Rom 07.04.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Dziękuję Ty Moniu niedługo zostaniesz liderem forum Nie tak prędko, mam pracowity tydzień i tylko dzisiaj jestem na forum juz cie w tym tygodniu nie będzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 07.04.2008 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Aniu, jak tam postępy na budowie? Nic się nie chwalisz Monia przede wszystkim, cieszę się, że Szymek bez antybiotyków się kuruję A co do mojej budowy...hm....cały czas próbują wyjść z ziemi, ale woda wszechobecna im przeszkadza. W każdym bądź razie plany są takie, żeby może jeszcze w tym tygodniu zalać strop nad parterem. Jak tylko coś urośnie to wkleję zdjęcia Strop nad parterem Czy Twoi panowie to na 3 zmiany pracują Nieeeee.....tylko na jedną....ale jest ich dwanaście sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 07.04.2008 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Romku, 6 tysięcy Ci minęło a nikt Ci nie postawił. To ja będę pierwsza http://www.travellady.com/Issues/February06/Images/3037scotch.jpg A o co chodzi??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 07.04.2008 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Dziękuję Ty Moniu niedługo zostaniesz liderem forum Nie tak prędko, mam pracowity tydzień i tylko dzisiaj jestem na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.04.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Aniu, jak tam postępy na budowie? Nic się nie chwalisz Monia przede wszystkim, cieszę się, że Szymek bez antybiotyków się kuruję A co do mojej budowy...hm....cały czas próbują wyjść z ziemi, ale woda wszechobecna im przeszkadza. W każdym bądź razie plany są takie, żeby może jeszcze w tym tygodniu zalać strop nad parterem. Jak tylko coś urośnie to wkleję zdjęcia Strop nad parterem Czy Twoi panowie to na 3 zmiany pracują Nieeeee.....tylko na jedną....ale jest ich dwanaście sztuk To Ty w takim tempie do kopńa roku zmieszkasz w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.04.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Romku, 6 tysięcy Ci minęło a nikt Ci nie postawił. To ja będę pierwsza http://www.travellady.com/Issues/February06/Images/3037scotch.jpg A o co chodzi??????? Romkowi stuknęło na liczniku 6000 wpisów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.04.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Dziękuję Ty Moniu niedługo zostaniesz liderem forum Nie tak prędko, mam pracowity tydzień i tylko dzisiaj jestem na forum Jutro i w piątek pracuję w W-wie a w srodę i czwartek będę z mężem w Nowym Sączu ciężko pracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 07.04.2008 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Aniu, jak tam postępy na budowie? Nic się nie chwalisz Monia przede wszystkim, cieszę się, że Szymek bez antybiotyków się kuruję A co do mojej budowy...hm....cały czas próbują wyjść z ziemi, ale woda wszechobecna im przeszkadza. W każdym bądź razie plany są takie, żeby może jeszcze w tym tygodniu zalać strop nad parterem. Jak tylko coś urośnie to wkleję zdjęcia Strop nad parterem Czy Twoi panowie to na 3 zmiany pracują Nieeeee.....tylko na jedną....ale jest ich dwanaście sztuk To Ty w takim tempie do kopńa roku zmieszkasz w nowym domku Przeprowadzke planuję w październiku lub listopadzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.04.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Czyli trafiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 07.04.2008 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Romku, 6 tysięcy Ci minęło a nikt Ci nie postawił. To ja będę pierwsza http://www.travellady.com/Issues/February06/Images/3037scotch.jpg A o co chodzi??????? Romkowi stuknęło na liczniku 6000 wpisów. Poryczałam się ze śmiechu Bo ja przeczytałam, że Romkowi stuknęło 6 miesięcy....patrzę na datę ...nie zgadza się...no to się zaczęłam zastanawiać o co chodzi z tymi 6 miesiącami...a to o tysiące chodziło No to Romku dla Ciebie....z gratulacjami http://www.strykowski.net/mieso/Polmiski_wedlin,_zastawa_sniadaniowa,_zdjecie_obiad,_obiadowe_zdjecia_1482.jpg a do tego http://www.onufry.pl/images/artykuly/wermuty.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.04.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Oj Aniu, chyba bujasz w chmurach dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 07.04.2008 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Oj Aniu, chyba bujasz w chmurach dzisiaj Wiesz...pierwszy dzień w pracy...ciężko...tak po miesiącu nieobecności Tak sobie właśnie myślałam, że mogłabym już iść na emeryturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.04.2008 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Oj Aniu, chyba bujasz w chmurach dzisiaj Wiesz...pierwszy dzień w pracy...ciężko...tak po miesiącu nieobecności Tak sobie właśnie myślałam, że mogłabym już iść na emeryturę ANIU, ja wiem, że to nie wypada ale ile Ty masz wiosen, że na emeryturkę się szykujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.04.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Aniu ślicznie dziękuję za poczęstunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 07.04.2008 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Oj Aniu, chyba bujasz w chmurach dzisiaj Wiesz...pierwszy dzień w pracy...ciężko...tak po miesiącu nieobecności Tak sobie właśnie myślałam, że mogłabym już iść na emeryturę ANIU, ja wiem, że to nie wypada ale ile Ty masz wiosen, że na emeryturkę się szykujesz? Monia niestety jeszcze mi daleko do emerytury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.04.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Oj Aniu, chyba bujasz w chmurach dzisiaj Wiesz...pierwszy dzień w pracy...ciężko...tak po miesiącu nieobecności Tak sobie właśnie myślałam, że mogłabym już iść na emeryturę ANIU, ja wiem, że to nie wypada ale ile Ty masz wiosen, że na emeryturkę się szykujesz? Monia niestety jeszcze mi daleko do emerytury Aniu, coś Ty taka tajemnicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.04.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Puk Puk jest tutaj kto?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.04.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Puk Puk jest tutaj kto?? A dlaczego pan jeszcze nie śpi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.04.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Wpadł, zapukał i uciekł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.04.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 A Pani widzę też nie może dospać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts