Rom 03.04.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 ooooooooooono to rozwiń tematjak sie jechało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.04.2008 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Pojechałam do Karlika bo tam stoi taka Honda (co prawda zniszczona strasznie wewnątrz i z dużym przebiegiem), jechało się fajnie, ale wnętrze sprawiało przygnębiające wrażenie (z powodu tych zniszczeń i brudu). Na pewno jest to lepszy samochód w tej kategorii niż Rav - 4 . Jest w nim ciszej niż w rav-ce, i taka ładniejsza jest w środku. Mam jeszcze na myśli Suzuki Grand Vitara ale nim jeszcze nie jechałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.04.2008 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Rany, Monisia, o tej porze to nawet ja jeszcze śpię! Dzień dobry! Niestety taka praca, dwa dni w tygodniu ale trzeba zasuwać os świtu. Okropne jest to ranne wstawanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.04.2008 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Dzień dobry, wstawajcie śpiochy Aniu, Szymek ma się lepiej. Tym razem szybko wyłapałam, że coś się dzieje i obeszło się bez antybiotyku. Dzisiaj o 17 mamy kontrolę i okaże się czy wszystko jest w porządku. Hasło przesyłam Ci na priva. Romek, Tobie chyba nie muszę przesyłać hasła. Chyba, że już n ie pamiętasz? Dzięki za hasło I koniecznie daj znać co z Szymkiem Aniu, z Szymkiem jest zdecydowanie lepiej niż poprzednim razem. Miałam miec dzisiaj o 17 kontrolę ale ugrzęzłam z korkach. Jutro o 11,40 będzie wszystko wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.04.2008 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Romku a wiesz o tym, że jak będziesz już miał nowe patrzałki, to będziesz musiał się nam w nich pokazać? wykluczone potem niektórzy.......yyyyy niektóre to wykorzystują Przepraszam, że się wtrącę. Czy ma Pan jakąś konkretną osobę na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.04.2008 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Aniu, proszę bardzo kwiatuszki http://www.blogownia.com/obrazy/185148wses049056.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.04.2008 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Rany, Monisia, o tej porze to nawet ja jeszcze śpię! Dzień dobry! Niestety taka praca, dwa dni w tygodniu ale trzeba zasuwać os świtu. Okropne jest to ranne wstawanie Ja to bym mogła wstawać wcześnie raniutko, nawet wcześniej niż raniutko, te dwa dni w tygodniu a potem....odsypiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.04.2008 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Dzień dobry, wstawajcie śpiochy Aniu, Szymek ma się lepiej. Tym razem szybko wyłapałam, że coś się dzieje i obeszło się bez antybiotyku. Dzisiaj o 17 mamy kontrolę i okaże się czy wszystko jest w porządku. Hasło przesyłam Ci na priva. Romek, Tobie chyba nie muszę przesyłać hasła. Chyba, że już n ie pamiętasz? Dzięki za hasło I koniecznie daj znać co z Szymkiem Aniu, z Szymkiem jest zdecydowanie lepiej niż poprzednim razem. Miałam miec dzisiaj o 17 kontrolę ale ugrzęzłam z korkach. Jutro o 11,40 będzie wszystko wiadomo. No to czekam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.04.2008 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Aniu, proszę bardzo kwiatuszki http://www.blogownia.com/obrazy/185148wses049056.jpg Piękne...dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.04.2008 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Romek okulary kiedy będą????? Zasięgnąłeś języka w sprawie soczewek transition Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.04.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Gdzie są wszyscy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.04.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Chyba śpią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.04.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Monia dobrze, że jesteś, bo już mi smutno było. Co dobrego słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.04.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Monia dobrze, że jesteś, bo już mi smutno było. Co dobrego słychać? Edytko, jestem padnięta ale jutro śpię do bólu, nikt mnie nie zmusi do wstania przed dziewiątą. Poranne wstawanie jest straszne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.04.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Monia dobrze, że jesteś, bo już mi smutno było. Co dobrego słychać? Edytko, jestem padnięta ale jutro śpię do bólu, nikt mnie nie zmusi do wstania przed dziewiątą. Poranne wstawanie jest straszne. Oj straszne i to bardzo. Dla mnie 9 to też za wcześnie. Po prostu nienawidzę rannego wstawania. Zawsze współczułam ludziom, którzy muszą wstać o 5 rano albo i wcześniej, aby na 6 być już w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.04.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Ja przez dwa lata wstawałam o 5 rano do Szymka i teraz na samą myśl o porannym budzieniu robi mi się słabo. Wogóle do godziny 15-16 nie mogę się zebrać z niczym. A potem jak ruszę to do 2-3 w nocy zasuwam, że aż miło. Właśnie obejrzałam zdjęcia w Twoim dzienniczku. Edytko, po prostu ślicznie. Brak słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.04.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Właśnie obejrzałam zdjęcia w Twoim dzienniczku. Edytko, po prostu ślicznie. Brak słów Bardzo bardzo dziękuję. To dopiero sam początek, a już mi się podoba. A jak już całkiem skończą to się chyba rozryczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.04.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Właśnie obejrzałam zdjęcia w Twoim dzienniczku. Edytko, po prostu ślicznie. Brak słów Bardzo bardzo dziękuję. To dopiero sam początek, a już mi się podoba. A jak już całkiem skończą to się chyba rozryczę. Nie rycz, nie rycz. Wykańczaj domek i rób paraprtówkę Chyba się wpraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.04.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Parapetówa będzie a jakże Monia będziesz jednym z honorowych gości. Już teraz zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.04.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Parapetówa będzie a jakże Monia będziesz jednym z honorowych gości. Już teraz zapraszam. Super, bardzo się cieszę Już nie mogę się doczekać. A kiedy planujecie przeprowadzkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts