bobowa budowniczowa 01.04.2008 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 nie śmieje się tylko się cieszę że znam jakiegoś szefa A Twój....jego nie znasz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.04.2008 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 jak nas zostawisz to będziesz miał ze mną do czynieniea!!!! hm...ciekawe.....ciekawe........ uduszę i wrzucę do studni No to wtedy to już na pewno mnie tu nie będzie A studnię masz?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.04.2008 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Aniu same dobre wiadomości w Twoim dzienniczku Jak tak dalej pódzie to święta w nowym domku No kochaniutki na święta to ja mam zamiar już odpoczywać, relaksować się i cieszyć nowym domkiem, wykoczonym, obrazki, kwiatki, firanki i takie tam inne pierdołki. Planowana przeprowadzka - listopad będę zacciskał kciuki żeby sie udało ale chyba po skończonej budowie nas nie zostawisz co? hm............ jak nas zostawisz to będziesz miał ze mną do czynieniea!!!! hm...ciekawe.....ciekawe........ Aniu uważaj, bo Romek wie gdzie będziesz mieszkała. Nie szkodzi....... chętnie go ugoszczę w tym moim domku, którego budowę nadzoruje osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.04.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 nie śmieje się tylko się cieszę że znam jakiegoś szefa A Twój....jego nie znasz????? ale nie na takies stopie jak Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.04.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Aniu same dobre wiadomości w Twoim dzienniczku Jak tak dalej pódzie to święta w nowym domku No kochaniutki na święta to ja mam zamiar już odpoczywać, relaksować się i cieszyć nowym domkiem, wykoczonym, obrazki, kwiatki, firanki i takie tam inne pierdołki. Planowana przeprowadzka - listopad będę zacciskał kciuki żeby sie udało ale chyba po skończonej budowie nas nie zostawisz co? hm............ jak nas zostawisz to będziesz miał ze mną do czynieniea!!!! hm...ciekawe.....ciekawe........ Aniu uważaj, bo Romek wie gdzie będziesz mieszkała. Nie szkodzi....... chętnie go ugoszczę w tym moim domku, którego budowę nadzoruje osobiście tylko inwestorki nigdy nie mogę zastać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.04.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 jak nas zostawisz to będziesz miał ze mną do czynieniea!!!! hm...ciekawe.....ciekawe........ uduszę i wrzucę do studni No to wtedy to już na pewno mnie tu nie będzie A studnię masz?????? mój ojciec ma to Cię tam wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.04.2008 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 nie śmieje się tylko się cieszę że znam jakiegoś szefa A Twój....jego nie znasz????? ale nie na takies stopie jak Ciebie Aha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.04.2008 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Aniu same dobre wiadomości w Twoim dzienniczku Jak tak dalej pódzie to święta w nowym domku No kochaniutki na święta to ja mam zamiar już odpoczywać, relaksować się i cieszyć nowym domkiem, wykoczonym, obrazki, kwiatki, firanki i takie tam inne pierdołki. Planowana przeprowadzka - listopad będę zacciskał kciuki żeby sie udało ale chyba po skończonej budowie nas nie zostawisz co? hm............ jak nas zostawisz to będziesz miał ze mną do czynieniea!!!! hm...ciekawe.....ciekawe........ Aniu uważaj, bo Romek wie gdzie będziesz mieszkała. Nie szkodzi....... chętnie go ugoszczę w tym moim domku, którego budowę nadzoruje osobiście tylko inwestorki nigdy nie mogę zastać Trzeba się umówić to się spotkamy i kawa oczywiście bedzie.... z pianką Edytko a Ty sie do Poznania nie wybierasz...tak przez przypadek...na zakupy na przykład do najpiekniejszego centrum handlowego w Europie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.04.2008 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 jak nas zostawisz to będziesz miał ze mną do czynieniea!!!! hm...ciekawe.....ciekawe........ uduszę i wrzucę do studni No to wtedy to już na pewno mnie tu nie będzie A studnię masz?????? mój ojciec ma to Cię tam wrzucę I będziesz mnie miał w studni swojego ojca zamiast na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.04.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Aniu same dobre wiadomości w Twoim dzienniczku Jak tak dalej pódzie to święta w nowym domku No kochaniutki na święta to ja mam zamiar już odpoczywać, relaksować się i cieszyć nowym domkiem, wykoczonym, obrazki, kwiatki, firanki i takie tam inne pierdołki. Planowana przeprowadzka - listopad będę zacciskał kciuki żeby sie udało ale chyba po skończonej budowie nas nie zostawisz co? hm............ jak nas zostawisz to będziesz miał ze mną do czynieniea!!!! hm...ciekawe.....ciekawe........ Aniu uważaj, bo Romek wie gdzie będziesz mieszkała. Nie szkodzi....... chętnie go ugoszczę w tym moim domku, którego budowę nadzoruje osobiście tylko inwestorki nigdy nie mogę zastać Trzeba się umówić to się spotkamy i kawa oczywiście bedzie.... z pianką Edytko a Ty sie do Poznania nie wybierasz...tak przez przypadek...na zakupy na przykład do najpiekniejszego centrum handlowego w Europie a ja przywiozę cos do tej kawki ....tylko mi powiedz co lubisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.04.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 jak nas zostawisz to będziesz miał ze mną do czynieniea!!!! hm...ciekawe.....ciekawe........ uduszę i wrzucę do studni No to wtedy to już na pewno mnie tu nie będzie A studnię masz?????? mój ojciec ma to Cię tam wrzucę I będziesz mnie miał w studni swojego ojca zamiast na forum no i mnie przekonałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.04.2008 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 a ja przywiozę cos do tej kawki ....tylko mi powiedz co lubisz oj....i tu jest problem, bo ja dużo rzeczy lubię...ja to po prostu kocham jeść...na moje nieszczęście..... Cokolwiek przywieziesz będzie ok Dam Ci znać kiedy będe na budowie w takich godzinach jak kończysz pracę....czy może inne godziny Ci bardziej odpowiadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.04.2008 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 jak nas zostawisz to będziesz miał ze mną do czynieniea!!!! hm...ciekawe.....ciekawe........ uduszę i wrzucę do studni No to wtedy to już na pewno mnie tu nie będzie A studnię masz?????? mój ojciec ma to Cię tam wrzucę I będziesz mnie miał w studni swojego ojca zamiast na forum no i mnie przekonałaś Ha ...wygrałam, wygrałam, wygrałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.04.2008 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 a ja przywiozę cos do tej kawki ....tylko mi powiedz co lubisz oj....i tu jest problem, bo ja dużo rzeczy lubię...ja to po prostu kocham jeść...na moje nieszczęście..... Cokolwiek przywieziesz będzie ok Dam Ci znać kiedy będe na budowie w takich godzinach jak kończysz pracę....czy może inne godziny Ci bardziej odpowiadają po robocie najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.04.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 jak nas zostawisz to będziesz miał ze mną do czynieniea!!!! hm...ciekawe.....ciekawe........ uduszę i wrzucę do studni No to wtedy to już na pewno mnie tu nie będzie A studnię masz?????? mój ojciec ma to Cię tam wrzucę I będziesz mnie miał w studni swojego ojca zamiast na forum no i mnie przekonałaś Ha ...wygrałam, wygrałam, wygrałam no niech ci będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.04.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Edytko a Ty sie do Poznania nie wybierasz...tak przez przypadek...na zakupy na przykład do najpiekniejszego centrum handlowego w Europie No właśnie nie A co to za centrum, może Fabryka Trzciny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.04.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Romku i znów pijesz farciarzu http://www.olimpec.pl/zdjecia/artykuly/1121924.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.04.2008 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Edytko a Ty sie do Poznania nie wybierasz...tak przez przypadek...na zakupy na przykład do najpiekniejszego centrum handlowego w Europie No właśnie nie A co to za centrum, może Fabryka Trzciny? A może jednak to przemyślisz pod kątem...Starego Browaru?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.04.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Edytko a Ty sie do Poznania nie wybierasz...tak przez przypadek...na zakupy na przykład do najpiekniejszego centrum handlowego w Europie No właśnie nie A co to za centrum, może Fabryka Trzciny? A może jednak to przemyślisz pod kątem...Starego Browaru?????? Browaru to ja nie cierpię, ale pewnie jeszcze się do Ciebie Aniu wproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.04.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 hURAAAAA ZNOWU PIJĘ Dziekuję Edytko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts