Rom 14.04.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Cześc Aniu Marcia rozpędziła się na maksa. Chodziła wczoraj po trawce na koniec ogrodu i spowrotem. Tylko trzeba ją asekurować bo z każdym krokiem przyspiesza i w końcu nogi nie nadążają i się wywala Chwieje się też na boki więc trzeba być cały czas w pogotowiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.04.2008 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Aniu moim gościem forumowym jest kolaeżanka, zktóra znam się już od ładnych kilku lat. Ja namówiłam ją, aby zalogowała się na forum. Ale jak na razie nie buduje, jakieś kłopoty papierkowe. A ciekawostką jest to, że będzie maiła taki sam domek jak Romek. Ale mi się rymło. To fajnie masz...ja nie znam osobiście nikogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.04.2008 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Aniu moim gościem forumowym jest kolaeżanka, zktóra znam się już od ładnych kilku lat. Ja namówiłam ją, aby zalogowała się na forum. Ale jak na razie nie buduje, jakieś kłopoty papierkowe. A ciekawostką jest to, że będzie maiła taki sam domek jak Romek. Ale mi się rymło. To fajnie masz...ja nie znam osobiście nikogo Trzeba się było na zlot wybrać a nie teraz płakać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.04.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Aniu moim gościem forumowym jest kolaeżanka, zktóra znam się już od ładnych kilku lat. Ja namówiłam ją, aby zalogowała się na forum. Ale jak na razie nie buduje, jakieś kłopoty papierkowe. A ciekawostką jest to, że będzie maiła taki sam domek jak Romek. Ale mi się rymło. To fajnie masz...ja nie znam osobiście nikogo Trzeba się było na zlot wybrać a nie teraz płakać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.04.2008 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Aniu, Szymek znowu pokasłuje Dałam mu leki, zobaczymy co będzie po południu bo poszedł do przedszkola. No chol.era jasna.....wcale mi się to nie podoba A te leki co ostatnio brał, o których mówiłyśmy Ci z Edytką, że są przeciwalergiczne to cały czas bierze, czy mu odstawiłaś Bo wiesz, tych leków się nie odstawia jak się polepszy, bo potem to się pogarsza . Wiem, że przynajmnie kilka dni przed testami nie można brać leków, np. Calcium, witamin, czy zytec-u lub amertil-u. Ale w przypadku dziciaków, które już mają zdiagnozowaną alergię, a testy powtarza się po to, żeby sprawdzić czy się polepsza czy nie to niektóre wziewne leki mogą brać cały czas. W każdym razie życzę zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.04.2008 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 A z tym rogalikeim to ...co jeszcze....można... _________________ Nie mam doświadczenia w tym temacie Hm...ja też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.04.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 A z tym rogalikeim to ...co jeszcze....można... _________________ Nie mam doświadczenia w tym temacie Hm...ja też nie a ja wogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.04.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 A z tym rogalikeim to ...co jeszcze....można... _________________ Nie mam doświadczenia w tym temacie Hm...ja też nie a ja wogóle Same aniołki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.04.2008 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Cześc Aniu Marcia rozpędziła się na maksa. Chodziła wczoraj po trawce na koniec ogrodu i spowrotem. Tylko trzeba ją asekurować bo z każdym krokiem przyspiesza i w końcu nogi nie nadążają i się wywala Chwieje się też na boki więc trzeba być cały czas w pogotowiu Właśnie mi przypomniałeś, jak to było z moimi chłopakami Fajne to są wspomnienia Byli wtedy tacy kochani, mili, takie fajne pulpeciki, które nie pyskowały Ale jak Marcia sobie chodzi po ogrógku i przewróci się na trawkę, to pół biedy. Gorzej jak będziecie szli gdzieś, gdzie podłoga jest twarda (nie wiem...hm...jakiś spacer po pozbruku, albo centrum handlowe) to wtedy trzeba być bardzo ostrożnym. Póki co będzie jeździć w takich miejscach grzecznie w wózku, ale jak już nabierze większej wprawy w chodzeniu, to będzie chciała tuptać wszędzie Aha...a płot na działce jest???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.04.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Aniu, Szymek znowu pokasłuje Dałam mu leki, zobaczymy co będzie po południu bo poszedł do przedszkola. No chol.era jasna.....wcale mi się to nie podoba A te leki co ostatnio brał, o których mówiłyśmy Ci z Edytką, że są przeciwalergiczne to cały czas bierze, czy mu odstawiłaś Bo wiesz, tych leków się nie odstawia jak się polepszy, bo potem to się pogarsza . Wiem, że przynajmnie kilka dni przed testami nie można brać leków, np. Calcium, witamin, czy zytec-u lub amertil-u. Ale w przypadku dziciaków, które już mają zdiagnozowaną alergię, a testy powtarza się po to, żeby sprawdzić czy się polepsza czy nie to niektóre wziewne leki mogą brać cały czas. W każdym razie życzę zdrówka Szymek cały czas bierze Flixotide, Claritinę i singulair. Na 2 tygodnie przed badaniami mam mu odstawić leki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.04.2008 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Aniu moim gościem forumowym jest kolaeżanka, zktóra znam się już od ładnych kilku lat. Ja namówiłam ją, aby zalogowała się na forum. Ale jak na razie nie buduje, jakieś kłopoty papierkowe. A ciekawostką jest to, że będzie maiła taki sam domek jak Romek. Ale mi się rymło. To fajnie masz...ja nie znam osobiście nikogo Trzeba się było na zlot wybrać a nie teraz płakać Monia jakby zlot był w Poznaniu to bym na pewno na nim była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.04.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Aniu, a wiesz ile się jedzie Inter City z Poznania do W-wy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.04.2008 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 A z tym rogalikeim to ...co jeszcze....można... _________________ Nie mam doświadczenia w tym temacie Hm...ja też nie a ja wogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.04.2008 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Aniu, Szymek znowu pokasłuje Dałam mu leki, zobaczymy co będzie po południu bo poszedł do przedszkola. No chol.era jasna.....wcale mi się to nie podoba A te leki co ostatnio brał, o których mówiłyśmy Ci z Edytką, że są przeciwalergiczne to cały czas bierze, czy mu odstawiłaś Bo wiesz, tych leków się nie odstawia jak się polepszy, bo potem to się pogarsza . Wiem, że przynajmnie kilka dni przed testami nie można brać leków, np. Calcium, witamin, czy zytec-u lub amertil-u. Ale w przypadku dziciaków, które już mają zdiagnozowaną alergię, a testy powtarza się po to, żeby sprawdzić czy się polepsza czy nie to niektóre wziewne leki mogą brać cały czas. W każdym razie życzę zdrówka Szymek cały czas bierze Flixotide, Claritinę i singulair. Na 2 tygodnie przed badaniami mam mu odstawić leki. I na tych lekach kaszle???? Ale kaszel minął i się pojawił czy cały czas kaszle??? Bo wiem, że kaszel bo oskrzelach może się utrzymywać nawet do 6 tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.04.2008 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Aniu, a wiesz ile się jedzie Inter City z Poznania do W-wy? Wiem Monia, wiem i chętnie bym się z Wami spotkała, ale tak naprawdę to cały dzień zejdzie, a może nawet i pół niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.04.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Tak, na tych lekach. Kaszel mu minął i dzisiaj znowu zaczął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.04.2008 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Tak, na tych lekach. Kaszel mu minął i dzisiaj znowu zaczął To nie dobrze A idziesz z nim do lekarza??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.04.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Aniu, a wiesz ile się jedzie Inter City z Poznania do W-wy? Wiem Monia, wiem i chętnie bym się z Wami spotkała, ale tak naprawdę to cały dzień zejdzie, a może nawet i pół niedzieli Teraz to już po ptokach. Lista uczestników jest juz zamknięta. Ja tam bym przyjechała przyjechała do Poznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.04.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Tak, na tych lekach. Kaszel mu minął i dzisiaj znowu zaczął To nie dobrze A idziesz z nim do lekarza??? Zobaczę co się bedzie działo dzisiaj wieczorem. W razie co włączę mu Ventolin i Pulmicort. a do lekarza to w razie co jutro podjedziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.04.2008 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Tak, na tych lekach. Kaszel mu minął i dzisiaj znowu zaczął To nie dobrze A idziesz z nim do lekarza??? Zobaczę co się bedzie działo dzisiaj wieczorem. W razie co włączę mu Ventolin i Pulmicort. a do lekarza to w razie co jutro podjedziemy. No to czekam na wieści....dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts