Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

już mi nic więcej do szczęścia nie potrzeba

A co z Anią??? Dlaczego jej nie ma???

Ktoś coś wie???

Wczoraj Ani nie było bo bardzo zapracowany miała dzień i uprzedziła nas o tym, że się nie pojawi. Ale dzisiaj to nie mam pojęcia. Pewnie znów pracuje jak mróweczka. :roll:

Monia natomiast ma Szymusia chorego i zapewne nie ma czasu na zaglądanie do nas.

Może rzucimy robote? :wink: :lol:

Ja to już z miejsca bym to zrobiła. Praca mnie nie rajcuje. :lol:

Jestem stworzona do innych celów. :lol: :lol: :wink: :D

No tak tylko skąd wziąć kaskę... :roll: :roll: :roll:

A jakie są te cele????

Pochwal się

Lubię zajmować się domem, lubię gotować, wstawać o której mi się chce, :lol: a nie na rozkaz. Ogólnie rzecz ujmując jestem domatorką przez duże M. :D Przy tym uwielbiam podróże, dobry film i książkę, trochę błogiego lenistwa, a praca w tym wszystkim mi po prostu przeszkadza. :x :wink:

No patrz, jakbym o sobie czytała, z tą różnicą, że ja się z pracą pożegnałam (a właściwie to praca ze mną) :D

Dzień dobry :D

Cześć wszystkim :lol: :lol:

Pojawiam sie i znikam :roll:

Romku dzięki za kwiatki, a w związku z tym, że Edytka już spełniła Twoje życzenie (grzaniec) to ode mnie to

http://www.strykowski.net/fotografia_reklamowa_zdjecia_reklamowe/Zdjecie_alkoholu,_whisky_-_fotografie_kieliszek_1140.jpg

i oczywiście do tego to

http://dump.3d-artist.nl/Freework/coca-cola.jpg

A'propos pracy...hm...ja to bym już mogła iść na emeryturę :wink: - przynajmniej tak mi się wydaje :roll: - i otrzymywać kaskę za forumowanie a poza tym robić to samo co Edyś i Braza, z którymi się w 100% zgadzam.

Mogłabym spać, gotować, i robić inne przyjemne rzeczy (kupowanie np. butów :oops: , mam na ich punkcie bzika :oops: :oops: :oops: :wink: ) tylko musiałabym znaleźć sponsora.

Edytko co z dachem????

Romku czekam na zdjęcia domku.....

Jeszcze troszkę będę 8) 8) 8)

Wczoraj mnie nie było bo po pierwsze: Synek mój młodszy ma paskudną anginę (strrrasznie go boli gardło i szyja), więc się o niego troszczę, dostaje lody (zadowolony jest bardzo z tego powodu),a po drugie to pisałam pracę dyplomową, do czego zmobilizował mnie jutrzejszy termin oddania książek do biblioteki. Tak więc część teoretyczna jest, część praktyczna (a ma to być 2/3 pracy) będzie jak wrócę do pracy (buuuuuu....... :cry: :cry: :cry: :cry: ) i przebadam cały mój Wydział (ok 150 osób) a potem będę analizować, analizować,wyciągać wnioski, wyciągać wnioski i podsumowywać, podsumowywać

A na jaki temat jest ta praca?

"Diagnoza kultury organizacyjnej Wydziału X"

Fajny tygrysek :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8) :D :D :D :D :D

dzieku Aniu

temat ble :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Co to jest kultura organizacyjna??? :o :o :o

A ja mam dla Was zagadkę. Kto mi powie co znaczy mój temat pracy magisterskiej:

"Bania anizotropii zmian współczynnika pochłania wewnątrz cieczy magnetycznej" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Chyba tak to było......z tego co pamietam :oops:

Aha Edyś konieczne są zdjęcia :lol: :lol: :lol: :lol: i oczywiście gratuluję postępów prac :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Romku na Twoje zdjęcia ja czekam ...niezależnie od stanu zaawansowania :lol: :lol: :lol: :lol: No bo przecież Ty też chcesz oglądać kolejne postępy na mojej budowie a nie efekt końcowy, prawda???? :roll: :roll: :roll:

Obiecuję dzisiaj zrobić zdjęcia :D :D :D

A na jaki temat jest ta praca?

"Diagnoza kultury organizacyjnej Wydziału X"

Fajny tygrysek :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8) :D :D :D :D :D

dzieku Aniu

temat ble :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Co to jest kultura organizacyjna??? :o :o :o

A ja mam dla Was zagadkę. Kto mi powie co znaczy mój temat pracy magisterskiej:

"Bania anizotropii zmian współczynnika pochłania wewnątrz cieczy magnetycznej" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Chyba tak to było......z tego co pamietam :oops:

Co to jest kultura organizacyjna...hm ...tak po polsku to zasady panujące w firmie, styl przywództwa szefa, wartości, które są w firmie, i takie tam inne nudy na pudy :roll: :roll: :roll: i to właśnie będe badała w mojej firmie a potem zaproponuję sposób na zmiany, bo to że kultura jest u mnie bee. ..to wiem

A co do Twojego tematu....poddaje się.....nawet nic mi sie nie kojarzy a jedyne zrozumiałe dla mnie słowo to, że coś pochłania wewnątrz ciecz :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: