monia77w1 30.03.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 A wracając do pracy to czeka mnie jutro ciężki dzień więc się żegnam. I życzę Wam miłego dnia jutrzejszego. Ja pewnie nie zdąrzę do Was wpaść. Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 30.03.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Diabli wiedzą skąd ta kobieta ma tyle energii. Ja uważam, że jest chora i powinna iść się leczyć bo długo tak nie pociągnie. Zresztą ja to jestem leniwiec i pracuję góra 3 dni w tygodniu i uważam, że chore jest jak sie przedkłada pracę zawodową ponad rodzinę. To nie choroba tylko debilizm wtórny. Sorry, że się tak wyrażam, ale do takich ludzi to mi się scyzoryk w kieszeni otwiera. Może określenie, że rodzina jest najważniejsza to już nie modne w tych czasach stwierdzenie, ale w takim razie ja zaliczam się do niemodnych. No to możemy założyć klub niemodnych. Papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.03.2008 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Dobranoc Monia Odpoczywaj A swoja droga to ja też bym mogła pracować 3 dni w tygodniu Ja się też żegnam Pa Edytko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.03.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Dobranoc Monia Odpoczywaj A swoja droga to ja też bym mogła pracować 3 dni w tygodniu Ja się też żegnam Pa Edytko Co prawda nic cięzkiego na mnie jutro nie czycha, ale też lepią mi sie oczęta. Milutko sie z Wami gadało dziewczyny moje ale juz czas. BOBREJ NOCKI!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 31.03.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Ale cicho! Dobry den!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 31.03.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Ale cicho! Dobry den!!! Strasznie cicho. Dzień dobry Edytko. Ja miałam dzisiaj ciężko pracować ale nic z tego. Byłam z Szymkiem u lekarza i niestety znowu ma zapalenie oskrzeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 31.03.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Dobry wieczórAniu to dla Ciebie:http://www.strykowski.net/fotografia_kwiaty_zdjecia/Zonkile._Zdjecia_zonkili._Fotografie_zonkila_1754.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 31.03.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Romku, prawie 24 godzinne opóźnienie. Wstydz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.04.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Aniu moje gratulacje z okazji zdanego egzaminu to jest dopiero spóźnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.04.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Romku to spóźnienie jest niewybaczalne. Ładny tygrysek. Witam wszystkich. Właśnie jestem w pracy pierwszy dzień po urlopie i jest okropnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.04.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Cześc Edytko Ja też jestem pierwszy dzień w pracy po przedłużonym weekendzie i jest do d.... A tygryska postanowiłem zmienić bo stary mi się znudził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.04.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Cześć Romku. Co za dupek wymyślił robotę. Przecież to najgłupsza rzecz na świecie. Ten tygrysek jest o wiele ładniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.04.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Cześć Romku. Co za dupek wymyślił robotę. Przecież to najgłupsza rzecz na świecie. Ten tygrysek jest o wiele ładniejszy. Dziękuję Edytko Mi też się o wiele bardziej podoba. Tamten był bardzo szybko wybierany. Wziąłem pierwszy z brzegu Może rzucimy robote? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.04.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Może rzucimy robote? Ja to już z miejsca bym to zrobiła. Praca mnie nie rajcuje. Jestem stworzona do innych celów. No tak tylko skąd wziąć kaskę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.04.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Może rzucimy robote? Ja to już z miejsca bym to zrobiła. Praca mnie nie rajcuje. Jestem stworzona do innych celów. No tak tylko skąd wziąć kaskę... A jakie są te cele???? Pochwal się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.04.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Już drugą stronkę dzisiaj otworzyłem Ale mam dzisiaj szczęście Może mnie ktoś dzisiaj poczęstuje. Podpowiem że napiłbym się dzisiaj grzańca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.04.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Może rzucimy robote? Ja to już z miejsca bym to zrobiła. Praca mnie nie rajcuje. Jestem stworzona do innych celów. No tak tylko skąd wziąć kaskę... A jakie są te cele???? Pochwal się Lubię zajmować się domem, lubię gotować, wstawać o której mi się chce, a nie na rozkaz. Ogólnie rzecz ujmując jestem domatorką przez duże M. Przy tym uwielbiam podróże, dobry film i książkę, trochę błogiego lenistwa, a praca w tym wszystkim mi po prostu przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.04.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Podpowiem że napiłbym się dzisiaj grzańca Wedle życzenia http://www.stawskidistributing.com/images_bottels/Grzaniec_galicyjski_03.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.04.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 mniam mniam dziękuję a mikrofalówke też dostanę ? zeby go podgrzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.04.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 mniam mniam dziękuję a mikrofalówke też dostanę ? zeby go podgrzać Jasne http://www.positivo.pl/upload/wysiwyg/FAQ/mikroflowki/mikrofalowka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts