali Szymkowi w szpitalu??? Nie mam pod ręka wypisu i nie wiem czy nie pomylę czegos ale napewno brał na początku ventolin i pulmicort, potem berodual i na koniec kuracji flixotide. No i antybiotyk ale nie pamiętam jaki. Hmmm...moje dzieciaki są alergikami i też brały te leki...bynajmniej nie na przeziębienie Monia nie bój sie alergii, nie taki diabeł straszny...... Moi są "ustawieni" przez dobrego alergologa i jest ok I wcale nie chodzą z psikami do szkoły i na podwórko A nie możesz zrobić mu tych testów szybciej???? jak tylko teraz będzie ok. zdrowotnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 30.03.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 W sumie to fajne takie zarzundzenia przynajmniej się człowiek wyśpi Nioooo.... Tylko to już ostatni taki dzionek. Teraz następne wolne dopiero w lipcu. Noo...to już za 3 miesiące Ja też nie mogę doczekać się lipca i słodkiego lenistwa A ja prawdopodobnie nie będę miała słodkiego lenistwa tylko...zap.ierdal w robocie...przynajmniej tak się zapowiada. Od maja mam duże zadanie do wykonania i zanim to zadanie unormuje się i zacznie prawidłowo funkcjonowac to pewnie do lipca zejdzie. Na wakcje wybieram się tylko w weekend majowy a to juz niedługo Aniu, to niedobrze Wiem co to znaczy bo mój mąż po x latach w zeszłym roku wyrwał tydzień wolnego a i tak wisiał na telefonie. W tym roku może w sierpniu uda się z tydzień ale to może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.03.2008 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Aniu ale się zgapiłam http://www.strykowski.net/fotografia_kwiaty_zdjecia/kwiatki_7.jpg Edytko nie musisz , trzeba Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 30.03.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Nie mam pod ręka wypisu i nie wiem czy nie pomylę czegos ale napewno brał na początku ventolin i pulmicort, potem berodual i na koniec kuracji flixotide. No i antybiotyk ale nie pamiętam jaki. Toż to są wszystko leki antyalergiczne Moja córka takie brała, a flixotide to nawet do tej pory. No własnie i dlatego podejrzewam, że alergolog będzie miał co robić. Aniu, może i zrobiłabym gdzieś indziej szybciej badania ale mam juz sprawdzonego alergologa, który prowadził Szymka jak miał alergie pokarmowe i nie chcę go zmieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.03.2008 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 W sumie to fajne takie zarzundzenia przynajmniej się człowiek wyśpi Nioooo.... Tylko to już ostatni taki dzionek. Teraz następne wolne dopiero w lipcu. Noo...to już za 3 miesiące Ja też nie mogę doczekać się lipca i słodkiego lenistwa A ja prawdopodobnie nie będę miała słodkiego lenistwa tylko...zap.ierdal w robocie...przynajmniej tak się zapowiada. Od maja mam duże zadanie do wykonania i zanim to zadanie unormuje się i zacznie prawidłowo funkcjonowac to pewnie do lipca zejdzie. Na wakcje wybieram się tylko w weekend majowy a to juz niedługo Aniu, to niedobrze Wiem co to znaczy bo mój mąż po x latach w zeszłym roku wyrwał tydzień wolnego a i tak wisiał na telefonie. W tym roku może w sierpniu uda się z tydzień ale to może. To Ty w lipcu a on w sierpniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.03.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Aniu, to niedobrze Wiem co to znaczy bo mój mąż po x latach w zeszłym roku wyrwał tydzień wolnego a i tak wisiał na telefonie. W tym roku może w sierpniu uda się z tydzień ale to może. Skąd ja to znam On jest na urlopie, ale tak jakby go nie było. Te telefony to zmora każdego wyrwanego dnia wolnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 30.03.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Nie, ja w lipcu i w sierpniu tzn. mam nadzieję, że mi się uda ustwić wszystko w pracy. Wszystko zależy jaki będzie sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.03.2008 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Nie mam pod ręka wypisu i nie wiem czy nie pomylę czegos ale napewno brał na początku ventolin i pulmicort, potem berodual i na koniec kuracji flixotide. No i antybiotyk ale nie pamiętam jaki. Toż to są wszystko leki antyalergiczne Moja córka takie brała, a flixotide to nawet do tej pory. No własnie i dlatego podejrzewam, że alergolog będzie miał co robić. Aniu, może i zrobiłabym gdzieś indziej szybciej badania ale mam juz sprawdzonego alergologa, który prowadził Szymka jak miał alergie pokarmowe i nie chcę go zmieniać. Jak masz sprawdzonego alergologa to faktycznie warto poczekać, ale czy nie można wcześniej zrobić testów???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 30.03.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Aniu, to niedobrze Wiem co to znaczy bo mój mąż po x latach w zeszłym roku wyrwał tydzień wolnego a i tak wisiał na telefonie. W tym roku może w sierpniu uda się z tydzień ale to może. Skąd ja to znam On jest na urlopie, ale tak jakby go nie było. Te telefony to zmora każdego wyrwanego dnia wolnego. [/quote Ostatnim raem to miałam ochotę wyrwać mojemu telefon i wyrzucić do morza. A najgorsze jest to, że on to kocha i czego ty chcesz kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 30.03.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Nie mam pod ręka wypisu i nie wiem czy nie pomylę czegos ale napewno brał na początku ventolin i pulmicort, potem berodual i na koniec kuracji flixotide. No i antybiotyk ale nie pamiętam jaki. Toż to są wszystko leki antyalergiczne Moja córka takie brała, a flixotide to nawet do tej pory. No własnie i dlatego podejrzewam, że alergolog będzie miał co robić. Aniu, może i zrobiłabym gdzieś indziej szybciej badania ale mam juz sprawdzonego alergologa, który prowadził Szymka jak miał alergie pokarmowe i nie chcę go zmieniać. Jak masz sprawdzonego alergologa to faktycznie warto poczekać, ale czy nie można wcześniej zrobić testów???? W sumie to tylko 6 tygodni, szybko zleci. Wiem, ze jak pójdę do naszej lekarz to ona zadba o wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.03.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Aniu, to niedobrze Wiem co to znaczy bo mój mąż po x latach w zeszłym roku wyrwał tydzień wolnego a i tak wisiał na telefonie. W tym roku może w sierpniu uda się z tydzień ale to może. Skąd ja to znam On jest na urlopie, ale tak jakby go nie było. Te telefony to zmora każdego wyrwanego dnia wolnego. [/quote Ostatnim raem to miałam ochotę wyrwać mojemu telefon i wyrzucić do morza. A najgorsze jest to, że on to kocha i czego ty chcesz kobieto Mój może nie tyle co kocha, ale uważa, że jest niezastąpiony i jak ktoś do niego dzwoni to znaczy, że coś ważnego od niego chcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.03.2008 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Aniu, to niedobrze Wiem co to znaczy bo mój mąż po x latach w zeszłym roku wyrwał tydzień wolnego a i tak wisiał na telefonie. W tym roku może w sierpniu uda się z tydzień ale to może. Skąd ja to znam On jest na urlopie, ale tak jakby go nie było. Te telefony to zmora każdego wyrwanego dnia wolnego. Ha ...to trzeba wyłączyć telefon (ale mądrala ze mnie ) Chociaż ja telefonu nie wyłączam i ...nie dzwoni...a to znaczy, że szef i moi pracownicy szanują mój czas wolny i ja również szanuję ich czas wolny jak są na urlopie. A nikt nie jest niezastąpiony i firma sie nie zawali jak kogoś nie będzie przez tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.03.2008 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Słuchajcie...ja studiuję psychologię zarządzania to może mogę w czyms pomóc Waszym małżonkom.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.03.2008 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Aniu, to niedobrze Wiem co to znaczy bo mój mąż po x latach w zeszłym roku wyrwał tydzień wolnego a i tak wisiał na telefonie. W tym roku może w sierpniu uda się z tydzień ale to może. Skąd ja to znam On jest na urlopie, ale tak jakby go nie było. Te telefony to zmora każdego wyrwanego dnia wolnego. [/quote Ostatnim raem to miałam ochotę wyrwać mojemu telefon i wyrzucić do morza. A najgorsze jest to, że on to kocha i czego ty chcesz kobieto Mój może nie tyle co kocha, ale uważa, że jest niezastąpiony i jak ktoś do niego dzwoni to znaczy, że coś ważnego od niego chcą. I on sie wtedy też czuje ważny...prawda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 30.03.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Aniu, to niedobrze Wiem co to znaczy bo mój mąż po x latach w zeszłym roku wyrwał tydzień wolnego a i tak wisiał na telefonie. W tym roku może w sierpniu uda się z tydzień ale to może. Skąd ja to znam On jest na urlopie, ale tak jakby go nie było. Te telefony to zmora każdego wyrwanego dnia wolnego. [/quote Ostatnim raem to miałam ochotę wyrwać mojemu telefon i wyrzucić do morza. A najgorsze jest to, że on to kocha i czego ty chcesz kobieto Mój może nie tyle co kocha, ale uważa, że jest niezastąpiony i jak ktoś do niego dzwoni to znaczy, że coś ważnego od niego chcą. A mój kocha i uważa, że jest niezastąpiony i firma padnie bez niego i wogóle to po choler..ę komuś urlop jak w tym czasie przejechałby całą Polskę a jaki obrót by był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts