Edmar70 16.04.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Edytko, a gdzie ten Twój mąż sobie lata? Jeśli można wiedzieć Zostawił mnie paskudnik i poleciał sobie do Meksyku. W tej chwili właśnie leci i mam strasznego stresa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.04.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Edytko, a gdzie ten Twój mąż sobie lata? Jeśli można wiedzieć Zostawił mnie paskudnik i poleciał sobie do Meksyku. W tej chwili właśnie leci i mam strasznego stresa. Ale mu dobrze. Ja też bym tak chciała Mój narazie jeździ tylko po Polsce i Litwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 16.04.2008 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Smutno mi. Czy ktoś mnie przytuli??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.04.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Bobowa Aniu zaczelam robic, jak tylko skoncze to wysylam. Niestety Netu juz nie bede miala od 20, ale od czasu do czasu postaram sie odezwac. Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.04.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Smutno mi. Czy ktoś mnie przytuli??? Edytko, mam nadzieję, że nie jest jeszcze a późno Zapraszam na przytulanki http://supergify.pl/images/stories/Milosc%20gify/milosne14.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 16.04.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 No w końcu się doczekałam przytulanek. Już mi lepiej. A siedziałam jak ta gupia przed kompem i myślałam, że nikt mnie nie kocha. DZIĘKUJĘ MONISIU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.04.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 No w końcu się doczekałam przytulanek. Już mi lepiej. A siedziałam jak ta gupia przed kompem i myślałam, że nikt mnie nie kocha. DZIĘKUJĘ MONISIU. Od razu nie kocha. Mąż wrócił to zajęta byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 16.04.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Od razu nie kocha. Mąż wrócił to zajęta byłam Noooo taaaak zapomniałam. Chociaż Ty masz troszkę przyjemności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.04.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Od razu nie kocha. Mąż wrócił to zajęta byłam Noooo taaaak zapomniałam. Chociaż Ty masz troszkę przyjemności. Pamietaj Edytko, co się odwlecze to nie uciecze Jutro pewnie Ciebie nie będzie na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 16.04.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Z samego rana to będę, bo idę do roboty, ale później to faktycznie wątpię. Już się cieszę jak wariatka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.04.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Z samego rana to będę, bo idę do roboty, ale później to faktycznie wątpię. Już się cieszę jak wariatka. Coś mi się zdaje, że w tych komentarzach to prawie sami wariaci Może jakaś grupowa terapia, taniej wyjdzie Edytko, przesyłam buziaki http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify31/046.gif i żegnam się. Jutro punkt 6 pobudka. Jak ja nie znoszę rannego wstawania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 16.04.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Z samego rana to będę, bo idę do roboty, ale później to faktycznie wątpię. Już się cieszę jak wariatka. Coś mi się zdaje, że w tych komentarzach to prawie sami wariaci Może jakaś grupowa terapia, taniej wyjdzie Edytko, przesyłam buziaki http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify31/046.gif i żegnam się. Jutro punkt 6 pobudka. Jak ja nie znoszę rannego wstawania A ja wstaję jeszcze wcześniej, bo przed pracą jadę na lotnisko przywitać mojego marnotrawnego. Pobudkę mam zaplanowaną na 5.30 Może w ogóle nie pójdę spać? Dobrej i spokojnej nocki Monisiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.04.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Raju!!!!! Ale fajna stronka Ta poprzeda też, podoba mi się ten .... Absolut Romciu, przesympatyczną masz tę swoją Martusię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.04.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Raju!!!!! Ale fajna stronka Ta poprzeda też, podoba mi się ten .... Absolut Romciu, przesympatyczną masz tę swoją Martusię Dziękuję Brazuniu Dzień Dobry Robaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.04.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 I ja witam serdecznie Myślałam, że tu rozmowa kwitnie na całego, a tu cisza jak makiem zasiał. Odebrałam swojego mężczyznę z lotniska i mało co nie uniosę się w powietrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.04.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Aniu normalnie sie wkurzyłem jak przeczytałem o tej cegle!!!!!!!!! Nie wiem co to za wskaźniek ale jeżeli jest tak tragicznie to ja bym w żadnym wypadku nie budował z tej cegły!!!!!! Możesz ją jakoś oddać?? Aniu nie można ryzykować że może nie popęka, może się nie zawali....normalnie się zdenerwowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.04.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Cześć EdytkoTo dla Ciebie kwiatek:http://img231.imageshack.us/img231/3915/20071201080538fi5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.04.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Witaj Romku. Śmiem twierdzic, że masz ostatnio manię wielkości bo takie wielgachne kwiatki nam przesyłasz. Ale pikne som i wielkie dzięki. Aniu bardzo dobrze, że podjeliście decyzję o takiej ekspertyzie, w końcu ten dom ma Wam służyć na wiele lat i nie można pozwolić sobie na wciskanie bubla. To sie w głowie nie mieści, że w XXI w. będą miały miejsce takie rzeczy. Zastanawiam sie tylko ilu jest takich nieświadomych inwestorów , którzy wyprówają sobie flaki, aby miec to wymarzone miejsce na ziemi, a tu mogą zaskoczyc ich takie niemiłe niespodzianki. Moim zdaniem powinnaś reklamować tę cegłę i domagać się zwrotu poniesionych kosztów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.04.2008 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Witajcie Kochani Widzę, że Moni humorek dopisuje Edyś na pewno dzisiaj nadrobisz zaległości Cześć Brazunia wpadaj częściej bo my tu mało budowlani som Romek jeśli nie zdecydujemy się budować z tej cegły, którą już mamy (wiesz, nie wiadomo czy jakakolwiek cegła spełnia tew skaźniki i normy ) to na pewno będziemy ją reklamować...choć jak się dowiedzieliśmy o procedurze reklamacyjnej to nie wiem ile to może potrwać Przyniosłam Wam trochę słoneczka http://www.fashionmedia.pl/images/stories/food/slonce_wiosna_1.jpg A dla Edytki kwiatki http://img526.imageshack.us/img526/5977/20052020wiosna20marzec2gy6.jpg i coś na wieczór http://www.hotelanders.com.pl/gallery/big/romantic/3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.04.2008 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 No wiecie z tą cegłą to nie wiadomo, bo być może żadna cegła nie spełnia certyfikatów i co wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts