Rom 15.04.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Aniu ale mi podpadłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 15.04.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Znalazłam coś dla rozładowania atmosfery Romciu wybacz mi Co faceta łączy z kotem? 1. Wrzeszczy kiedy jest głodny. 2. Zawsze pcha się do łóżka. 3. Wystarczy go pogłaskać i od razu podnosi ogon do góry. 4. Kiedy ktoś go pogłaszcze zaraz domaga się więcej. 5. Lubi ocierać się o twoja przyjaciółkę. 6. Nie lubi obcinania pazurów. 7. Czasem ma problemy z trafieniem do kuwety. 8. Ciężko przemówić mu do rozumu. 9. Jak jest zły, to zaszywa się w kącie i się nie odzywa. 10. Nie sprząta po sobie. 11. Wpycha nos do każdego garnka cały dzień. 13. Cały czas by spał. 12. Nie wyjaśnia, czemu zniknął na cały dzień. Bomba!!! Na ogół tak jest, ale zdarzają się wyjątki moja połowica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 15.04.2008 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Ja na forum mam tylko kilka ulubionych wątków Do innych nie zaglądam, bo albo mnie nie interesują tematy, albo wypowiedzi niektórych osób Czy my przypadkiem nie jesteśmy jednojajowe. Edytko tak miło i sympatycznie mi się z Tobą rozmawia, że już kiedyś zastanawiałam się czy my nie byłyśmy w poprzednim życiu razem, gdzieś, z kimś, nie wiem, rodzinką jakąś czy cóś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 15.04.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 a ja jestem dwujajowy Nie wątpię Romeczku http://gify.roziu.pl/images/rsgallery/original/szczescie_01.GIF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 15.04.2008 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Aniu ale mi podpadłaś No przecież zanim zapodałam to najpierw prosiłam o wybaczenie Przecież nie mówię, że wszyscy są tacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 15.04.2008 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Znalazłam coś dla rozładowania atmosfery Romciu wybacz mi Co faceta łączy z kotem? 1. Wrzeszczy kiedy jest głodny. 2. Zawsze pcha się do łóżka. 3. Wystarczy go pogłaskać i od razu podnosi ogon do góry. 4. Kiedy ktoś go pogłaszcze zaraz domaga się więcej. 5. Lubi ocierać się o twoja przyjaciółkę. 6. Nie lubi obcinania pazurów. 7. Czasem ma problemy z trafieniem do kuwety. 8. Ciężko przemówić mu do rozumu. 9. Jak jest zły, to zaszywa się w kącie i się nie odzywa. 10. Nie sprząta po sobie. 11. Wpycha nos do każdego garnka cały dzień. 13. Cały czas by spał. 12. Nie wyjaśnia, czemu zniknął na cały dzień. Bomba!!! Na ogół tak jest, ale zdarzają się wyjątki moja połowica Mój też jest wyjątkiem....hm...w niektórych punktach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 15.04.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Mój też jest wyjątkiem....hm...w niektórych punktach Mojemu mogę przypisać tylko punkt 3,4 i czasami 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 15.04.2008 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 a ja jestem dwujajowy Nie wątpię Romeczku http://gify.roziu.pl/images/rsgallery/original/szczescie_01.GIF Umarłam ze śmiechu http://www.gify-gify.pl/gify%20rozne/gify%20buzki/sm-b__34_.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 15.04.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 No i przegapiłam kolejkę Aniu, jesteś niemożliwa Romek, dobrze policzyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 15.04.2008 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Mój też jest wyjątkiem....hm...w niektórych punktach Mojemu mogę przypisać tylko punkt 3,4 i czasami 9 A ja mojemu 3 i 4, czasami 8 i 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.04.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 No i przegapiłam kolejkę Aniu, jesteś niemożliwa Romek, dobrze policzyłeś? chcesz mi pomóc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 15.04.2008 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Aniu, jesteś niemożliwa Podoba Ci się kotek - facet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 15.04.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Aniu, jesteś niemożliwa Podoba Ci się kotek - facet zajefajny, muszę mojemu przeczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 15.04.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 No i przegapiłam kolejkę Aniu, jesteś niemożliwa Romek, dobrze policzyłeś? chcesz mi pomóc?? hmm.... pomyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.04.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 No i przegapiłam kolejkę Aniu, jesteś niemożliwa Romek, dobrze policzyłeś? chcesz mi pomóc?? hmm.... pomyślę zastanawiam się...czy będziemy liczyli od prawej do lewej.....czy od lewej do prawej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 15.04.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 No i przegapiłam kolejkę Aniu, jesteś niemożliwa Romek, dobrze policzyłeś? chcesz mi pomóc?? hmm.... pomyślę zastanawiam się...czy będziemy liczyli od prawej do lewej.....czy od lewej do prawej dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 15.04.2008 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 No i przegapiłam kolejkę Aniu, jesteś niemożliwa Romek, dobrze policzyłeś? chcesz mi pomóc?? hmm.... pomyślę zastanawiam się...czy będziemy liczyli od prawej do lewej.....czy od lewej do prawej http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify30/027.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 15.04.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 zastanawiam się...czy będziemy liczyli od prawej do lewej.....czy od lewej do prawej Ale co Wy chcecie liczyć??? Pogubiłam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 15.04.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 zastanawiam się...czy będziemy liczyli od prawej do lewej.....czy od lewej do prawej Ale co Wy chcecie liczyć??? Pogubiłam się. jajka Edytko, jajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.04.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 zastanawiam się...czy będziemy liczyli od prawej do lewej.....czy od lewej do prawej Ale co Wy chcecie liczyć??? Pogubiłam się. popuściłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts