Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aniu to "coś na wieczór" bardzo przypadło mi do gustu,

a mojej połówce pewnie też. :D Igraszki w bombelkach, no no no :lol:

Cieszę się :lol: :lol: :lol: i życzę Wam miłych igraszek :D :D :D

Nie dziękuję, aby nie zapeszyć. :lol: :wink:

Aniu, a tak powracając do cegły, gdzie się wykonuje takie badanie? Bo powiem Ci szczerze, że pierwszy raz słyszę o czymś takim. :oops:

Edytko przyznam, że ja tez pierwszy raz słyszę o czymś takim :oops:

Nawet mi do głowy nie przyszło, żeby takie badania robić...gdyby nie moje wątpliwości :roll:

Badania wykonywaliśmy w dwóch różnych laboratoriach niecertyfikowanych (wiadomo...kasa za badania jest odpowiednio wyższa), ale dokładnie jak to jest to nie wiem. Wiem tylko, że jak ścisnęłi cegłę z jednej Polskiej firmy to się złożyła jak domek z kart i okazało się,m że w środku była użyta mokra glina do wykonania tej cegły.

A swoją drogą, czy jakieś instytucje sprawdzają te towary, które są oferowane na rynku :o :o

Bobowa Aniu :wink: zaczelam robic, jak tylko skoncze to wysylam. :wink:

Niestety Netu juz nie bede miala od 20, ale od czasu do czasu postaram sie odezwac.

Buziaki! :p

Żelko kochana, przecież już Ci mówiłam, że nie musisz nic dla mnie robić. Posiedź sobie, odpocznij, poczytaj książkę, napij się dobrej herbaty (albo kawy) zamiast wytężać wzrok :roll:

Ja rozumiem, że chciałabyś się odwdzięczyć...ale naprawdę nie trzeba :oops: :roll: :wink: :lol:

Moja pomoc dla Was płynie z serca i nigdy nie oczekuję niczego w zamian :oops: :)

Pozdrawiam Ciebie, Męża i Stefka :lol: :lol:

Moja pomoc dla Was płynie z serca i nigdy nie oczekuję niczego w zamian :oops: :)

He, no wlasnie dlatego tak bardzo fajnie mi sie robi - to cos. :D Sama przyjemnosc. :p A mam w tym tez swoj prywaty interes - bo ciesze, sie, ze cos mojego bedzie przebywac w takim milym towarzystwie. :D :wink:

Hejka Wszystkim. :D

Rom zapomniala napisac, ze dzidzie masz przesliczna. :p Ten usmiech normalnie jakby slonko swiecilo, tak serce rozgrzewa. :p Prosze ukochac od "cioci Żelki" :p

He, no wlasnie dlatego tak bardzo fajnie mi sie robi - to cos. :D Sama przyjemnosc. :p A mam w tym tez swoj prywaty interes - bo ciesze, sie, ze cos mojego bedzie przebywac w takim milym towarzystwie. :D :wink:

Hejka Wszystkim. :D

Rom zapomniala napisac, ze dzidzie masz przesliczna. :p Ten usmiech normalnie jakby slonko swiecilo, tak serce rozgrzewa. :p Prosze ukochac od "cioci Żelki" :p

Bardzo Dziękuję :D :D :D :D

Z największą przyjemnością ukocham od cioci :D :D :D