Rom 02.04.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Dzień Dobry Robaczki Moniu dziękuję za począstunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.04.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Dzień Dobry Robaczki Moniu dziękuję za począstunek dzień dobry a kto to tak późno przychodzi do nas? Smacznego U Avy też Ci polałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.04.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 juz lete zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.04.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Tylko pij z umiarem, żebyś mógł wrócić do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.04.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 tak sie zastanawiam.................ciekawe czy ktoś jeszcze czyta te komentarze????? Może ukryci czytelnicy się ujawnią? jeżeli oczywiście tacy są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.04.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Romciu Ty to masz głowę... tak z samego rana. Witaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.04.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Romciu Ty to masz głowę... tak z samego rana. Witaj! Edytko, trochę się ociągasz. Romek u Avy od wczoraj czeka na kolejkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.04.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Romciu Ty to masz głowę... tak z samego rana. Witaj! Edytko, trochę się ociągasz. Romek u Avy od wczoraj czeka na kolejkę No tak, ale dopiero dzisiaj od samego rana pije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.04.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Romciu Ty to masz głowę... tak z samego rana. Witaj! Edytko, trochę się ociągasz. Romek u Avy od wczoraj czeka na kolejkę No tak, ale dopiero dzisiaj od samego rana pije. Coś nam się chłopak rozpija Moze od nast epnej strony będziemy mu stawiać mleczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.04.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 tak sie zastanawiam.................ciekawe czy ktoś jeszcze czyta te komentarze????? Może ukryci czytelnicy się ujawnią? jeżeli oczywiście tacy są Myślę, że napewno są. Tylko dlaczego się nie ujawniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.04.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Romciu Ty to masz głowę... tak z samego rana. Witaj! Edytko, trochę się ociągasz. Romek u Avy od wczoraj czeka na kolejkę No tak, ale dopiero dzisiaj od samego rana pije. Coś nam się chłopak rozpija Moze od nast epnej strony będziemy mu stawiać mleczko Jestem za. Nie zniosłabym myśli, że przeze mnie Romek wpadłby w alkoholizm. A tak to przynajmniej pójdzie mu na zdrowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.04.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Dokładnie, od następnej strony mleczko albo soczek Romku, a co Ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.04.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 ble nie luibie mleka chociaz od próbowania czy nie jest za gorące zaczęło mi smakować mleczko Martusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.04.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 ble nie luibie mleka chociaz od próbowania czy nie jest za gorące zaczęło mi smakować mleczko Martusi no to dostaniesz bebiko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.04.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 ble nie luibie mleka chociaz od próbowania czy nie jest za gorące zaczęło mi smakować mleczko Martusi no to dostaniesz bebiko I to w buteleczce ze smoczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.04.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 ble nie luibie mleka chociaz od próbowania czy nie jest za gorące zaczęło mi smakować mleczko Martusi no to dostaniesz bebiko I to w buteleczce ze smoczkiem Myślisz Edytko, że z kubeczka sobie nie poradzi? Idę po kwiatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.04.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 ble nie luibie mleka chociaz od próbowania czy nie jest za gorące zaczęło mi smakować mleczko Martusi no to dostaniesz bebiko musze powiedzieć że bebiko mi lepiej smakuje od bebilonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.04.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Edytko dla Ciebie gożdzik: http://www.fotoplatforma.pl/foto_galeria/892_892_DSCN2162ecccc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.04.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 ble nie luibie mleka chociaz od próbowania czy nie jest za gorące zaczęło mi smakować mleczko Martusi no to dostaniesz bebiko musze powiedzieć że bebiko mi lepiej smakuje od bebilonu Bebilon jest mlekiem leczniczym dlatego tak smakuje. Jak chcesz spróbować naprawdę obrzydliwe mlego polecam Bebilon pepti albo Nutramigen. Gwarantuję, że pokochasz normalne mleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.04.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 ble nie luibie mleka chociaz od próbowania czy nie jest za gorące zaczęło mi smakować mleczko Martusi no to dostaniesz bebiko I to w buteleczce ze smoczkiem smoczki są fajne bo można ....possać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts