Rom 09.04.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Edytko, planujesz może być http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=2447917#top. Państwa z Poznania i okolic nawet nie pytam bo pewnie powiedzą, że za daleko. No chyba, że się zdziwię Haha... też miałam o to zapytać No ja jeszcze nie wiem. wciąż się zastanawiam. Czy ja w ogóle będę umiała się tam znaleść? Mam takie same przemyślenia jak Ty ja tam jezdem zbyt nieśmiały A ja nie wiem o co Wan chodzi NAPEWNO nie wiem czy napewno, ale jeśli chodzi, ze niby ktoś tu jest nieśmiały to ja nie zauważyłam jakoś,. No ale ja kiepski wzrok mam ze co że niby ja??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 09.04.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Cześć! mam na imię Edyta 174 cm. wzrostu, rozmiar 38, w porywach 40 oj....chciałabym....chiała......chciałabym...chciała....mieć taki rozmiar To poza moim zasięgiem i strasznie mi z tym źle A ja mam na imię Romek Mam 178cm wzrostu, ciemny blondyn mówią na mnie tygrys a ostatnio...........kugut A ja myślałam, ze masz ciemne włosy. Jakies felerne twoje zdjęcia widziałam pisze że ciemny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.04.2008 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Romek według życzeń http://davidreport.com/blog/wp-content/uploads/2007/08/konstantin_grcic_11.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.04.2008 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 A ja nie wiem o co Wan chodzi Chodzi nam o to, że my tak wolimy w mniejszym gronie, nie tak daleko, tak bliżej naszych, znanych nam okolic, w otoczeniu garstki osób, z którymi regularnie forumujemy No przynajmniej ja tak myślę, choć wypowiedź Romka też tak zrozumiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.04.2008 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 chyba za to, że mówię wprost i wykładam kawę na ławę, a czasmi to nawet opierdzielę potwierdzam To ja jeszcze bardziej Cię lubię. U mnie też co na sercu to i na języku Ja to tak od razu co w sercu to na języku to nieeeee Ale szlag mnie trafia jak ktoś bezmyślnie naraża się na niebezpieczeństwo, nie pamiętając o swoich bliskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 09.04.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Witam wieczornie Śpicie już??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 09.04.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Edytko, planujesz może być http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=2447917#top. Państwa z Poznania i okolic nawet nie pytam bo pewnie powiedzą, że za daleko. No chyba, że się zdziwię Haha... też miałam o to zapytać No ja jeszcze nie wiem. wciąż się zastanawiam. Czy ja w ogóle będę umiała się tam znaleść? Mam takie same przemyślenia jak Ty ja tam jezdem zbyt nieśmiały A ja nie wiem o co Wan chodzi NAPEWNO nie wiem czy napewno, ale jeśli chodzi, ze niby ktoś tu jest nieśmiały to ja nie zauważyłam jakoś,. No ale ja kiepski wzrok mam ze co że niby ja??? Romku, Ciebie o nieśmiałość to nie podejrzewam. Wrecz przeciwnie Chyba wiesz co mam na myśli. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 09.04.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 A ja nie wiem o co Wan chodzi Chodzi nam o to, że my tak wolimy w mniejszym gronie, nie tak daleko, tak bliżej naszych, znanych nam okolic, w otoczeniu garstki osób, z którymi regularnie forumujemy No przynajmniej ja tak myślę, choć wypowiedź Romka też tak zrozumiałam Aniu, ale z tego co ja wiem Romek wybiera się do W-wy. Chyba, ze zmienił zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 09.04.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Romku, na zdrowie http://media.absolutdrinks.com/images/drink/brazilian-berry.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 09.04.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Romku tak na podwieczorek http://lex_vip.ovh.org/drink.jpg A Monia znów wie coś czego ja nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 09.04.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 A czego Ty Edytko nie wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 09.04.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 A czego Ty Edytko nie wiesz? Że Romek wybiera się do Wawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 09.04.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 A czego Ty Edytko nie wiesz? Że Romek wybiera się do Wawy To już wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.04.2008 04:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Dzień Dobry Robaczki Dziękuję wszystkim Paniom za wódeczkę. Aniu specjalnie dla Ciebie zdjęcie mojej szopy narzędziowej ( i proszę się nie śmiać ) : http://img177.imageshack.us/img177/823/obraz062iw5.jpg jest jescze przy niej trochę pracy - zostaną pomalowane drzwi,całośc otynkowana, słupy pomalowane i na tym zadaszonym alatarasie położona zostanie kostka brukowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.04.2008 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Dzień dobry przyszłam powiedzieć. Fiu, fiu, Romciu, jakie salony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.04.2008 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Dzień dobry, a ja znowu pierwsza. Romek, kawał dobrej roboty. Jestem pod wrażeniem. Jak jeszcze powiesz, że kostkę też będziecie robić sami to tak mi wyjdą oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.04.2008 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Dziękuję za miłe słowa na temat mojej szopy Moniu oczywiście, że kostkę będę kładł sam Założyłem się nawet z teściem o skrzynkę pifka że kostka znajdzie się na tym tarasie w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.04.2008 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Witam wieczornie Śpicie już??? Cześć Edyś Ja wczoraj o tej porze siedziałam u lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.04.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Aniu czemu byłaś u lekarza??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.04.2008 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 A czego Ty Edytko nie wiesz? Że Romek wybiera się do Wawy Romek jedziesz na zlot Muratora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts