Rom 01.04.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Aniu ale masz fajnie - z 15 min do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.04.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Aniu ale masz fajnie - z 15 min do domu Chyba już poszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.04.2008 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Romek ja Ci postawię...ale pamiętaj, że wracasz do domu samochodem http://www.aktywnisingle.pl/images/drinki3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.04.2008 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Edytko a Ty sie do Poznania nie wybierasz...tak przez przypadek...na zakupy na przykład do najpiekniejszego centrum handlowego w Europie No właśnie nie A co to za centrum, może Fabryka Trzciny? A może jednak to przemyślisz pod kątem...Starego Browaru?????? Browaru to ja nie cierpię, ale pewnie jeszcze się do Ciebie Aniu wproszę A byłaś już w Starym Browarze???? (bo ja o piwie nie mówię ) a jeśli chodzi o mnie to bardzo proszę...wproszenia mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.04.2008 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Aniu ale masz fajnie - z 15 min do domu Chyba już poszła A o czym Wy mówicie???? Ja jeszcze w domciu jestem...nie pracuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.04.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Romek ja Ci postawię...ale pamiętaj, że wracasz do domu samochodem http://www.aktywnisingle.pl/images/drinki3.jpg Dziękuję Aniu Podoba mi sie ten pomysł z tymi drinkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.04.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Aniu ale masz fajnie - z 15 min do domu Chyba już poszła A o czym Wy mówicie???? Ja jeszcze w domciu jestem...nie pracuję hahahaha rzeczywiście ale plama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.04.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Aniu ale masz fajnie - z 15 min do domu Chyba już poszła A o czym Wy mówicie???? Ja jeszcze w domciu jestem...nie pracuję A to wszystko przez Romka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.04.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 A byłaś już w Starym Browarze???? (bo ja o piwie nie mówię ) a jeśli chodzi o mnie to bardzo proszę...wproszenia mile widziane Nie, nie byłam i myślę, że kiedyś mnie tam zaprowadzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.04.2008 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 No dobrze...jesteście cudowni kochani wspaniali najlepsi ale ja się żegnam...być może do wieczorka, a może do jutra Bardzo miło mi z Wami było Całuski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.04.2008 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 A byłaś już w Starym Browarze???? (bo ja o piwie nie mówię ) a jeśli chodzi o mnie to bardzo proszę...wproszenia mile widziane Nie, nie byłam i myślę, że kiedyś mnie tam zaprowadzisz Masz jak w Banku I trzymam Cię za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.04.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Ale z żegnaniem sie o 15 to trafiłem Aniu miłego popołudnia I oczywiście ja to samo mógłbym powiedziec o Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.04.2008 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Żegnajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.04.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Żegnajcie PaPA Edytko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 01.04.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Dzień dobry, ale sie dzisiaj rozpisaliście Romku stawiam za dwie stronki http://www.netblok.pl/~noltychy/okazje/tyskie_small.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 01.04.2008 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 I jeszcze raz http://www.sliwowica.net/opakowania/pion_17.jpg Mam nadzieję, ze przetrzymasz podwójne uderzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 01.04.2008 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Może rzucimy robote? Ja to już z miejsca bym to zrobiła. Praca mnie nie rajcuje. Jestem stworzona do innych celów. No tak tylko skąd wziąć kaskę... A jakie są te cele???? Pochwal się Lubię zajmować się domem, lubię gotować, wstawać o której mi się chce, a nie na rozkaz. Ogólnie rzecz ujmując jestem domatorką przez duże M. Przy tym uwielbiam podróże, dobry film i książkę, trochę błogiego lenistwa, a praca w tym wszystkim mi po prostu przeszkadza. Edytko, jakbym siebie słyszała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 01.04.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 już mi nic więcej do szczęścia nie potrzeba A co z Anią??? Dlaczego jej nie ma??? Ktoś coś wie??? Wczoraj Ani nie było bo bardzo zapracowany miała dzień i uprzedziła nas o tym, że się nie pojawi. Ale dzisiaj to nie mam pojęcia. Pewnie znów pracuje jak mróweczka. Monia natomiast ma Szymusia chorego i zapewne nie ma czasu na zaglądanie do nas. Szymekm niestety jest chory a ja cały dzień cieżko pracowałam. Ale jutro będę z Wami cały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 01.04.2008 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 No to chlup za zdrowie Szymusia Dzięki Romek To ja przy najbliższej okazji piję zdrowie Martusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 01.04.2008 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Romek, tygrys super Widzę, że towarzystwo się umawia. A ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts