bobowa budowniczowa 17.01.2008 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Powtarzaj sobie, że "bardzo lubisz swojego szefa ...." Ale ja naprawdę lubię mojego szefa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.01.2008 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Double B widzę , że same dobre wiadomości. Z prundem coś się dzieje, Architektka juz zakasowuje rynkawy. Huraaaaaaaaaaaaaa Tygrysku ciesz się za mnie bo ja na razie boję się cieszyć Aha, wczoraj się dowiedziałam, że mąż kupił cegłę To nie wiem z cegły to chyba mogę się cieszyć...nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.01.2008 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Aha, wczoraj się dowiedziałam, że mąż kupił cegłę Witam serdecznie!!! No bobo widać, że budowa już się zaczęła. A co to za cegiełka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.01.2008 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 żebyś Ty widziała jak ja się cieszyłem jak przyjechały palety z siporeksem Pojechałem po pracy i nawet zdjęcia tych palet zrobiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.01.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Pojechałem po pracy i nawet zdjęcia tych palet zrobiłem Nie Ty jeden mam całą serię zdjęć z Ytongiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.01.2008 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Pojechałem po pracy i nawet zdjęcia tych palet zrobiłem Nie Ty jeden mam całą serię zdjęć z Ytongiem. ufffffffff nie jestem sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.01.2008 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Słuchajcie... ja nie wiem co to za cegła i o wszelkie techniczne sprawy to męża trzeba by pytać Szczegółów nie znam wiem tylko, że ceramiczna i jeszcze jej nie widziałam bo dojedzie wtedy jak będzie potrzeba teraz działka jeszcze nie ogrodzona więc wiadomo.... A właśnie: czy na czas budowy trzeba jakiś płot postawić? tzn. nie wiem czy taki "lewy" co jak się kopnie to się przewraca czy od razu z boku i z tyłu siatkę, a front na końcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.01.2008 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Pojechałem po pracy i nawet zdjęcia tych palet zrobiłem Nie Ty jeden mam całą serię zdjęć z Ytongiem. Nooo... Edmar chciałabym to zobaczyć ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.01.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Bobowa ja w czasie budowy postawiłem siatkę po bokach i z tyłu a przód miałem zamknięty siatką leśną.A te cegiełki to pewnie jakieś pustaki na ściny nośne. Ale to tylko moje przypuszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.01.2008 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Dzięki, może to są cegły na ściany nośne... ale czy to zawsze się nazywa "pustaki"? Normalnie wstyd się przyznać ale ja w tych technicznych sprawach to noga komletna jestem Chociaż w sumie wiem jak cegła wygląda, dachówka, już się naumiałam co to więźba, krokwie, humus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.01.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Stały bywalec na forum a takie braki hihihh na forum marsz!!!!!! albo nie na razie zostań tu ze mną - proszę się dokształcać po południu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.01.2008 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Stały bywalec na forum a takie braki hihihh na forum marsz!!!!!! albo nie na razie zostań tu ze mną - proszę się dokształcać po południu Ależ ja się własnie dokształciłam na forum i dlatego wiem co to ławy i takie tam inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.01.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 A ja sie ostatnio dokształcam na temat innych ław - takich szkolnych - na portalu nasza-klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.01.2008 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 No.. ja na naszej klasie też się dokształcam ale z innych tematów, kompletnie nie budowlanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.01.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 No i się obraziła Wracaj przyszła obszarniczko Jestem, jestem, nigdzie nie polezłam Oby z tą obszarniczką się spełniło Romciu Bobunia ja swojego szefa też bardzo lubiłam - szczególnie pierwszego i ostatniego!!! Super faceci byli!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.01.2008 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 A ja swojej szefowej szczerze nie cierpię. I nie jestem w tym odosobniona. Nikomu nie życzę tak złośliwej, zawistnej, zazdrosnej i wścibskiej szefowej. Naprawdę jest jedyna w swoim rodzaju...ech... szkoda gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.01.2008 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Edmar no to faktycznie szkoda gadać z tą szefową Dzień dobry mówię i zapraszam gości na kawę http://chodnik.ncse.pl/impreza/mexicana/kawa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.01.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 mniam mniam hmmmm napiłbym się takiej pysznej, pachnącej kawki Cześć BB nadal jestes "BB" - ale tylko tymczasowo - do czasu wymyślenia nowego pseudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.01.2008 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Witaj, częstuj się i wymyślaj pseudo już się nie mogę doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.01.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Dzień doberek!!! Przyniosłam coś do kawki http://www.strykowski.net/ciasto/ciasto_czekoladowe_zdjecie_ciasta_czekoladowe,_zdjecie_tortu_731.jpg Czekoladowe, mniammniam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts