Rom 07.04.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Edytko to zaczynaj zabawę Ale w co??? Bo ja umiem tylko w lekarza. moze byc losujemy kto będzie lekarzem? Przepraszam, że się wtrącę. A jakiej specjalizacji jest lekarz A CHCESZ BYC LEKARZEM? specjalizację będziesz sobie mogła wybrać sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.04.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Edytko to zaczynaj zabawę Ale w co??? Bo ja umiem tylko w lekarza. moze byc losujemy kto będzie lekarzem? Przepraszam, że się wtrącę. A jakiej specjalizacji jest lekarz A CHCESZ BYC LEKARZEM? specjalizację będziesz sobie mogła wybrać sama Od razu chcesz być lekarzem. Tak z ciekawości pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.04.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Ciekawośc to pierwszy stopień do piekła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 07.04.2008 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Aniu niech Cię uściskam http://gify.roziu.pl/images/rsgallery/original/szczescie_12.gif, dawno Ciebie nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.04.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Ciekawośc to pierwszy stopień do piekła Romku, ja już mam tam zaklepaną miejscówkę więc nic mi już nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.04.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Ciekawośc to pierwszy stopień do piekła Romku, ja już mam tam zaklepaną miejscówkę więc nic mi już nie zaszkodzi oj nie wątpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.04.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Aniu, jak tam postępy na budowie? Nic się nie chwalisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.04.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Ciekawośc to pierwszy stopień do piekła Romku, ja już mam tam zaklepaną miejscówkę więc nic mi już nie zaszkodzi oj nie wątpię ale chodzą słuchy, że trafimy do jednego kotła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 07.04.2008 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Aniu nareszcie jesteś A ja myślałam, że się na mnie pogniewałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.04.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Aniu nareszcie jesteś A ja myślałam, że się na mnie pogniewałeś skąd Ci to przyszło do głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 07.04.2008 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Aniu niech Cię uściskam http://gify.roziu.pl/images/rsgallery/original/szczescie_12.gif, dawno Ciebie nie było. Ja też Cię ściskam i gratuluję pięknego dachu Bardzo fajnie ta blaszka wygląda A nie było mnie bo...cóż....Starsze dziecko ma dzisiaj urodziny i od trzech dni świętuje. W sobotę z rodzinką, w niedzielę z kolegami, koleżankami i swoją dziewczyną. Sama rozumiesz, w domu to raczej czasu brak na forumowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 07.04.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Ciekawośc to pierwszy stopień do piekła Romku, ja już mam tam zaklepaną miejscówkę więc nic mi już nie zaszkodzi oj nie wątpię ale chodzą słuchy, że trafimy do jednego kotła Co to może z tego wyniknąć??? http://gify.roziu.pl/images/rsgallery/original/zamyslony_03.GIF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 07.04.2008 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Aniu, jak tam postępy na budowie? Nic się nie chwalisz Monia przede wszystkim, cieszę się, że Szymek bez antybiotyków się kuruję A co do mojej budowy...hm....cały czas próbują wyjść z ziemi, ale woda wszechobecna im przeszkadza. W każdym bądź razie plany są takie, żeby może jeszcze w tym tygodniu zalać strop nad parterem. Jak tylko coś urośnie to wkleję zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.04.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Ciekawośc to pierwszy stopień do piekła Romku, ja już mam tam zaklepaną miejscówkę więc nic mi już nie zaszkodzi oj nie wątpię ale chodzą słuchy, że trafimy do jednego kotła Co to może z tego wyniknąć??? http://gify.roziu.pl/images/rsgallery/original/zamyslony_03.GIF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.04.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Aniu, jak tam postępy na budowie? Nic się nie chwalisz Monia przede wszystkim, cieszę się, że Szymek bez antybiotyków się kuruję A co do mojej budowy...hm....cały czas próbują wyjść z ziemi, ale woda wszechobecna im przeszkadza. W każdym bądź razie plany są takie, żeby może jeszcze w tym tygodniu zalać strop nad parterem. Jak tylko coś urośnie to wkleję zdjęcia Strop nad parterem Czy Twoi panowie to na 3 zmiany pracują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 07.04.2008 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Aniu nareszcie jesteś A ja myślałam, że się na mnie pogniewałeś skąd Ci to przyszło do głowy No bo....ten....hm.....tak Cię troszkę ochrzaniłam Ale nie mogłam tego czytać, po prosyu nóż mi się w kieszeni otwierał na bezmyślność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.04.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Ciekawośc to pierwszy stopień do piekła Romku, ja już mam tam zaklepaną miejscówkę więc nic mi już nie zaszkodzi oj nie wątpię ale chodzą słuchy, że trafimy do jednego kotła Co to może z tego wyniknąć??? http://gify.roziu.pl/images/rsgallery/original/zamyslony_03.GIF No właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.04.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Aniu nareszcie jesteś A ja myślałam, że się na mnie pogniewałeś skąd Ci to przyszło do głowy No bo....ten....hm.....tak Cię troszkę ochrzaniłam Ale nie mogłam tego czytać, po prosyu nóż mi się w kieszeni otwierał na bezmyślność aaaaaaaaaaaaaaa Ty o tym dawno już zdążyłem zapomnieć przecież miałaś rację to co się miałem obrażać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.04.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 A ja poproszę kwiatuszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.04.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Moniu kwiatki dla Ciebie: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/pl/thumb/2/2a/Jod%C5%82a_korea%C5%84ska1.JPG/250px-Jod%C5%82a_korea%C5%84ska1.JPG i nie rób wielkich oczu - właśnie wyczytałem że u iglaków szyszki są kwiatami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts