Edmar70 08.04.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Ale Edytko wyrosłaś Pan Bóg zapomniał dać mi rozum, ale za to obdarzył mnie centymetrami Aż tak źle chyba nie jest Różnie mówią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 08.04.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Ale Edytko wyrosłaś Pan Bóg zapomniał dać mi rozum, ale za to obdarzył mnie centymetrami Aż tak źle chyba nie jest Różnie mówią A niech sobie gadają, ja tam plotek nie słucham. O mnie też gadają różne rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 08.04.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 O mnie też gadają różne rzeczy Ooooo... skąd ja to znam Ludzka podłość nie zna granic Ale ja też mam to gdzieś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 08.04.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 O mnie też gadają różne rzeczy Ooooo... skąd ja to znam Ludzka podłość nie zna granic Ale ja też mam to gdzieś. I bardzo dobrze. Ciekawe jak reszta towarzystwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 08.04.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Reszta jakoś mało gadatliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 08.04.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Reszta jakoś mało gadatliwa No właśnie. Może jutro się rozgadają. Ja też już uciekam bo jutro rano wstaję. Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 09.04.2008 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Dzień dobry wszyscy wstający rano i trochę później . chciałam się z Wami przywitać i od razu pożegnać. Na necie tak na dłuzej będę pewnie dopiero we wtorek W międzyczasie może uda mi się połączyć z siecią na chwilę. Ale mi będzie smutno bez Was A tak wogółe to dzisiaj będzie moja pierwsza noc bez syna ale wcale nie płaczę z tego powodu bo będę miała męża przy sobie Edytko, popracuj trochę nad towarzystwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 09.04.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Dzień Dobry Robaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 09.04.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Witojce kochani!!! Monia czy ja dobrze zrozumiałam, że nie będzie Ciebie przez cały tydzień? Monia wykorzystaj męża na maksa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 09.04.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Witojce kochani!!! Monia czy ja dobrze zrozumiałam, że nie będzie Ciebie przez cały tydzień? Monia wykorzystaj męża na maksa w SPRZĄTANIU???? Cześc Edytko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 09.04.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 w SPRZĄTANIU???? Tyż Cześć Romciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 09.04.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 w SPRZĄTANIU???? Tyż Cześć Romciu Tyż??? to w czym jescze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.04.2008 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 A ja myślałem że zapomniałaś Nie zapomiałam...i będę się co jakiś czas upominać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.04.2008 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Cześć Edytko Witaj http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify18/009.gif Edytko, czy nie przesadzasz . Przecież juz ustaliliśmy, że Romek to żaden orzeł czy diabełek tylko kogut http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify11/001.gif Edytko dzieki za kwiatki Skąd Ty bierzesz takie śliczności? Znowu mnie przytkało A Twoje obrazki, które jakiśm siódmym cudem świata wydobywasz z internetu powalają mnie na kolana i doprowadziają do wielkiego banan na twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.04.2008 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Edytko, planujesz może być http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=2447917#top. Państwa z Poznania i okolic nawet nie pytam bo pewnie powiedzą, że za daleko. No chyba, że się zdziwię Haha... też miałam o to zapytać No ja jeszcze nie wiem. wciąż się zastanawiam. Czy ja w ogóle będę umiała się tam znaleść? Mam takie same przemyślenia jak Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.04.2008 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Edytko, planujesz może być http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=2447917#top. Państwa z Poznania i okolic nawet nie pytam bo pewnie powiedzą, że za daleko. No chyba, że się zdziwię Monia, dzięki za kwiatki ...i chyba raczej się nie zdziwisz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.04.2008 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 NO to Szanowna Bobowo ruszyłas z kopyta :) Trzymam kciuki (teraz ja) Witam Cię Neferko w moich skromnych progach i zapraszam częściej choć tematy budowlane w moim dzienniczku to .....rzadkość Dzięki za kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.04.2008 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Cześć! mam na imię Edyta 174 cm. wzrostu, rozmiar 38, w porywach 40 oj....chciałabym....chiała......chciałabym...chciała....mieć taki rozmiar To poza moim zasięgiem i strasznie mi z tym źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.04.2008 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Dzień dobry wszyscy wstający rano i trochę później . chciałam się z Wami przywitać i od razu pożegnać. Na necie tak na dłuzej będę pewnie dopiero we wtorek W międzyczasie może uda mi się połączyć z siecią na chwilę. Ale mi będzie smutno bez Was A tak wogółe to dzisiaj będzie moja pierwsza noc bez syna ale wcale nie płaczę z tego powodu bo będę miała męża przy sobie Edytko, popracuj trochę nad towarzystwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 09.04.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Cześć! mam na imię Edyta 174 cm. wzrostu, rozmiar 38, w porywach 40 oj....chciałabym....chiała......chciałabym...chciała....mieć taki rozmiar To poza moim zasięgiem i strasznie mi z tym źle A ja mam na imię Romek Mam 178cm wzrostu, ciemny blondyn mówią na mnie tygrys a ostatnio...........kugut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts