Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oj Edmar dzięki wielkie, to tak kusi.... :lol:

Hahaha, ale to jeszcze nie wszystko. :lol: Coś słodkiego pod kawusię już było, więc teraz zbliża się pora obiadowa.

Może małe co nieco. :lol: :D

http://www.coolinarika.com/repository/images/_variations/2/d/2d1b5a68b243d7ed3852541a423ce1b9_blowup.jpg

http://www.ciastanastol.home.pl/bottom/urlop/g/tunezja6.jpg

Witajcie wszyscy moi goście :lol:

Nie było mjie chwilkę, bo się pochorowałam po tych muszelkach :roll: :wink:

A tak naprawdę, to cieszę się, że mogę z Wami pobyć troszkę wirtualnie :lol: :lol: :lol:

Niestety moja radość z wyników badań była przedwczesna :cry: :(

Okazuje się że muszą być powtórzone badania (właściwie to zabieg), żeby stwierdzić na pewno czy jest ok. :cry: Jeszcze nie wiem kiedy to będzie??? :-?

Rom-ku tygrysku gdzi ejesteś??/ Czyżby Cie nie było, bo kuchnia przyjechała??? :lol:

Muszę sie podzielić z Wami radosna dla mnie informacją!!!!!!!!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Wczoraj rano u Marci został odnaleziony pierwszy ząbek!!!!!!

Troche szumnie to nazywam, na razie to zaledwie malutka kropeczka ale i tam mamy radochę.

Może teraz jak się wybił skończy się marudzenie i nieprzespane nocki.

Dzisiaj w nocy Marcia postanowiła w naszym łóżku pogadac sobie, pookręcać się na brzuszek i popołzać pomiędzy nami. Co chwilę miałem a to noge w żebrach a to rękę na twarzy :lol: :lol: Mam wrażenie że trwało to pół nocy :lol: :lol:

Muszę sie podzielić z Wami radosna dla mnie informacją!!!!!!!!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Wczoraj rano u Marci został odnaleziony pierwszy ząbek!!!!!!

Troche szumnie to nazywam, na razie to zaledwie malutka kropeczka ale i tam mamy radochę.

Może teraz jak się wybił skończy się marudzenie i nieprzespane nocki.

Dzisiaj w nocy Marcia postanowiła w naszym łóżku pogadac sobie, pookręcać się na brzuszek i popołzać pomiędzy nami. Co chwilę miałem a to noge w żebrach a to rękę na twarzy :lol: :lol: Mam wrażenie że trwało to pół nocy :lol: :lol:

Ale Ci zazdroszczę :oops: :roll: To takie fajne chwile rodzinne.... Ja przeżywałam to dwa razy i mimo, że nocki nie przespane itd. to zapewniam Cie, że o nich zapomnisz ale nie zapomnisz tego dnia, w którym wyszedł pierwszy ząbek 8) A piszecie pamiętnik dziecka??? Koniecznie zapiszcie tą datę :lol: Potem się tak fajnie wspomina :lol:

Aha... i pamiętaj, że to dopiero pierwszy ząbek, reszta też musi sie jakoś wybić :wink:

Aha... a jak tam Dzień Babci??? Babcie zwariowały jak kubek dostały????

Niestety moja radość z wyników badań była przedwczesna :cry: :(

Okazuje się że muszą być powtórzone badania (właściwie to zabieg), żeby stwierdzić na pewno czy jest ok.

bobuniu pierwsze słyszę, że jesteś chora. :o :( Jest mi bardzo przykro, że musisz przechodzić przez kolejne badania i to zapaewne mało przyjemne. :( Współczuję Ci i wiem co przechodzisz, bo sama nie tak dawno borykałam się z chorobą i musiałam poddawać się kilku zabiegom. Mocno trzymam kciuki. Na pewno wszystko zakończy się pomyślnie.