Rom 15.04.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Aniu i dobrze żę piszesz My tu od tego jesteśmy zeby można było się komu wyżalić, z kim kogadać Ale właściwie co to kogo obchodzi... każdy ma przeciez swoje problemy.... Ale i tak mi smutno przestań tak gadać!!!! nas obchodzi!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 15.04.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 To i ja dołączę się do kobiet kłócących się z mężami. Tylko, że my nie mamy cichych dni. Pół godziny no góra godzina i wszystko wraca do normy. A dla Ciebie Aniu zdjęcie kwiatuszków zrobione własnoręcznie przez mojego syna http://images28.fotosik.pl/196/d1fb7adc879cff0c.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.04.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Aniu u smiechające sie pole słoneczników na poprawę humoru:http://img91.imageshack.us/img91/41/slonecznikile7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 15.04.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Teraz to już Ania chyba się rozchmurzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 15.04.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Teraz to już Ania chyba się rozchmurzy. Nie ma wyjścia bo jak nie to jej małe co nieco postawimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 15.04.2008 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Dziękuję Wam bardzo Jesteście kochani http://supergify.pl/images/stories/Milosc%20gify/milosne10.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 15.04.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Dziękuję Wam bardzo Jesteście kochani http://supergify.pl/images/stories/Milosc%20gify/milosne10.gif Pewnie, że jesteśmy. Drugich takich nie zjadziesz. Cieszę się, że trochę udało nam się poprawić Ci humorek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 15.04.2008 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Drugich takich nigdzie nie ma Dzięki Właściwie to się zastanawiałam jak to się dzieje, że nawet wirtualnie ludzie się dobierają, nie znając siebie osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 15.04.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Właściwie to się zastanawiałam jak to się dzieje, że nawet wirtualnie ludzie się dobierają, nie znając siebie osobiście Nie wiem jak to się dzieje, ale dzieje się fajnie. Bynajmniej w Twoim wątku jest przeuroczo. Tak po prostu się dobraliśmy. Ale wiem, to znaczy ja tak odczuwam, że nie do wszystkich forumowiczów czuję taką samą sympatię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 15.04.2008 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Właściwie to się zastanawiałam jak to się dzieje, że nawet wirtualnie ludzie się dobierają, nie znając siebie osobiście Nie wiem jak to się dzieje, ale dzieje się fajnie. Bynajmniej w Twoim wątku jest przeuroczo. Tak po prostu się dobraliśmy. Ale wiem, to znaczy ja tak odczuwam, że nie do wszystkich forumowiczów czuję taką samą sympatię. Dzięki, cieszę się, że Ci się u mnie podoba A co do odczuwania...hm...też tak mam....chyba to się da wyczuć po postach, charakterze ich pisania i używanych buźkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.04.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Takiej ekipy drugiej nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 15.04.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 A co do odczuwania...hm...też tak mam....chyba to się da wyczuć po postach, charakterze ich pisania i używanych buźkach Dokładnie tak. Mam tu na forum paru takich delikwentów. Ale kultura osobista nakazuje mi nie pokazywać ich paluchami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 15.04.2008 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Takiej ekipy drugiej nie ma Dobrze gadasz...wódki mu dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 15.04.2008 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 A co do odczuwania...hm...też tak mam....chyba to się da wyczuć po postach, charakterze ich pisania i używanych buźkach Dokładnie tak. Mam tu na forum paru takich delikwentów. Ale kultura osobista nakazuje mi nie pokazywać ich paluchami. Ja na forum mam tylko kilka ulubionych wątków Do innych nie zaglądam, bo albo mnie nie interesują tematy, albo wypowiedzi niektórych osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.04.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Takiej ekipy drugiej nie ma Dobrze gadasz...wódki mu dać wódki mi dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 15.04.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Takiej ekipy drugiej nie ma Dobrze gadasz...wódki mu dać wódki mi dać Chcesz to masz http://www.chefpaul.net/images/pravdaV.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 15.04.2008 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Znalazłam coś dla rozładowania atmosfery Romciu wybacz mi Co faceta łączy z kotem? 1. Wrzeszczy kiedy jest głodny. 2. Zawsze pcha się do łóżka. 3. Wystarczy go pogłaskać i od razu podnosi ogon do góry. 4. Kiedy ktoś go pogłaszcze zaraz domaga się więcej. 5. Lubi ocierać się o twoja przyjaciółkę. 6. Nie lubi obcinania pazurów. 7. Czasem ma problemy z trafieniem do kuwety. 8. Ciężko przemówić mu do rozumu. 9. Jak jest zły, to zaszywa się w kącie i się nie odzywa. 10. Nie sprząta po sobie. 11. Wpycha nos do każdego garnka cały dzień. 13. Cały czas by spał. 12. Nie wyjaśnia, czemu zniknął na cały dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 15.04.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Ja na forum mam tylko kilka ulubionych wątków Do innych nie zaglądam, bo albo mnie nie interesują tematy, albo wypowiedzi niektórych osób Czy my przypadkiem nie jesteśmy jednojajowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.04.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Dziękuję Edytko Zawsze bardzo szybko reagujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.04.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Ja na forum mam tylko kilka ulubionych wątków Do innych nie zaglądam, bo albo mnie nie interesują tematy, albo wypowiedzi niektórych osób Czy my przypadkiem nie jesteśmy jednojajowe. a ja jestem dwujajowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts