bobowa budowniczowa 01.04.2008 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Aniu same dobre wiadomości w Twoim dzienniczku Jak tak dalej pódzie to święta w nowym domku No kochaniutki na święta to ja mam zamiar już odpoczywać, relaksować się i cieszyć nowym domkiem, wykoczonym, obrazki, kwiatki, firanki i takie tam inne pierdołki. Planowana przeprowadzka - listopad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.04.2008 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Aha Edyś konieczne są zdjęcia i oczywiście gratuluję postępów prac Romku na Twoje zdjęcia ja czekam ...niezależnie od stanu zaawansowania No bo przecież Ty też chcesz oglądać kolejne postępy na mojej budowie a nie efekt końcowy, prawda???? Obiecuję dzisiaj zrobić zdjęcia Trzymam Cie za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.04.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 A na jaki temat jest ta praca? "Diagnoza kultury organizacyjnej Wydziału X" Fajny tygrysek dzieku Aniu temat ble Co to jest kultura organizacyjna??? A ja mam dla Was zagadkę. Kto mi powie co znaczy mój temat pracy magisterskiej: "Bania anizotropii zmian współczynnika pochłania wewnątrz cieczy magnetycznej" Chyba tak to było......z tego co pamietam Co to jest kultura organizacyjna...hm ...tak po polsku to zasady panujące w firmie, styl przywództwa szefa, wartości, które są w firmie, i takie tam inne nudy na pudy i to właśnie będe badała w mojej firmie a potem zaproponuję sposób na zmiany, bo to że kultura jest u mnie bee. ..to wiem A co do Twojego tematu....poddaje się.....nawet nic mi sie nie kojarzy a jedyne zrozumiałe dla mnie słowo to, że coś pochłania wewnątrz ciecz miałem rację - strasznie budne te twoje studia a ja bym mórł napisać magisterke na temat forum tylko jaki to miałby być temat -hmmmmmmm jakieś podpowiedzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.04.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Aniu same dobre wiadomości w Twoim dzienniczku Jak tak dalej pódzie to święta w nowym domku No kochaniutki na święta to ja mam zamiar już odpoczywać, relaksować się i cieszyć nowym domkiem, wykoczonym, obrazki, kwiatki, firanki i takie tam inne pierdołki. Planowana przeprowadzka - listopad będę zacciskał kciuki żeby sie udało ale chyba po skończonej budowie nas nie zostawisz co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.04.2008 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Aha Edyś konieczne są zdjęcia i oczywiście gratuluję postępów prac Romku na Twoje zdjęcia ja czekam ...niezależnie od stanu zaawansowania No bo przecież Ty też chcesz oglądać kolejne postępy na mojej budowie a nie efekt końcowy, prawda???? Obiecuję dzisiaj zrobić zdjęcia Trzymam Cie za słowo kurcze no to wpadlaem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.04.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Aniu same dobre wiadomości w Twoim dzienniczku Jak tak dalej pódzie to święta w nowym domku No kochaniutki na święta to ja mam zamiar już odpoczywać, relaksować się i cieszyć nowym domkiem, wykoczonym, obrazki, kwiatki, firanki i takie tam inne pierdołki. Planowana przeprowadzka - listopad To ja myślałam, że u mnie szybko budowa idzie, ale u Ciebie Aniu to wręcz galopuje. Z całego serca życzę, abyś do świąt miała zapięte wszystko na ostatni guzik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.04.2008 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 A na jaki temat jest ta praca? "Diagnoza kultury organizacyjnej Wydziału X" Fajny tygrysek dzieku Aniu temat ble Co to jest kultura organizacyjna??? A ja mam dla Was zagadkę. Kto mi powie co znaczy mój temat pracy magisterskiej: "Bania anizotropii zmian współczynnika pochłania wewnątrz cieczy magnetycznej" Chyba tak to było......z tego co pamietam Co to jest kultura organizacyjna...hm ...tak po polsku to zasady panujące w firmie, styl przywództwa szefa, wartości, które są w firmie, i takie tam inne nudy na pudy i to właśnie będe badała w mojej firmie a potem zaproponuję sposób na zmiany, bo to że kultura jest u mnie bee. ..to wiem A co do Twojego tematu....poddaje się.....nawet nic mi sie nie kojarzy a jedyne zrozumiałe dla mnie słowo to, że coś pochłania wewnątrz ciecz miałem rację - strasznie budne te twoje studia a ja bym mórł napisać magisterke na temat forum tylko jaki to miałby być temat -hmmmmmmm jakieś podpowiedzi? Romek nie są nudne....zwłaszcza jak jesteś szefem i oprócz intuicji, dobrego wychowania i doświadczenia potrzebujesz jednak troczę teorii, żeby dobrze, skutecznie i miło zarządzać ludźmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.04.2008 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Aniu same dobre wiadomości w Twoim dzienniczku Jak tak dalej pódzie to święta w nowym domku No kochaniutki na święta to ja mam zamiar już odpoczywać, relaksować się i cieszyć nowym domkiem, wykoczonym, obrazki, kwiatki, firanki i takie tam inne pierdołki. Planowana przeprowadzka - listopad będę zacciskał kciuki żeby sie udało ale chyba po skończonej budowie nas nie zostawisz co? hm............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.04.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 A na jaki temat jest ta praca? "Diagnoza kultury organizacyjnej Wydziału X" Fajny tygrysek dzieku Aniu temat ble Co to jest kultura organizacyjna??? A ja mam dla Was zagadkę. Kto mi powie co znaczy mój temat pracy magisterskiej: "Bania anizotropii zmian współczynnika pochłania wewnątrz cieczy magnetycznej" Chyba tak to było......z tego co pamietam Co to jest kultura organizacyjna...hm ...tak po polsku to zasady panujące w firmie, styl przywództwa szefa, wartości, które są w firmie, i takie tam inne nudy na pudy i to właśnie będe badała w mojej firmie a potem zaproponuję sposób na zmiany, bo to że kultura jest u mnie bee. ..to wiem A co do Twojego tematu....poddaje się.....nawet nic mi sie nie kojarzy a jedyne zrozumiałe dla mnie słowo to, że coś pochłania wewnątrz ciecz miałem rację - strasznie budne te twoje studia a ja bym mórł napisać magisterke na temat forum tylko jaki to miałby być temat -hmmmmmmm jakieś podpowiedzi? Romek nie są nudne....zwłaszcza jak jesteś szefem i oprócz intuicji, dobrego wychowania i doświadczenia potrzebujesz jednak troczę teorii, żeby dobrze, skutecznie i miło zarządzać ludźmi czyżbyś była szefem???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.04.2008 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Aha Edyś konieczne są zdjęcia i oczywiście gratuluję postępów prac Romku na Twoje zdjęcia ja czekam ...niezależnie od stanu zaawansowania No bo przecież Ty też chcesz oglądać kolejne postępy na mojej budowie a nie efekt końcowy, prawda???? Obiecuję dzisiaj zrobić zdjęcia Trzymam Cie za słowo kurcze no to wpadlaem Gdzie??????? Przynoś zdjęcia i bedzie oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.04.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Aniu same dobre wiadomości w Twoim dzienniczku Jak tak dalej pódzie to święta w nowym domku No kochaniutki na święta to ja mam zamiar już odpoczywać, relaksować się i cieszyć nowym domkiem, wykoczonym, obrazki, kwiatki, firanki i takie tam inne pierdołki. Planowana przeprowadzka - listopad będę zacciskał kciuki żeby sie udało ale chyba po skończonej budowie nas nie zostawisz co? hm............ jak nas zostawisz to będziesz miał ze mną do czynieniea!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.04.2008 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Aniu same dobre wiadomości w Twoim dzienniczku Jak tak dalej pódzie to święta w nowym domku No kochaniutki na święta to ja mam zamiar już odpoczywać, relaksować się i cieszyć nowym domkiem, wykoczonym, obrazki, kwiatki, firanki i takie tam inne pierdołki. Planowana przeprowadzka - listopad To ja myślałam, że u mnie szybko budowa idzie, ale u Ciebie Aniu to wręcz galopuje. Z całego serca życzę, abyś do świąt miała zapięte wszystko na ostatni guzik. Dzięki Edytko Z tego co mnie pamięć nie myli to Ty chyba też będziesz sie wprowadzać przed świętami????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.04.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Aha Edyś konieczne są zdjęcia i oczywiście gratuluję postępów prac Romku na Twoje zdjęcia ja czekam ...niezależnie od stanu zaawansowania No bo przecież Ty też chcesz oglądać kolejne postępy na mojej budowie a nie efekt końcowy, prawda???? Obiecuję dzisiaj zrobić zdjęcia Trzymam Cie za słowo kurcze no to wpadlaem Gdzie??????? Przynoś zdjęcia i bedzie oki w kumpot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.04.2008 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 A na jaki temat jest ta praca? "Diagnoza kultury organizacyjnej Wydziału X" Fajny tygrysek dzieku Aniu temat ble Co to jest kultura organizacyjna??? A ja mam dla Was zagadkę. Kto mi powie co znaczy mój temat pracy magisterskiej: "Bania anizotropii zmian współczynnika pochłania wewnątrz cieczy magnetycznej" Chyba tak to było......z tego co pamietam Co to jest kultura organizacyjna...hm ...tak po polsku to zasady panujące w firmie, styl przywództwa szefa, wartości, które są w firmie, i takie tam inne nudy na pudy i to właśnie będe badała w mojej firmie a potem zaproponuję sposób na zmiany, bo to że kultura jest u mnie bee. ..to wiem A co do Twojego tematu....poddaje się.....nawet nic mi sie nie kojarzy a jedyne zrozumiałe dla mnie słowo to, że coś pochłania wewnątrz ciecz miałem rację - strasznie budne te twoje studia a ja bym mórł napisać magisterke na temat forum tylko jaki to miałby być temat -hmmmmmmm jakieś podpowiedzi? Romek nie są nudne....zwłaszcza jak jesteś szefem i oprócz intuicji, dobrego wychowania i doświadczenia potrzebujesz jednak troczę teorii, żeby dobrze, skutecznie i miło zarządzać ludźmi czyżbyś była szefem???? A czemu się smiejesz?????? Już się kiedyś odkryłam, że jestem Kierownikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.04.2008 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Aniu same dobre wiadomości w Twoim dzienniczku Jak tak dalej pódzie to święta w nowym domku No kochaniutki na święta to ja mam zamiar już odpoczywać, relaksować się i cieszyć nowym domkiem, wykoczonym, obrazki, kwiatki, firanki i takie tam inne pierdołki. Planowana przeprowadzka - listopad będę zacciskał kciuki żeby sie udało ale chyba po skończonej budowie nas nie zostawisz co? hm............ jak nas zostawisz to będziesz miał ze mną do czynieniea!!!! hm...ciekawe.....ciekawe........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.04.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Dzięki Edytko Z tego co mnie pamięć nie myli to Ty chyba też będziesz sie wprowadzać przed świętami????? No tak, ale ja zaczęłam w zeszłym roku, a Ty dopiero co. Tak trzymać Anuś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.04.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 nie śmieje się tylko się cieszę że znam jakiegoś szefa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.04.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Aniu same dobre wiadomości w Twoim dzienniczku Jak tak dalej pódzie to święta w nowym domku No kochaniutki na święta to ja mam zamiar już odpoczywać, relaksować się i cieszyć nowym domkiem, wykoczonym, obrazki, kwiatki, firanki i takie tam inne pierdołki. Planowana przeprowadzka - listopad będę zacciskał kciuki żeby sie udało ale chyba po skończonej budowie nas nie zostawisz co? hm............ jak nas zostawisz to będziesz miał ze mną do czynieniea!!!! hm...ciekawe.....ciekawe........ uduszę i wrzucę do studni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.04.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Aniu same dobre wiadomości w Twoim dzienniczku Jak tak dalej pódzie to święta w nowym domku No kochaniutki na święta to ja mam zamiar już odpoczywać, relaksować się i cieszyć nowym domkiem, wykoczonym, obrazki, kwiatki, firanki i takie tam inne pierdołki. Planowana przeprowadzka - listopad będę zacciskał kciuki żeby sie udało ale chyba po skończonej budowie nas nie zostawisz co? hm............ jak nas zostawisz to będziesz miał ze mną do czynieniea!!!! hm...ciekawe.....ciekawe........ Aniu uważaj, bo Romek wie gdzie będziesz mieszkała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.04.2008 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Dzięki Edytko Z tego co mnie pamięć nie myli to Ty chyba też będziesz sie wprowadzać przed świętami????? No tak, ale ja zaczęłam w zeszłym roku, a Ty dopiero co. Tak trzymać Anuś. No ale jakie to ma znaczenie Przecież wiadomo, że jesienią i zimą są ograniczone możliwości budowania Tak więc życzmy sobie wzajemnie świąt w nowych domkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts