Edmar70 03.04.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 A kiedy planujecie przeprowadzkę? Mieliśmy zamiar przeprowadzić się na początku września, ale 2 dni temu dowiedziałam się, że dopiero pod koniec września mogą przyjść i podłączyć nam gaz. Ale nie jest to jeszcze ostateczny termin . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.04.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 O jejku, ale szybko To ja już muszę zacząć się szykować. A wcześniej poproszę o listę rzeczy, które można bedzie przynieść jako prezencik na nowe mieszkanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.04.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 O jejku, ale szybko To ja już muszę zacząć się szykować. To będziesz pół roku z Sulejówka do mnie jechać. Co do prezencików to coś wymyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.04.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 O jejku, ale szybko To ja już muszę zacząć się szykować. To będziesz pół roku z Sulejówka do mnie jechać. Co do prezencików to coś wymyślę. Nigdy nic nie wiadomo, trzeba zawsze być przygotowanym na każdą ewentualność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.04.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Edytko, ja juz sie zegnam bo mam jeszcze troche pracy. Kolorowych snow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.04.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 O jejku, ale szybko To ja już muszę zacząć się szykować. To będziesz pół roku z Sulejówka do mnie jechać. Co do prezencików to coś wymyślę. Nigdy nic nie wiadomo, trzeba zawsze być przygotowanym na każdą ewentualność Dokładnie tak. Przezorny zawsze ubezpieczony Moniczko kończę nasze noce rozmówki, bo padam na tak zwany ryjek. A od jutra będę myśleć już o weekendzie. Dobrej nocki Ci życzę. Papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.04.2008 04:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Dzień dobry Robaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.04.2008 04:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Romku a wiesz o tym, że jak będziesz już miał nowe patrzałki, to będziesz musiał się nam w nich pokazać? wykluczone potem niektórzy.......yyyyy niektóre to wykorzystują Przepraszam, że się wtrącę. Czy ma Pan jakąś konkretną osobę na myśli uderz w stół............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.04.2008 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Romek okulary kiedy będą????? Zasięgnąłeś języka w sprawie soczewek transition A więc było tak: Okulista przeprowadził gruntowne badania wzroku łącznie z badaniem dna oka. Wszystko jest w porządku, jedynie dojrzał tam że mogę mieć lekkie nadciśnienie i zalecił kontrolę ciśnienia. ( nigdy nie zrozumiem jak w oku można takie rzeczy wypatrzyć ). Na jednym oku wada mi sie nie zmieniła - nadal -1,75 a na drugim mniejszyła się trochę z -1,50 do -1,25. Do tego jeszcze astygmatyzm. Po tym badaniu mało co widziałem a źrenice miałem wielkie jak u konia Powiedział mi jeszcze że już za....12h mi to przejdzie. Najgorsze było to że mało co widziałem z tymi źrenicami a musiałem jechać samochodem. Bardzo dziwnie sie jedzie jak mało co widzisz a światła nadjeżdzających z przeciwka tak razi że wogóle nic nie widać. Za tydzień mam powtórne badanie i dopiero wtedy zamawiam okulary. Ale wybrałem sobie już oprawki. Żeby cokolwiek widzieć dałem do zlutowania stare złamane okulary i na jutro będą Wreszcie nie będę ślepy. Aniu co do tych soczewek transition - zrezygnowałem z nich. Za okulary ze zwykłymi soczewkami zapłacę 370 a tamte miałyby kosztować 770. Nie wiem czy to warto, nigdy takisch soczewek na oczach nie miałem i dlatego dałem sobie spokój. uffffffffffffffff ale się rozpisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.04.2008 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 wiecie co..............te krople miały puścić po 12 h a minęło 14h a ja nadal nic nie widzę. Nie wiem jak dotarłem do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.04.2008 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 wiecie co..............te krople miały puścić po 12 h a minęło 14h a ja nadal nic nie widzę. Nie wiem jak dotarłem do pracy Dzień dobry, ale na całe szczęście komputer i literki widzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.04.2008 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Romku a wiesz o tym, że jak będziesz już miał nowe patrzałki, to będziesz musiał się nam w nich pokazać? wykluczone potem niektórzy.......yyyyy niektóre to wykorzystują Przepraszam, że się wtrącę. Czy ma Pan jakąś konkretną osobę na myśli uderz w stół............ Że jak, Że jaki stół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 04.04.2008 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Witajcie wszyscy kochani moi Ktoś tu wczoraj wieczorem mówił, że przed 9-tą z łóżka nie wstanie...tak [/b]Moniu A Romek to zje.bkę ode mnie dostanie Taki stary a taki głupi Żeby samochodem po takich badaniach jeździć A pomyślałeś co się mogło stać A co Twoja małżonka na to A córcia No rozumiem dzisiaj do pracy....bo to już minęło troszkę godzin ale wczoraj....oj oj ...wcale mi się to nie podoba A co do soczewek transition...co na to optycy? Wytłumaczyli o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.04.2008 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Miałam nie wstawać przed 9 ale dzisiaj po 5 dniach mężuś wraca do domu i nie mogłam dłużej wyleżeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.04.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Witajcie wszyscy kochani moi Ktoś tu wczoraj wieczorem mówił, że przed 9-tą z łóżka nie wstanie...tak [/b]Moniu A Romek to zje.bkę ode mnie dostanie Taki stary a taki głupi Żeby samochodem po takich badaniach jeździć A pomyślałeś co się mogło stać A co Twoja małżonka na to A córcia No rozumiem dzisiaj do pracy....bo to już minęło troszkę godzin ale wczoraj....oj oj ...wcale mi się to nie podoba A co do soczewek transition...co na to optycy? Wytłumaczyli o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 04.04.2008 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Witajcie wszyscy kochani moi Ktoś tu wczoraj wieczorem mówił, że przed 9-tą z łóżka nie wstanie...tak [/b]Moniu A Romek to zje.bkę ode mnie dostanie Taki stary a taki głupi Żeby samochodem po takich badaniach jeździć A pomyślałeś co się mogło stać A co Twoja małżonka na to A córcia No rozumiem dzisiaj do pracy....bo to już minęło troszkę godzin ale wczoraj....oj oj ...wcale mi się to nie podoba A co do soczewek transition...co na to optycy? Wytłumaczyli o co chodzi? No właśnie tylko to Ci pozostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.04.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Romku smacznego http://www1.istockphoto.com/file_thumbview_approve/4088613/2/istockphoto_4088613_still_life_with_grape_cheese_red_and_white_wines.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 04.04.2008 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Ale mam coś dla Ciebie http://www.kawiarnia-maska.pl/img/d_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.04.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Hejka!!! Widzę, że Romeczek dostał mały opierdziel Dla ochłonięcia Romku http://www.wino.boo.pl/templates/subSilver/images/logo_phpBB.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 04.04.2008 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 A ja piszę do Was z warsztatu gdzie wymieniają mi opony na letnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts