Edmar70 03.04.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Aniu troszkę wiosny dla Ciebie http://www.giganet.org.pl/foto_cyfrowe/bez_bialy3a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.04.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Hejka!!! Też już z Wami jestem. U mnie piękna pogoda Aż chce się chcieć. Cześć Edytko Fajnie że jesteś naprawdę cieszysz się??? chyba w to nie wątpisz co??? Chiba niiii i za co ja cie lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.04.2008 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Edytko piękna wiosna akurat na ten dzisiejszy pochmurny dzień polepsza humor Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.04.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Jest taki salon optyczny na głogowskiej kawałek za dworcem zachodnim pod filarami.Zawsze tam chodzę. Profesjonalna obsługa a obsługujący mają jakiś zmysł i potrafią dobrać pasujące oprawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.04.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Hejka!!! Też już z Wami jestem. U mnie piękna pogoda Aż chce się chcieć. Cześć Edytko Fajnie że jesteś naprawdę cieszysz się??? chyba w to nie wątpisz co??? Chiba niiii i za co ja cie lubie Za niewinność??? http://gify.roziu.pl/images/rsgallery/original/usmiechy_37.GIF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.04.2008 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Jest taki salon optyczny na głogowskiej kawałek za dworcem zachodnim pod filarami. Zawsze tam chodzę. Profesjonalna obsługa a obsługujący mają jakiś zmysł i potrafią dobrać pasujące oprawki No to jestem spokojna...chciałam Ci właśnie polecić fajnego optyka, do którego ja chodze i jak mnie widział pierwszy raz to mi podał oprawki i mówi: te są idealne. A ja sobie myslę, facet ja przecież pierwszych lepszych z brzegu nie kupię i co....podał mi jeszcze kilka innych a ja kupiłam...te pierwsze. Nie wiem jak to się dzieje. Jest na to jedno wytłumaczenie: odpowiedni człowiek w odpowiednim miejscu A soczewki Transition będą?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.04.2008 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Hejka!!! Też już z Wami jestem. U mnie piękna pogoda Aż chce się chcieć. Cześć Edytko Fajnie że jesteś naprawdę cieszysz się??? chyba w to nie wątpisz co??? Chiba niiii i za co ja cie lubie Za niewinność??? http://gify.roziu.pl/images/rsgallery/original/usmiechy_37.GIF Boskie!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.04.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Romku a wiesz o tym, że jak będziesz już miał nowe patrzałki, to będziesz musiał się nam w nich pokazać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.04.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Jest taki salon optyczny na głogowskiej kawałek za dworcem zachodnim pod filarami. Zawsze tam chodzę. Profesjonalna obsługa a obsługujący mają jakiś zmysł i potrafią dobrać pasujące oprawki No to jestem spokojna...chciałam Ci właśnie polecić fajnego optyka, do którego ja chodze i jak mnie widział pierwszy raz to mi podał oprawki i mówi: te są idealne. A ja sobie myslę, facet ja przecież pierwszych lepszych z brzegu nie kupię i co....podał mi jeszcze kilka innych a ja kupiłam...te pierwsze. Nie wiem jak to się dzieje. Jest na to jedno wytłumaczenie: odpowiedni człowiek w odpowiednim miejscu A soczewki Transition będą?????? a o co chodzi?????? z czym sie to je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.04.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Hejka!!! Też już z Wami jestem. U mnie piękna pogoda Aż chce się chcieć. Cześć Edytko Fajnie że jesteś naprawdę cieszysz się??? chyba w to nie wątpisz co??? Chiba niiii i za co ja cie lubie Za niewinność??? http://gify.roziu.pl/images/rsgallery/original/usmiechy_37.GIF Ty niewinna???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.04.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Romku a wiesz o tym, że jak będziesz już miał nowe patrzałki, to będziesz musiał się nam w nich pokazać? wykluczone potem niektórzy.......yyyyy niektóre to wykorzystują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.04.2008 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Romek soczewki transition są rewelacyjne przynajmniej dla mnie A o co chodzi....Chodzi o to, że nie trzeba mieć okularów przeciwsłonecznych i zmieniać co chwilę z normalnych na przeciwsłoneczne. Soczewki te działają podobnie do dawnych tzw. fotochromów. Tylko, że fotochromy miały taki troszkę sraczkowaty kolor Soczewki transition przyciemniają sie w kilka sekun i rozjasniają się również w kilka sekund do zupełnie przezroczystych. Więc jak nie ma słońca to wyglądają jak normalne przezroczyste szkła. Latem i zimą, gdy jest słońce są rewelacyjne. Trzeba się tylko zorientować kto jest producentem. Nie wiem jak dobrze działają te tańsze, ale wiem, że te ze średniej półki działają ok. Ja jestem bardzo zadowolona. Mam oczywiście korekcyjne przeciwsłoneczne również, ale używam ich tylko wtedy gdy jestem w jednym miejscu i nie potrzebuję co chwilę zmieniać okularów, np sklep - ulica - sklep - ulica. No i jeszcze cena - są ok. 2 razy droższe od zwykłych soczewek...ale moim zdaniem warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.04.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Aniu dziękuję za informację.Nigdy nie słyszałem o takich soczewkach. znowu się czegoś nowego dowiedziałem.Pomyślę nad tymi soczewkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.04.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Hejka!!! Też już z Wami jestem. U mnie piękna pogoda Aż chce się chcieć. Cześć Edytko Fajnie że jesteś naprawdę cieszysz się??? chyba w to nie wątpisz co??? Chiba niiii i za co ja cie lubie Za niewinność??? http://gify.roziu.pl/images/rsgallery/original/usmiechy_37.GIF Ty niewinna???? No wiesz co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.04.2008 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Jadę sie przejechać Hondą CRV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.04.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Jadę sie przejechać Hondą CRV ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.04.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Hejka!!! Też już z Wami jestem. U mnie piękna pogoda Aż chce się chcieć. Cześć Edytko Fajnie że jesteś naprawdę cieszysz się??? chyba w to nie wątpisz co??? Chiba niiii i za co ja cie lubie Za niewinność??? http://gify.roziu.pl/images/rsgallery/original/usmiechy_37.GIF Ty niewinna???? No wiesz co... co????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.04.2008 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Jadę sie przejechać Hondą CRV ??????? Dlaczego się dziwisz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.04.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Jadę sie przejechać Hondą CRV ??????? Dlaczego się dziwisz???? a o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.04.2008 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Jadę sie przejechać Hondą CRV ??????? Dlaczego się dziwisz???? a o co chodzi? No tak sobie myślę, żeby sobie kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts