Edmar70 16.04.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 To jak Cię dopadnie to będzie sie działo Jak będzie miał siłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.04.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 To jak Cię dopadnie to będzie sie działo Jak będzie miał siłę Znając mężczyzn pewnie będzie miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.04.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Dobry, dobry Romku, córcia urocza i przesłodka. A kiedy druga? Cześć Edytko Dzięuję za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 16.04.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 To jak Cię dopadnie to będzie sie działo Jak będzie miał siłę Znając mężczyzn pewnie będzie miał Pewnie tak, tylko, czy mi sie będzie chciało w środku nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.04.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 To jak Cię dopadnie to będzie sie działo Jak będzie miał siłę Znając mężczyzn pewnie będzie miał Pewnie tak, tylko, czy mi sie będzie chciało w środku nocy. Po tylu dniach Ty mówiesz, że nie wiesz Ja tam bym wiedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.04.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 No, no, ładnie tu sobie poczynacie, moi drodzy! Przywitać się wpadłam, cześć wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 16.04.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Po tylu dniach Ty mówiesz, że nie wiesz Ja tam bym wiedziała Choć bardzo to lubię, to leniwiec ze mnie i wiem, że wolałabym spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.04.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Dzień dobry Tak to jest jak się nie ma pracy to się o głupotach gada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.04.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Po tylu dniach Ty mówiesz, że nie wiesz Ja tam bym wiedziała Choć bardzo to lubię, to leniwiec ze mnie i wiem, że wolałabym spać. To ja aż tak leniwa nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.04.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Aniuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hop hop gdzie jesteśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.04.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Aha zapomniałem Wam powiedzieć że olewamy Bank Millenium i składamy dzisiaj wniosek o kredyt refinansowy w innym banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.04.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Aha zapomniałem Wam powiedzieć że olewamy Bank Millenium i składamy dzisiaj wniosek o kredyt refinansowy w innym banku I bardzo dobrze, kit im w ....... Łaski nie robią. To czekam na lepsze wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 16.04.2008 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Cześć kochani Romek córci mogę Ci tylko pozazdrościć Edyś jak mąż wraca w nocy, a Ty jutro do pracy, to hm...nie wiem.....nie iwem co Ci powiedzieć Myślę, że sama zobaczysz jak się ułoży. Może mąż wróci wcześniej Monia a tak właściwie to jaką Ty masz pracę, że tylko jeden dzień w tygodniu pracujesz???? Też bym tak chciała A teraz wieści: 1. Fundamenty przygotowane do zalania podłogi 2. Ukradli nam wczoraj 2 palety cementu 2 tysiące w plecy a podobno żyjemy w katolickim kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.04.2008 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Cześć Aniu, bardzo przykro mi, że Was okradli. Nas też juz raz okradli i wiem jaki człowiek jest wtedy bezradny i wściekły Co do pracy to my pracujemy na własny rachunek, mamy podpisany kontrakt z pewną poznańską firmą ale mamy już taki wzrost, ze ten tydzień sobie leniuchuję. Ale w przyszły tydzień będę pracowała od poniedziałku do piatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 16.04.2008 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Cześć Aniu, bardzo przykro mi, że Was okradli. Nas też juz raz okradli i wiem jaki człowiek jest wtedy bezradny i wściekły Co do pracy to my pracujemy na własny rachunek, mamy podpisany kontrakt z pewną poznańską firmą ale mamy już taki wzrost, ze ten tydzień sobie leniuchuję. Ale w przyszły tydzień będę pracowała od poniedziałku do piatku A może coś więcej ....może być na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.04.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Cześć Aniu, bardzo przykro mi, że Was okradli. Nas też juz raz okradli i wiem jaki człowiek jest wtedy bezradny i wściekły Co do pracy to my pracujemy na własny rachunek, mamy podpisany kontrakt z pewną poznańską firmą ale mamy już taki wzrost, ze ten tydzień sobie leniuchuję. Ale w przyszły tydzień będę pracowała od poniedziałku do piatku A może coś więcej ....może być na priva Zaraz Ci prześlę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.04.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Dzięki Aniu i przykro mi z powodu tych palet Może jednak lepiej było opłotować budowę? Chociaż siatką leśną. Jak każdy z ulicy może podejśc to aż wygląda zapraszająco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.04.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Romku, jak ktoś ma Cię okraść to zadna siatka nie pomoże. Niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 16.04.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Hejka Aniu! Mąż zdecydowanie nie wróci wcześniej, już to wiem ma 8 godz, opóźniony samolot. W nasz kochany katolicki naród to ja już od dawna nie wierzę. Ściema taka, że głowa boli. Z zawiści i zazdrości bliskiego by w łyźce wody taki świętojebliwy utopił. Nie ujmując katolikom z prawdziwego zdarzenia, nie chcę też nikogo obrazić, ale taka jest smutna prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.04.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Edytko, a gdzie ten Twój mąż sobie lata? Jeśli można wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts