Rom 01.04.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 już mi nic więcej do szczęścia nie potrzeba A co z Anią??? Dlaczego jej nie ma??? Ktoś coś wie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.04.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 już mi nic więcej do szczęścia nie potrzeba A co z Anią??? Dlaczego jej nie ma??? Ktoś coś wie??? Wczoraj Ani nie było bo bardzo zapracowany miała dzień i uprzedziła nas o tym, że się nie pojawi. Ale dzisiaj to nie mam pojęcia. Pewnie znów pracuje jak mróweczka. Monia natomiast ma Szymusia chorego i zapewne nie ma czasu na zaglądanie do nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.04.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 No to chlup za zdrowie Szymusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.04.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Może rzucimy robote? Ja to już z miejsca bym to zrobiła. Praca mnie nie rajcuje. Jestem stworzona do innych celów. No tak tylko skąd wziąć kaskę... A jakie są te cele???? Pochwal się Lubię zajmować się domem, lubię gotować, wstawać o której mi się chce, a nie na rozkaz. Ogólnie rzecz ujmując jestem domatorką przez duże M. Przy tym uwielbiam podróże, dobry film i książkę, trochę błogiego lenistwa, a praca w tym wszystkim mi po prostu przeszkadza. No patrz, jakbym o sobie czytała, z tą różnicą, że ja się z pracą pożegnałam (a właściwie to praca ze mną) Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.04.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Brazuniu jak ja Ci zazdraszczam pożegnania z pracą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.04.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Brazuniu jak ja Ci zazdraszczam pożegnania z pracą I ja też Jest tyle przyjemniejszych rzeczy do zrobienia niż praca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.04.2008 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 ja mólbym za pieniądze siedzień na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.04.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 ja mólbym za pieniądze siedzień na forum Ooooo chociażby. Tylko kto by Ci za to miał płacić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.04.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 ja mólbym za pieniądze siedzień na forum Byłabm cholernie bogata ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.04.2008 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Cześć wszystkim Pojawiam sie i znikam Romku dzięki za kwiatki, a w związku z tym, że Edytka już spełniła Twoje życzenie (grzaniec) to ode mnie to http://www.strykowski.net/fotografia_reklamowa_zdjecia_reklamowe/Zdjecie_alkoholu,_whisky_-_fotografie_kieliszek_1140.jpg i oczywiście do tego to http://dump.3d-artist.nl/Freework/coca-cola.jpg A'propos pracy...hm...ja to bym już mogła iść na emeryturę - przynajmniej tak mi się wydaje - i otrzymywać kaskę za forumowanie a poza tym robić to samo co Edyś i Braza, z którymi się w 100% zgadzam. Mogłabym spać, gotować, i robić inne przyjemne rzeczy (kupowanie np. butów , mam na ich punkcie bzika ) tylko musiałabym znaleźć sponsora. Edytko co z dachem???? Romku czekam na zdjęcia domku..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.04.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Aniu dzuękuję za małe "co nieco" Domek nie skończony właśnie nie wiem czy przedstawić zdjęcie już teraz czy dopiero jak skoncze. I to nie domek tylko szopa narzędziowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.04.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Cześć Anulka! Daszek się robi i mam już nawet zamontowane 2 okienka połaciowe. Witaj w klubie nie lubiących roboty. Aniu nie znikaj za szybko, plissss.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.04.2008 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Jeszcze troszkę będę Wczoraj mnie nie było bo po pierwsze: Synek mój młodszy ma paskudną anginę (strrrasznie go boli gardło i szyja), więc się o niego troszczę, dostaje lody (zadowolony jest bardzo z tego powodu),a po drugie to pisałam pracę dyplomową, do czego zmobilizował mnie jutrzejszy termin oddania książek do biblioteki. Tak więc część teoretyczna jest, część praktyczna (a ma to być 2/3 pracy) będzie jak wrócę do pracy (buuuuuu....... ) i przebadam cały mój Wydział (ok 150 osób) a potem będę analizować, analizować,wyciągać wnioski, wyciągać wnioski i podsumowywać, podsumowywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.04.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 A na jaki temat jest ta praca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.04.2008 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Aha Edyś konieczne są zdjęcia i oczywiście gratuluję postępów prac Romku na Twoje zdjęcia ja czekam ...niezależnie od stanu zaawansowania No bo przecież Ty też chcesz oglądać kolejne postępy na mojej budowie a nie efekt końcowy, prawda???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.04.2008 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 A na jaki temat jest ta praca? "Diagnoza kultury organizacyjnej Wydziału X" Fajny tygrysek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.04.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 A na jaki temat jest ta praca? "Diagnoza kultury organizacyjnej Wydziału X" Fajny tygrysek dzieku Aniu temat ble Co to jest kultura organizacyjna??? A ja mam dla Was zagadkę. Kto mi powie co znaczy mój temat pracy magisterskiej: "Bania anizotropii zmian współczynnika pochłania wewnątrz cieczy magnetycznej" Chyba tak to było......z tego co pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.04.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Aha Edyś konieczne są zdjęcia i oczywiście gratuluję postępów prac Romku na Twoje zdjęcia ja czekam ...niezależnie od stanu zaawansowania No bo przecież Ty też chcesz oglądać kolejne postępy na mojej budowie a nie efekt końcowy, prawda???? Obiecuję dzisiaj zrobić zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.04.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Aniu same dobre wiadomości w Twoim dzienniczku Jak tak dalej pódzie to święta w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.04.2008 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 A na jaki temat jest ta praca? "Diagnoza kultury organizacyjnej Wydziału X" Fajny tygrysek dzieku Aniu temat ble Co to jest kultura organizacyjna??? A ja mam dla Was zagadkę. Kto mi powie co znaczy mój temat pracy magisterskiej: "Bania anizotropii zmian współczynnika pochłania wewnątrz cieczy magnetycznej" Chyba tak to było......z tego co pamietam Co to jest kultura organizacyjna...hm ...tak po polsku to zasady panujące w firmie, styl przywództwa szefa, wartości, które są w firmie, i takie tam inne nudy na pudy i to właśnie będe badała w mojej firmie a potem zaproponuję sposób na zmiany, bo to że kultura jest u mnie bee. ..to wiem A co do Twojego tematu....poddaje się.....nawet nic mi sie nie kojarzy a jedyne zrozumiałe dla mnie słowo to, że coś pochłania wewnątrz ciecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts