braza 22.01.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 A wiecie co jest najgorsze Ząbek znalazła opiekunka a nie rodzice U mojej małej ząbek odkrył lekarz - spoko!!! Ta się bardzo często zdarza!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.01.2008 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Niestety moja radość z wyników badań była przedwczesna Okazuje się że muszą być powtórzone badania (właściwie to zabieg), żeby stwierdzić na pewno czy jest ok. bobuniu pierwsze słyszę, że jesteś chora. Jest mi bardzo przykro, że musisz przechodzić przez kolejne badania i to zapaewne mało przyjemne. Współczuję Ci i wiem co przechodzisz, bo sama nie tak dawno borykałam się z chorobą i musiałam poddawać się kilku zabiegom. Mocno trzymam kciuki. Na pewno wszystko zakończy się pomyślnie. Edmar-ko witam Cię serdecznie Dzięki za wsparcie, to ważne jest Tak naprawdę to jeszcze nie wiadomo czy jestem chora i na ile jest to poważne ale boję się.... Życie mi się przewróciło, przewartościowało i przeleciało mi w głowie jak film I mimo, że strach ma wielkie oczy to staram się nie poddawać choć ... ach juz sama nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.01.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 I mimo, że strach ma wielkie oczy to staram się nie poddawać choć ... ach juz sama nie wiem ejjj mam cię walnąć!!!!???????? Co ma znaczyć to "sama nie wiem" proszę mi tutaj tak nie gadać!!!!!!!!!! i nie poddawać się!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.01.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 I mimo, że strach ma wielkie oczy to staram się nie poddawać choć ... ach juz sama nie wiem bobuniu strach jest nieodzowną częścią naszej egzystencji i zawsze ma wielkie oczy, bo już taka nasza natura. Ja kiedy dowiedziałam się, że muszę poddawać się zabiegom chirurgicznym przez ok. 2 lata, to strach tak mnie sparaliżował, iż nabawiłam się nerwicy serca. Do pewnego momentu nerwy były górą. Nie umiałam sobie ze stresem poradzić, choć bardzo mocno walczyłam i miałam ogromne wsparcie w rodzinie. Taki stan trwał aż do chwili kiedy nie przeżyłam pierwszego zabiegu. Do następnych podchodziłam już jak stara rutyniara. I w miarę jak upływał czas, tak ja zaczęłam się uspokajać. Jestem w tej chwili kobietą po przejściach i muszę powiedzieć, że inaczej patrzę na życie, bo to jednak prawda, że doświadczenia, a szczególnie te przykre, uczą nas pokory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.01.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 i nie poddawać się!!!!!!!! Romciu uwierz, że nie jest to takie proste, bynajmniej na początku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.01.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 i nie poddawać się!!!!!!!! Romciu uwierz, że nie jest to takie proste, bynajmniej na początku. ZDAJE SOBIE Z TEGO SPRAWĘ. Z mojej perspektywy łatwo biadolić. Ale chciałbym jakoś pomóć to może chociaż dobrym słowem coś pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.01.2008 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 . Ale chciałbym jakoś pomóć to może chociaż dobrym słowem coś pomogę. Ależ oczywiście, że pomożesz. Muszę Ci powiedzieć Romku, że dwano nie spotkałam takiego sympatycznego mężczyzny jak Ty. I dlatego wierzę, że wszystkie Twoje komentarze płyną z głębi serca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.01.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 . Ale chciałbym jakoś pomóć to może chociaż dobrym słowem coś pomogę. Ależ oczywiście, że pomożesz. Muszę Ci powiedzieć Romku, że dwano nie spotkałam takiego sympatycznego mężczyzny jak Ty. I dlatego wierzę, że wszystkie Twoje komentarze płyną z głębi serca. Dziękuję Edmar za te miłe słowa Fajnie wiedzieć że ktoś te moje wypociny czyta i że się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.01.2008 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Czytam, oczywiście że czytam Wasze wszystkie słowa miłe i te niemiłe ale tak jak Edmar powiedziała, nie jest to takie proste. Wczoraj lekarz (polecony, zaprzyjaźniony) powiedział, że zabieg za pół roku No cholera kur.a jak ja moge "po znajomości" czekać ku..a pół roku, żeby potwierdzić mój wcześniejszy wynik No to działm dalej, dzwoniłam do kolegi, który mówi, że jak to jego kolega kazał mi czekać pół roku ku..a . Mówi, że sam się za to zabierze i umówi mi termin. To go jeszcze poinformowałam, że jutro nie mogę bo mam akt notarialny, w piątek starszy syn jedzie z mężem w góry (na tydzień) a jak wróca to się przeprowadzamy. No... trzeba powiedzieć, że ułatwiłam mu zadanie , został tylko ten czwartek albo dopiero za miesiąc...a niech teraz kombinuje i myśli. Mam zadzwonić za godzinę to może mi powie kiedy Edmar-ko współczuję Ci tego co musiałaś przejść i to tak długo ( 2 lata ) i zapewne nie było to nic przyjemnego, ale cieszę się razem z Tobą że masz to już za sobą i możesz cieszyć się tak przyziemnymi w sumie sprawami jak trudy budowy. Cały czas obserwuję Twoje zmagania i trzymam kciuki i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.01.2008 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 I mimo, że strach ma wielkie oczy to staram się nie poddawać choć ... ach juz sama nie wiem ejjj mam cię walnąć!!!!???????? Co ma znaczyć to "sama nie wiem" proszę mi tutaj tak nie gadać!!!!!!!!!! i nie poddawać się!!!!!!!! A to specjalnie dla Ciebie Roman arogancki buc, beznadziejny w łóżku, a myśli że jest ogierem. "cytat ze strony internetowej, którą zapodała dzisiaj ew-ka na RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.01.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Roman arogancki buc, beznadziejny w łóżku, a myśli że jest ogierem. "cytat ze strony internetowej, którą zapodała dzisiaj ew-ka na RW święta prawda jak Wy tu z takim arogantem wytrzymujecie to ja się dziwię Ja bym go wywalił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.01.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Tak bobuś mam to już za sobą i całe to budowanie okazuje się, że jest małym pikusiem Najlepiej jakbyś miała to badanie już w czwartek, czym prędzej tym lepiej. Mniej nerw stracisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.01.2008 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Roman arogancki buc, beznadziejny w łóżku, a myśli że jest ogierem. "cytat ze strony internetowej, którą zapodała dzisiaj ew-ka na RW święta prawda jak Wy tu z takim arogantem wytrzymujecie to ja się dziwię Ja bym go wywalił Ciekawe dlaczego odniosłeś się tylko do pierwszej części zdania, a co z drugą i trzecią??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.01.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 No nie co za ciekawość co do tycj dwóch punktów to wszystko dementuję i wszystkiem zaprzeczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.01.2008 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Mąż wyjeżdza i proszę jak się rozbrykała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.01.2008 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Mąż wyjeżdza i proszę jak się rozbrykała No Rom-kudopiero jak wyjedzie to pokażę jak brykać umiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.01.2008 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Mąż wyjeżdza i proszę jak się rozbrykała No Rom-kudopiero jak wyjedzie to pokażę jak brykać umiem Koniecznie chciałabym to zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.01.2008 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Mąż wyjeżdza i proszę jak się rozbrykała No Rom-kudopiero jak wyjedzie to pokażę jak brykać umiem Koniecznie chciałabym to zobaczyć. No jasne, niech tylko wyjedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.01.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Mąż wyjeżdza i proszę jak się rozbrykała No Rom-kudopiero jak wyjedzie to pokażę jak brykać umiem Koniecznie chciałabym to zobaczyć. No jasne, niech tylko wyjedzie Sodomia i Gomoria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 23.01.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Dzień Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts