monia77w1 07.04.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 A gdzie reszta zwierzyńca??? Dzień dobry, ja nie zwierzyniec tylko wiśnia. Nie było mnie bo wybierałam tynki na elewację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.04.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 A gdzie reszta zwierzyńca??? Dzień dobry, ja nie zwierzyniec tylko wiśnia. Nie było mnie bo wybierałam tynki na elewację. cześć Wiśnia i co wybrałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.04.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 A gdzie reszta zwierzyńca??? Dzień dobry, ja nie zwierzyniec tylko wiśnia. Nie było mnie bo wybierałam tynki na elewację. cześć Wiśnia i co wybrałaś? silikonowe STO, drogie jak chole...ra ale jakościo chyba nie ma lepszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.04.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 a ile to cudo kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.04.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 a ile to cudo kosztuje? z siatką, klejem do siatki, gruntem, tynkiem silikonowym i żywicznym 170 m2 wyjdzie coś ok. 6000 pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.04.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Cześć Monia! Ostatnio potrafimy się zgrać na komentarzach. Bardzo dobre wieści o Szymku, bardzo się cieszę. A właśnie, skąd Romek to wszystko już dzisiaj wiedział. Edytko a co Ty taka ciekawa jestes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 07.04.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Witam ja niedźwiedź Obudziłam się ze snu zimowego Romku ciekawość to moja druga natura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.04.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Witam ja niedźwiedź Obudziłam się ze snu zimowego Romku ciekawość to moja druga natura. Dzień dobry Edytko Romek nic nie mów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 07.04.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Witam ja niedźwiedź Obudziłam się ze snu zimowego Romku ciekawość to moja druga natura. Dzień dobry Edytko Romek nic nie mów Ja się tak nie bawię, czuję się wykluczona z gry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.04.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Witam ja niedźwiedź Obudziłam się ze snu zimowego Romku ciekawość to moja druga natura. Dzień dobry Edytko Romek nic nie mów Ja się tak nie bawię, czuję się wykluczona z gry E no bez przesady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 07.04.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Witam ja niedźwiedź Obudziłam się ze snu zimowego Romku ciekawość to moja druga natura. Dzień dobry Edytko Romek nic nie mów Ja się tak nie bawię, czuję się wykluczona z gry E no bez przesady Czyli mogę się jeszcze z Wami trochę pobawić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.04.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Witam ja niedźwiedź Obudziłam się ze snu zimowego Romku ciekawość to moja druga natura. Dzień dobry Edytko Romek nic nie mów Ja się tak nie bawię, czuję się wykluczona z gry E no bez przesady Czyli mogę się jeszcze z Wami trochę pobawić??? zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 07.04.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Witam ja niedźwiedź Obudziłam się ze snu zimowego Romku ciekawość to moja druga natura. Dzień dobry Edytko Romek nic nie mów Ja się tak nie bawię, czuję się wykluczona z gry E no bez przesady Czyli mogę się jeszcze z Wami trochę pobawić??? zapraszamy Oj już mi lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.04.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Edytko to zaczynaj zabawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 07.04.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Edytko to zaczynaj zabawę Ale w co??? Bo ja umiem tylko w lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.04.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Edytko to zaczynaj zabawę Ale w co??? Bo ja umiem tylko w lekarza. moze byc losujemy kto będzie lekarzem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 07.04.2008 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Witam zwierzyniec i wisienkę Odkopałam się troszkę (wiecie, powrót do pracy po miesiącu) ale i tak nie jest źle. Moje kochane dziewczyny świetnie sobie radziły jak mnie nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.04.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Aniu nareszcie jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.04.2008 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Witam zwierzyniec i wisienkę Odkopałam się troszkę (wiecie, powrót do pracy po miesiącu) ale i tak nie jest źle. Moje kochane dziewczyny świetnie sobie radziły jak mnie nie było No nareszcie, dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.04.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Edytko to zaczynaj zabawę Ale w co??? Bo ja umiem tylko w lekarza. moze byc losujemy kto będzie lekarzem? Przepraszam, że się wtrącę. A jakiej specjalizacji jest lekarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts