bobowa budowniczowa 15.01.2008 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 No nie widziałam Cię, bo wczoraj wieczorem mój małżonek zakomunikował mi, że muszę odwieźć dzieci do szkoły (zawsze on to robi) i jechałam inną drogą więc sorki za pajacyki, ale jutro możesz powtórzyć A trudno Drugi raz nie będę robił pajacyki trudno To dla mnie te jęzorki???? Plissss jutro czekam na pajacyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 15.01.2008 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Edmar muszę Ci coś powiedzieć Masz najpiękniejszy avatarek na forum Też bym taki ładny chciała niekoniecznie taki sam, ale coś w tym stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 15.01.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Edmar muszę Ci coś powiedzieć Masz najpiękniejszy avatarek na forum Też bym taki ładny chciała niekoniecznie taki sam, ale coś w tym stylu O, dziękuję, dziękuję Kiedyś... kiedyś...miałam trochę wolnego czasu, wpisałam w google "avatary "i wyskoczyła mi z nimi cała masa stron. Wybór bardzo duży, lecz sporo mało oryginalnych. Po męczących poszukiwaniach objawił mi się ten jedyny najpinkniejszy i już nie szukałam więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 15.01.2008 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Pikny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 15.01.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 A kocurek to Twój osobisty, czy z netu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 15.01.2008 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 A kocurek to Twój osobisty, czy z netu. Kocurek z netu , mój osobisty to dachowiec, który wygląda jak Whiskas, ale jest bardziej utuczony. Mój mąż ma bzika na jego punkcie od samego początku, jak u nas zamieszkał (a to już 7 lat) i jak wychodziliśmy z domku, to kotek zawsze musiał mieć pełną miskę . Mówiłam mu, że przez 2 czy 3 godziny to nic mu nie będzie ale...nie, uparł się i już . A ja to czasmi zazdrosna o tego kota jestem, bo tak jak małżonek się do niego odzywa to ja nigdy jeszcze nie słyszałam aż tak czułych słówek . Oczywiście mi też mówi czułe słówka, ale nie aż tak czułe... Oj kobiety...my to zawsze sobie coś wymyślimy A w ogóle to tak troszkę się zrobiło nastrojowo... ale to fajnie, bo w końcu ile można o budowie gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 15.01.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Utuczony mówisz... ale chyba nie przebije kota mojego męża siostry. Jest czarny i tak ogromny (czyt. upasiony), że jak pierwszy raz go zobaczyłam to się przestraszyłam, bo myślałam, że to pies. Pomijając względy estetyczne, to wydaje mi się, że to nie idzie zwierzęciu na zdrowie. Więc może mąż powinien wziąć to pod uwagę. Przecież nie chce, aby kocinka miał problemy zdrowotne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 15.01.2008 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Nasz kot już jest od 5 lat na specjalnej karmie pt. "Żywienie kotów otyłych" - czyt., dieta odchudzająca ale nie bardzo wiem czy to działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 15.01.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Nasz kot już jest od 5 lat na specjalnej karmie pt. "Żywienie kotów otyłych" - czyt., dieta odchudzająca ale nie bardzo wiem czy to działa Skoro od 5 już lat, to zdecydowanie nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 15.01.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 bobuniu superowe oczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 15.01.2008 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 bobuniu superowe oczko Dzięki Edmar też mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.01.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 No nie widziałam Cię, bo wczoraj wieczorem mój małżonek zakomunikował mi, że muszę odwieźć dzieci do szkoły (zawsze on to robi) i jechałam inną drogą więc sorki za pajacyki, ale jutro możesz powtórzyć A trudno Drugi raz nie będę robił pajacyki trudno To dla mnie te jęzorki???? Plissss jutro czekam na pajacyki Jutro niestety jestem zmuszony jechać do roboty autobusem Tak sobie właśnie kombinuje czy telepać się w tym korku czy też wysiąść sobie przy kościele i zrobić sobie poranny spacerek, pooddychać świeżym powietrzem. Może mnie weźmiesz spod chaty polskiej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.01.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 BB oczko piękne. Może mi puścisz jedno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.01.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 To ja się przywitam ... Oczko śliczne!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.01.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 16.01.2008 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Rom-ku tygrysku mogłeś te pajacyki w autobusie wyczyniać A tak na poważnie samochód się zepsuł? Szkoda, że wcześniej nie wiedziałam, bo oczywiście mogłabym Cie podrzucić Następnym razem daj znać wcześniej Ocko puszczam do Was wszystkich i witam serdecznie Niestety tak późno bo dopiero teraz mogłam się na chwilę oderwać od pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.01.2008 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Samochód sie spsuł i mechanik się z nim dzisiaj męczy. Zepsułe się hamulec, zacisk się nie otwiera i koło się grzeje do czerwoności Pierwszy raz jechałem autobusem i nawet nie było źle. Wsiadłem tylko nie do tego co miałem i pojechał przez Zakrzewo Wypatrywałem Cie ale nie mam żadnych wskazówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 16.01.2008 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 hahahaa, abubusy Ci się pomyliły Ja jeszcze tylko 3 tygodnie będę jeździć ze Skórzewa. Potem przenoszę się w ok. ul. Miastkowksiej. Zawsze włączam się do ruchu przy Chacie Polskiej ok. 6.58 - 7.04. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 16.01.2008 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Jutro tez jedziesz autobusem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.01.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 hahahaa, abubusy Ci się pomyliły Ja jeszcze tylko 3 tygodnie będę jeździć ze Skórzewa. Potem przenoszę się w ok. ul. Miastkowksiej. Zawsze włączam się do ruchu przy Chacie Polskiej ok. 6.58 - 7.04. a gdzie to jest???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts