bobowa budowniczowa 16.01.2008 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Ale co gdzie jest???? Chata Polska w Skórzewie to wiesz... a ul. Miastkowska jest jakieś 1,5 km od Malwowej A teraz się odmeldowuję do wczesnego wieczora bo idę do domku... tzn. najpierw po dzieciaki do szkoły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.01.2008 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Ostatnio w Poznaniu mijałam jakąś Chatę Polską A co to własciwie jest? Jakas siec barów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 16.01.2008 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Witaj veruniu, miło mi Cię gościć . Juz spieszę wytłumaczyć: Chata Polska to sieć sklepów spożywczych, takich nie za dużych marketów, w których można kupić sery, wędliny, art. spożywcze, chemię itd. Dużo u nas tego jest A powiedz jak wrażenia z pobytu w Poznaniu i ze spotkania (nie pamiętam z kim ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.01.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Wrażenia bardzo dobre- sporo się zmieniło na budowie od mojej ostatniej wizyty, rozmowa o prace przebiegła po mojej mysli, z Altarielą spedziłam parę owocnych godzin na szukaniu płytek- fajna z z niej dziewczyna, szybko sie dogadałysmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 16.01.2008 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Wrażenia bardzo dobre- sporo się zmieniło na budowie od mojej ostatniej wizyty, rozmowa o prace przebiegła po mojej mysli, z Altarielą spedziłam parę owocnych godzin na szukaniu płytek- fajna z z niej dziewczyna, szybko sie dogadałysmy. Super , mam nadzieję, że jak następnym razem będziesz na budowie to dasz znać i będziemy mogły się spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.01.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Dzień Dobry Veruniu Chata Polska to taka sieć jak żabka. BB dzisiaj na szczęście ( a może i na nieszczeście - bo mnie nie podwiozłaś ) jechałem już samochodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.01.2008 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Rom-ku Dzień dobry to może zepsujesz swój samochód jeszcze raz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.01.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Rom-ku Dzień dobry to może zepsujesz swój samochód jeszcze raz? A gdzie tygrysek? Z największą przyjemnością!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.01.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 A gdzie tygrysek? Poluje Dzień dobry!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.01.2008 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 No to psuj tygrysku i daj znać kiedy będzie transoprt potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.01.2008 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Cześć Braza i miłego dnia życzę, a teraz musze zmykać bo szef wzywa i będzie wesoło zamelduję się później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.01.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 BB przekaż mężowi że temat photoshopa kompletnie sobie na razie odpuściłem Strasznie nad tym boleję ale niestety kompletnie nie mam na to czasu A wieczorami małża pracuje w domu i nie mam dostępu do kompa. Trochę mi szkoda kasy na drugi jak tyle wydatków budowlanych dookoła. Jak ktoś będzie chciał wywalić jakiś na śmietnik to dajcie znać Wystarczy taki żeby mi forum chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.01.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Braza moje gratulki z okazji pezekroczenia 7 tys postów Ale z Ciebie gaduła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.01.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 ..... a teraz musze zmykać bo szef wzywa i będzie wesoło zamelduję się później Powtarzaj sobie, że "bardzo lubisz swojego szefa ...." Miłego Romciu dzięki - nawet nie zauważyłam Gadułą byłam, jestem i będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.01.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Braza nie zmieniaj się bo lubię te Twoje gadulstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.01.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Za stara na zmiany jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.01.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Za stara na zmiany jestem ja zostaniesz babcia to będziesz mogła tak mówić..a na razie siedz cicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.01.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Za stara na zmiany jestem ja zostaniesz babcia to będziesz mogła tak mówić..a na razie siedz cicho Dobra - wyłączam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.01.2008 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 No i się obraziła Wracaj przyszła obszarniczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.01.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Double B widzę , że same dobre wiadomości. Z prundem coś się dzieje, Architektka juz zakasowuje rynkawy. Huraaaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts