Rom 02.04.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Edytko ale szybko podłapałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.04.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 z tego co widzę to jest nas trzech Studia skończyłeś a liczyć nie umiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.04.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Edytko, proszę kwiatuszki http://www.blogownia.com/obrazy/185618iza105383.jpg Dziękuję, ładne z pręcikiem Pręcik nawet jakieś zagięcie ma na końcu Ciekawy kształt Następny na głodzie Romek głodny pręcika???? Nie mogę, mało się nie popłakałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.04.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 A wiecie że :Pojedynczy kwiat zbudowany jest z liści płodnych i płonnych, nie związanych bezpośrednio z rozmnażaniem. Części płodne to pręciki z woreczkami pyłkowymi (mikrosporofile - organy męskie) oraz owocolistki z zalążkami (makrosporofile - organy żeńskie). Pręciki produkujące pyłek tworzą pręcikowie. Owocolistki tworzą słupek (słupkowie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.04.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 A wiecie że :Pojedynczy kwiat zbudowany jest z liści płodnych i płonnych, nie związanych bezpośrednio z rozmnażaniem. Części płodne to pręciki z woreczkami pyłkowymi (mikrosporofile - organy męskie) oraz owocolistki z zalążkami (makrosporofile - organy żeńskie). Pręciki produkujące pyłek tworzą pręcikowie. Owocolistki tworzą słupek (słupkowie). Nie dosyć, że wie jak się dzieci robi to i na roślinkach sie zna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.04.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 ale słabo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.04.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 ale słabo na robieniu dzieci czy na roślinkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.04.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 ale słabo na robieniu dzieci czy na roślinkach proszę jaka ciekawa na roślinkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.04.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 No i wszyscy uciekli To i ja uciekam. Du jutra, papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.04.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 No i wszyscy uciekli To i ja uciekam. Du jutra, papa PaPa A co Aniu z tobą się dzisiaj jedzie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.04.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Aniaaaaaaaa gdzie jesteś????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.04.2008 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Jestem, jestem...co prawda późno...ale lepiej późno niż wcale Dzisiaj byłam zalatana, zapracowana itd ale widzę, że Wy ciekawe rozmowy prowadziliście Romku nadal czekam na zdjęcia , i co z Twoim bankiem Monia jak Szymek???? Mocno kaszle????? Coś mi się zdaje, że on to jednak ma alergię.... czy on dostaje antybiotyki????? Aha, ja też chciałabym zobaczyć zdjęcia...... Edytko kwiatki dla Ciebie http://www.eplantsdirect.com.au/images/Feijoa%20sellowiana.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.04.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 bobowa a Ciebie poszukuja bo chca wyslac Ci naklejke a adresu ni ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.04.2008 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Zeljko ale ja już wysłałam adres....tydzień temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.04.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 No Pani A.W. co ja sie nalatam za Toba po tych watkach! No walsnie doczytalam, ze wyslalas. p.s. pozdrowienia dla J.W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.04.2008 03:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Dzień dobry, wstawajcie śpiochy Aniu, Szymek ma się lepiej. Tym razem szybko wyłapałam, że coś się dzieje i obeszło się bez antybiotyku. Dzisiaj o 17 mamy kontrolę i okaże się czy wszystko jest w porządku. Hasło przesyłam Ci na priva. Romek, Tobie chyba nie muszę przesyłać hasła. Chyba, że już n ie pamiętasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.04.2008 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Rany, Monisia, o tej porze to nawet ja jeszcze śpię! Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.04.2008 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Moniu jesteś niemożliwa O tej godzinie na forum HAsło oczywiście pamiętam A tak wogóle to.....Dzień Dobry Robaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.04.2008 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 No Pani A.W. co ja sie nalatam za Toba po tych watkach! No walsnie doczytalam, ze wyslalas. p.s. pozdrowienia dla J.W. Dzięki...mam nadzieję, że już jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.04.2008 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Dzień dobry, wstawajcie śpiochy Aniu, Szymek ma się lepiej. Tym razem szybko wyłapałam, że coś się dzieje i obeszło się bez antybiotyku. Dzisiaj o 17 mamy kontrolę i okaże się czy wszystko jest w porządku. Hasło przesyłam Ci na priva. Romek, Tobie chyba nie muszę przesyłać hasła. Chyba, że już n ie pamiętasz? Dzięki za hasło I koniecznie daj znać co z Szymkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts