braza 18.01.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Pyyychaaa .... Dzień dobre popołudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.01.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 nie no Edmar70 normalnie slinotoku dostałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.01.2008 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Oj Edmar dzięki wielkie, to tak kusi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.01.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Oj Edmar dzięki wielkie, to tak kusi.... Hahaha, ale to jeszcze nie wszystko. Coś słodkiego pod kawusię już było, więc teraz zbliża się pora obiadowa. Może małe co nieco. http://www.coolinarika.com/repository/images/_variations/2/d/2d1b5a68b243d7ed3852541a423ce1b9_blowup.jpg http://www.ciastanastol.home.pl/bottom/urlop/g/tunezja6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.01.2008 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 to pierwsze jak najbardziej a to drugie to dla mnie tak nie za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.01.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 a to drugie to dla mnie tak nie za bardzo Nie dziwię się ja też nie amatorka. Do takich dań trzeba smakosza-wielbiciela. No ale może ktoś właśnie takim jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.01.2008 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 a to drugie to dla mnie tak nie za bardzo Nie dziwię się ja też nie amatorka. Do takich dań trzeba smakosza-wielbiciela. No ale może ktoś właśnie takim jest. to jest nasz dwoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 20.01.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 O matko, czyżby wszyscy pochorowali się od dań, które zaserwowałam Wam w piątek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.01.2008 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 O matko, czyżby wszyscy pochorowali się od dań, które zaserwowałam Wam w piątek? Ja jestem zdrowy....za to nie miałem ostatnio kompletnie czasu na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.01.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Na owoce morza to i ja mam zęby długie Cześć i miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.01.2008 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Witajcie wszyscy moi goście Nie było mjie chwilkę, bo się pochorowałam po tych muszelkach A tak naprawdę, to cieszę się, że mogę z Wami pobyć troszkę wirtualnie Niestety moja radość z wyników badań była przedwczesna Okazuje się że muszą być powtórzone badania (właściwie to zabieg), żeby stwierdzić na pewno czy jest ok. Jeszcze nie wiem kiedy to będzie??? Rom-ku tygrysku gdzi ejesteś??/ Czyżby Cie nie było, bo kuchnia przyjechała??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.01.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 jestem, jestem Aniu jakoś wytrzymasz te badania. Lepiej je powtórzyc żeby miec pewność że wszystko jest oki. A kuchnia się montuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.01.2008 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Cieszę się, że jesteś Cieszę się, że kuchnia się montuje i oczywiście czekam na zdjęcia ......niecierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.01.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Trzymaj się Bobuniu !!! Będzie dobrze!!!! Rany, czy u Ciebie też tak wieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.01.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Muszę sie podzielić z Wami radosna dla mnie informacją!!!!!!!! Wczoraj rano u Marci został odnaleziony pierwszy ząbek!!!!!! Troche szumnie to nazywam, na razie to zaledwie malutka kropeczka ale i tam mamy radochę. Może teraz jak się wybił skończy się marudzenie i nieprzespane nocki. Dzisiaj w nocy Marcia postanowiła w naszym łóżku pogadac sobie, pookręcać się na brzuszek i popołzać pomiędzy nami. Co chwilę miałem a to noge w żebrach a to rękę na twarzy Mam wrażenie że trwało to pół nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.01.2008 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Trzymaj się Bobuniu !!! Będzie dobrze!!!! Rany, czy u Ciebie też tak wieje U mnie.... nie wieje ale pada deszcz ze śniegiem, śnieg z deszczem, deszcz i śnieg Dzięki będę się trzymać choć trudne to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.01.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Wczoraj rano u Marci został odnaleziony pierwszy ząbek!!!!!!... ... Może teraz jak się wybił skończy się marudzenie i nieprzespane nocki. Na to bym nie liczyła - do przebicia się jeszcze trochę zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.01.2008 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Muszę sie podzielić z Wami radosna dla mnie informacją!!!!!!!! Wczoraj rano u Marci został odnaleziony pierwszy ząbek!!!!!! Troche szumnie to nazywam, na razie to zaledwie malutka kropeczka ale i tam mamy radochę. Może teraz jak się wybił skończy się marudzenie i nieprzespane nocki. Dzisiaj w nocy Marcia postanowiła w naszym łóżku pogadac sobie, pookręcać się na brzuszek i popołzać pomiędzy nami. Co chwilę miałem a to noge w żebrach a to rękę na twarzy Mam wrażenie że trwało to pół nocy Ale Ci zazdroszczę To takie fajne chwile rodzinne.... Ja przeżywałam to dwa razy i mimo, że nocki nie przespane itd. to zapewniam Cie, że o nich zapomnisz ale nie zapomnisz tego dnia, w którym wyszedł pierwszy ząbek A piszecie pamiętnik dziecka??? Koniecznie zapiszcie tą datę Potem się tak fajnie wspomina Aha... i pamiętaj, że to dopiero pierwszy ząbek, reszta też musi sie jakoś wybić Aha... a jak tam Dzień Babci??? Babcie zwariowały jak kubek dostały???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.01.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Niestety moja radość z wyników badań była przedwczesna Okazuje się że muszą być powtórzone badania (właściwie to zabieg), żeby stwierdzić na pewno czy jest ok. bobuniu pierwsze słyszę, że jesteś chora. Jest mi bardzo przykro, że musisz przechodzić przez kolejne badania i to zapaewne mało przyjemne. Współczuję Ci i wiem co przechodzisz, bo sama nie tak dawno borykałam się z chorobą i musiałam poddawać się kilku zabiegom. Mocno trzymam kciuki. Na pewno wszystko zakończy się pomyślnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.01.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 A wiecie co jest najgorsze Ząbek znalazła opiekunka a nie rodzice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts