bobowa budowniczowa 03.04.2008 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Aha...zapomniałam się przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.04.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Aniu pozostaje mi tylko bić się w pierś i prosić o przebaczenie Zdjęć nadal nie zrobiłem ale mam to na uwadze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.04.2008 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Aniu pozostaje mi tylko bić się w pierś i prosić o przebaczenie Zdjęć nadal nie zrobiłem ale mam to na uwadze No to....proś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.04.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Aniu pozostaje mi tylko bić się w pierś i prosić o przebaczenie Zdjęć nadal nie zrobiłem ale mam to na uwadze No to....proś Składam oficjalną prośbę o przebaczenie i dołączam to: http://www.twojekwiaty.pl/photo/747.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.04.2008 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Oj Romku Romku nie trzeba Przecież się nie gniewam, tylko grzecznie czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.04.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Oj Romku Romku nie trzeba Przecież się nie gniewam, tylko grzecznie czekam na zdjęcia poza tym złamalem okulary i nie moge trafić do szopki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.04.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Hejka!!! Też już z Wami jestem. U mnie piękna pogoda Aż chce się chcieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.04.2008 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Oj Romku Romku nie trzeba Przecież się nie gniewam, tylko grzecznie czekam na zdjęcia poza tym złamalem okulary i nie moge trafić do szopki Żartujesz...prawda I tak siedzisz sobie bez okularów A nie masz ubezpieczonych okularów???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.04.2008 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Cześć Edyś Cieszę się, że Ci się chce...bo mi się nic nie chce...pogoda taka, że psa szkoda wypuścić...chmury, ponuro, pada Tak sobie właśnie myśle, jak ja od poniedziałku wrócę do pracy to na pewno zaspię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.04.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Powrót do pracy po tak długiej przerwie, to dramatyczne przeżycie. Wspólczuję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.04.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Oj Romku Romku nie trzeba Przecież się nie gniewam, tylko grzecznie czekam na zdjęcia poza tym złamalem okulary i nie moge trafić do szopki Żartujesz...prawda I tak siedzisz sobie bez okularów A nie masz ubezpieczonych okularów???? Mam stare ale nie widzę w nich nic lepiej niż bez okularów. Masakra. Dzisiaj jestem omówiony do okulisty. Okulary niewtety nie były ubezpieczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.04.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Hejka!!! Też już z Wami jestem. U mnie piękna pogoda Aż chce się chcieć. Cześć Edytko Fajnie że jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.04.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Hejka!!! Też już z Wami jestem. U mnie piękna pogoda Aż chce się chcieć. Cześć Edytko Fajnie że jesteś naprawdę cieszysz się??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.04.2008 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Powrót do pracy po tak długiej przerwie, to dramatyczne przeżycie. Wspólczuję!!! Zgadzam się ...to jest okrrropne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.04.2008 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Oj Romku Romku nie trzeba Przecież się nie gniewam, tylko grzecznie czekam na zdjęcia poza tym złamalem okulary i nie moge trafić do szopki Żartujesz...prawda I tak siedzisz sobie bez okularów A nie masz ubezpieczonych okularów???? Mam stare ale nie widzę w nich nic lepiej niż bez okularów. Masakra. Dzisiaj jestem omówiony do okulisty. Okulary niewtety nie były ubezpieczone Ale Ty chyba raczej potrzebujesz optyka....a nie okulisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.04.2008 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Hejka!!! Też już z Wami jestem. U mnie piękna pogoda Aż chce się chcieć. Cześć Edytko Fajnie że jesteś naprawdę cieszysz się??? Ja się bardzo cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.04.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Hejka!!! Też już z Wami jestem. U mnie piękna pogoda Aż chce się chcieć. Cześć Edytko Fajnie że jesteś naprawdę cieszysz się??? chyba w to nie wątpisz co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.04.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Hejka!!! Też już z Wami jestem. U mnie piękna pogoda Aż chce się chcieć. Cześć Edytko Fajnie że jesteś naprawdę cieszysz się??? chyba w to nie wątpisz co??? Chiba niiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.04.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Aniu tulipanki dla Ciebie: http://www.digitalphoto.pl/foto_galeria/2448_2007-0104-white-tulips.jpg Umówiłem sie u optyka z okulistą na badanie wzroku a potem wybiorę sobie jakieś oprawki. Najgorsze że nie mam pojęcia jakie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.04.2008 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Aniu tulipanki dla Ciebie: http://www.digitalphoto.pl/foto_galeria/2448_2007-0104-white-tulips.jpg Umówiłem sie u optyka z okulistą na badanie wzroku a potem wybiorę sobie jakieś oprawki. Najgorsze że nie mam pojęcia jakie chce Dzięki za kwiatki....pikne som A gdzie idziesz do tego optyka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts