Rom 09.04.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Edytko, planujesz może być http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=2447917#top. Państwa z Poznania i okolic nawet nie pytam bo pewnie powiedzą, że za daleko. No chyba, że się zdziwię Haha... też miałam o to zapytać No ja jeszcze nie wiem. wciąż się zastanawiam. Czy ja w ogóle będę umiała się tam znaleść? Mam takie same przemyślenia jak Ty ja tam jezdem zbyt nieśmiały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 09.04.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 A ja myślałem że zapomniałaś Nie zapomiałam...i będę się co jakiś czas upominać dzisiaj łojciec zarzuca mi na szopę klej i siatkę postanowiłem wziąść się za poddasze. Wlazłem tam wczoraj wieczorem z zamiarem rozpoczęcia stawiania konstrukcji na ścianki działowe - przykręciłem jeden profil sufitowy i ............skończyła się wkrętarka więc kupiłem nową na allegro i nic więcej nie zrobiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.04.2008 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Cześć Tygrysku fajnie, że jesteś A z tym zlotem...hm...ja też nieśmiała, w takim towarzystwie to chyba bym się nie odnalazła Wolałabym się spotkac w bardziej kameralnym gronie A z tą wkrętarką to widzę, że wczoraj Ci się fajnie pracowało.... [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 09.04.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Cześć Aniu mam nadzieję, że jutro kurier przywiezie to rusze pełną parą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.04.2008 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Cześć! mam na imię Edyta 174 cm. wzrostu, rozmiar 38, w porywach 40 oj....chciałabym....chiała......chciałabym...chciała....mieć taki rozmiar To poza moim zasięgiem i strasznie mi z tym źle A ja mam na imię Romek Mam 178cm wzrostu, ciemny blondyn mówią na mnie tygrys a ostatnio...........kugut Cześć mam na imię Ania, mam 169 cm wzrostu (to chyba najniższa jestem wśród tych wielkoludów, jestem dużo za duża (wolałabym byc mniejsza ), i jestem takim człowiekiem, że niektórzy to mnie bardzo lubią , a niektórzy ninawidzą , chyba za to, że mówię wprost i wykładam kawę na ławę, a czasmi to nawet opierdzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 09.04.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 chyba za to, że mówię wprost i wykładam kawę na ławę, a czasmi to nawet opierdzielę potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.04.2008 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Cześć Aniu mam nadzieję, że jutro kurier przywiezie to rusze pełną parą No tak...ale gapa ze mnie Ja zapomniałam, że jak się kupuje na allegro to trzeba poczekać A ja przyzwyczaoja jestem, że jak się kupuje to się ma...od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.04.2008 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 chyba za to, że mówię wprost i wykładam kawę na ławę, a czasmi to nawet opierdzielę potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.04.2008 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 No to pa pa, do wieczorka, do jutra, albo do kiedyś tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 09.04.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 No to pa pa, do wieczorka, do jutra, albo do kiedyś tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 09.04.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Witojce kochani!!! Monia czy ja dobrze zrozumiałam, że nie będzie Ciebie przez cały tydzień? Monia wykorzystaj męża na maksa A pewnie, że tak zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 09.04.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Witojce kochani!!! Monia czy ja dobrze zrozumiałam, że nie będzie Ciebie przez cały tydzień? Monia wykorzystaj męża na maksa w SPRZĄTANIU???? Cześc Edytko E tam, wolę w czymś innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 09.04.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Edytko, planujesz może być http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=2447917#top. Państwa z Poznania i okolic nawet nie pytam bo pewnie powiedzą, że za daleko. No chyba, że się zdziwię Haha... też miałam o to zapytać No ja jeszcze nie wiem. wciąż się zastanawiam. Czy ja w ogóle będę umiała się tam znaleść? Mam takie same przemyślenia jak Ty ja tam jezdem zbyt nieśmiały A ja nie wiem o co Wan chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 09.04.2008 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Cześć Tygrysku fajnie, że jesteś A z tym zlotem...hm...ja też nieśmiała, w takim towarzystwie to chyba bym się nie odnalazła Wolałabym się spotkac w bardziej kameralnym gronie A z tą wkrętarką to widzę, że wczoraj Ci się fajnie pracowało.... [/i] Aniu, w kameralnym gronie to się możemy spotkać po zlocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 09.04.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Edytko, planujesz może być http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=2447917#top. Państwa z Poznania i okolic nawet nie pytam bo pewnie powiedzą, że za daleko. No chyba, że się zdziwię Haha... też miałam o to zapytać No ja jeszcze nie wiem. wciąż się zastanawiam. Czy ja w ogóle będę umiała się tam znaleść? Mam takie same przemyślenia jak Ty ja tam jezdem zbyt nieśmiały A ja nie wiem o co Wan chodzi NAPEWNO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 09.04.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Cześć! mam na imię Edyta 174 cm. wzrostu, rozmiar 38, w porywach 40 oj....chciałabym....chiała......chciałabym...chciała....mieć taki rozmiar To poza moim zasięgiem i strasznie mi z tym źle A ja mam na imię Romek Mam 178cm wzrostu, ciemny blondyn mówią na mnie tygrys a ostatnio...........kugut A ja myślałam, ze masz ciemne włosy. Jakies felerne twoje zdjęcia widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 09.04.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Edytko, planujesz może być http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=2447917#top. Państwa z Poznania i okolic nawet nie pytam bo pewnie powiedzą, że za daleko. No chyba, że się zdziwię Haha... też miałam o to zapytać No ja jeszcze nie wiem. wciąż się zastanawiam. Czy ja w ogóle będę umiała się tam znaleść? Mam takie same przemyślenia jak Ty ja tam jezdem zbyt nieśmiały A ja nie wiem o co Wan chodzi NAPEWNO nie wiem czy napewno, ale jeśli chodzi, ze niby ktoś tu jest nieśmiały to ja nie zauważyłam jakoś,. No ale ja kiepski wzrok mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 09.04.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Romek, co pijemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 09.04.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 chyba za to, że mówię wprost i wykładam kawę na ławę, a czasmi to nawet opierdzielę potwierdzam To ja jeszcze bardziej Cię lubię. U mnie też co na sercu to i na języku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 09.04.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Moni wódki mi trzeba ide do domu miłego wieczorku papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts