Edmar70 17.04.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Aniu to "coś na wieczór" bardzo przypadło mi do gustu, a mojej połówce pewnie też. Igraszki w bombelkach, no no no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.04.2008 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Aniu to "coś na wieczór" bardzo przypadło mi do gustu, a mojej połówce pewnie też. Igraszki w bombelkach, no no no Cieszę się i życzę Wam miłych igraszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.04.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Aniu to "coś na wieczór" bardzo przypadło mi do gustu, a mojej połówce pewnie też. Igraszki w bombelkach, no no no Cieszę się i życzę Wam miłych igraszek Nie dziękuję, aby nie zapeszyć. Aniu, a tak powracając do cegły, gdzie się wykonuje takie badanie? Bo powiem Ci szczerze, że pierwszy raz słyszę o czymś takim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.04.2008 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Edytko przyznam, że ja tez pierwszy raz słyszę o czymś takim Nawet mi do głowy nie przyszło, żeby takie badania robić...gdyby nie moje wątpliwości Badania wykonywaliśmy w dwóch różnych laboratoriach niecertyfikowanych (wiadomo...kasa za badania jest odpowiednio wyższa), ale dokładnie jak to jest to nie wiem. Wiem tylko, że jak ścisnęłi cegłę z jednej Polskiej firmy to się złożyła jak domek z kart i okazało się,m że w środku była użyta mokra glina do wykonania tej cegły. A swoją drogą, czy jakieś instytucje sprawdzają te towary, które są oferowane na rynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.04.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 HmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmAniu ale fajna wanna Aż się chce chcieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.04.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Witaj Romku. Śmiem twierdzic, że masz ostatnio manię wielkości bo takie wielgachne kwiatki nam przesyłasz. Ale pikne som i wielkie dzięki. Nie mam żadnej mani W końcu mówi sie że ważniejsza jest jakość A kwiatki nie wiedziałem że się wkleją takie wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.04.2008 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Bobowa Aniu zaczelam robic, jak tylko skoncze to wysylam. Niestety Netu juz nie bede miala od 20, ale od czasu do czasu postaram sie odezwac. Buziaki! Żelko kochana, przecież już Ci mówiłam, że nie musisz nic dla mnie robić. Posiedź sobie, odpocznij, poczytaj książkę, napij się dobrej herbaty (albo kawy) zamiast wytężać wzrok Ja rozumiem, że chciałabyś się odwdzięczyć...ale naprawdę nie trzeba Moja pomoc dla Was płynie z serca i nigdy nie oczekuję niczego w zamian Pozdrawiam Ciebie, Męża i Stefka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.04.2008 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 HmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmAniu ale fajna wanna Aż się chce chcieć Noooo....to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.04.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Moja pomoc dla Was płynie z serca i nigdy nie oczekuję niczego w zamian Pozdrawiam Ciebie, Męża i Stefka He, no wlasnie dlatego tak bardzo fajnie mi sie robi - to cos. Sama przyjemnosc. A mam w tym tez swoj prywaty interes - bo ciesze, sie, ze cos mojego bedzie przebywac w takim milym towarzystwie. Hejka Wszystkim. Rom zapomniala napisac, ze dzidzie masz przesliczna. Ten usmiech normalnie jakby slonko swiecilo, tak serce rozgrzewa. Prosze ukochac od "cioci Żelki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.04.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Moja pomoc dla Was płynie z serca i nigdy nie oczekuję niczego w zamian Pozdrawiam Ciebie, Męża i Stefka He, no wlasnie dlatego tak bardzo fajnie mi sie robi - to cos. Sama przyjemnosc. A mam w tym tez swoj prywaty interes - bo ciesze, sie, ze cos mojego bedzie przebywac w takim milym towarzystwie. Hejka Wszystkim. Rom zapomniala napisac, ze dzidzie masz przesliczna. Ten usmiech normalnie jakby slonko swiecilo, tak serce rozgrzewa. Prosze ukochac od "cioci Żelki" Bardzo Dziękuję Z największą przyjemnością ukocham od cioci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.04.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Nie mam żadnej mani W końcu mówi sie że ważniejsza jest jakość Chyba długość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.04.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Nie mam żadnej mani W końcu mówi sie że ważniejsza jest jakość Chyba długość tak myslisz??? ja myślę, że niekoniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.04.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Nie mam żadnej mani W końcu mówi sie że ważniejsza jest jakość Chyba długość tak myslisz??? ja myślę, że niekoniecznie A co Ty możesz o tym wiedzieć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.04.2008 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 A ja myślę, że najważniejsza jest....czułość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.04.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 A ja myślę, że najważniejsza jest....czułość Aneczko, oczywiście, że tak, ale chciałam Romka trochę pociągnąć za język. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.04.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 A ja myślę, że najważniejsza jest....czułość Aneczko, oczywiście, że tak, ale chciałam Romka trochę pociągnąć za język. wiedziałem czyli z wypowiedzi wnisokuję że dla Ciebie najważniejsza jest długość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.04.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 A ja myślę, że najważniejsza jest....czułość mam wrażenie że jesteś Aniu jedyną normalną w tym towarzystwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.04.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 A Monia by na pewno powiedziała, że najważniejszy jest efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.04.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 A Monia by na pewno powiedziała, że najważniejszy jest efekt końcowy Dzień dobry Widzę, ze nieźle sobie dzisiaj poczynaliście Romku, zgadza się. Co z duzego, który nie umie dobrze zrobić Najważniejszy jest efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.04.2008 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 A ja myślę, że najważniejsza jest....czułość mam wrażenie że jesteś Aniu jedyną normalną w tym towarzystwie Czyli mam rozumieć, że ja jestem nienormalna Romku, znowu mi podpadasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts