Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Niestety moja radość z wyników badań była przedwczesna :cry: :(

Okazuje się że muszą być powtórzone badania (właściwie to zabieg), żeby stwierdzić na pewno czy jest ok.

bobuniu pierwsze słyszę, że jesteś chora. :o :( Jest mi bardzo przykro, że musisz przechodzić przez kolejne badania i to zapaewne mało przyjemne. :( Współczuję Ci i wiem co przechodzisz, bo sama nie tak dawno borykałam się z chorobą i musiałam poddawać się kilku zabiegom. Mocno trzymam kciuki. Na pewno wszystko zakończy się pomyślnie.

Edmar-ko witam Cię serdecznie :lol: Dzięki za wsparcie, to ważne jest :) Tak naprawdę to jeszcze nie wiadomo czy jestem chora i na ile jest to poważne ale boję się.... :( Życie mi się przewróciło, przewartościowało i przeleciało mi w głowie jak film :cry: I mimo, że strach ma wielkie oczy to staram się nie poddawać choć ... ach juz sama nie wiem :roll: :cry:

I mimo, że strach ma wielkie oczy to staram się nie poddawać choć ... ach juz sama nie wiem :roll: :cry:

bobuniu strach jest nieodzowną częścią naszej egzystencji i zawsze ma wielkie oczy, bo już taka nasza natura. Ja kiedy dowiedziałam się, że muszę poddawać się zabiegom chirurgicznym przez ok. 2 lata, to strach tak mnie sparaliżował, iż nabawiłam się nerwicy serca. :( Do pewnego momentu nerwy były górą. Nie umiałam sobie ze stresem poradzić, choć bardzo mocno walczyłam i miałam ogromne wsparcie w rodzinie. Taki stan trwał aż do chwili kiedy nie przeżyłam pierwszego zabiegu. Do następnych podchodziłam już jak stara rutyniara. :lol: I w miarę jak upływał czas, tak ja zaczęłam się uspokajać. Jestem w tej chwili kobietą po przejściach :lol: i muszę powiedzieć, że inaczej patrzę na życie, bo to jednak prawda, że doświadczenia, a szczególnie te przykre, uczą nas pokory.

. Ale chciałbym jakoś pomóć to może chociaż dobrym słowem coś pomogę.

Ależ oczywiście, że pomożesz. :D Muszę Ci powiedzieć Romku, że dwano nie spotkałam takiego sympatycznego mężczyzny jak Ty. :oops: :) I dlatego wierzę, że wszystkie Twoje komentarze płyną z głębi serca. :)

Dziękuję Edmar za te miłe słowa

:oops: :oops: :oops: :oops:

Fajnie wiedzieć że ktoś te moje wypociny czyta i że się podobają

Czytam, oczywiście że czytam Wasze wszystkie słowa miłe i te niemiłe :roll: :lol: ale tak jak Edmar powiedziała, nie jest to takie proste. Wczoraj lekarz (polecony, zaprzyjaźniony) powiedział, że zabieg za pół roku :o :o :o No cholera kur.a jak ja moge "po znajomości" czekać ku..a pół roku, żeby potwierdzić mój wcześniejszy wynik :evil: :evil: :evil: No to działm dalej, dzwoniłam do kolegi, który mówi, że jak to jego kolega kazał mi czekać pół roku ku..a . Mówi, że sam się za to zabierze i umówi mi termin. To go jeszcze poinformowałam, że jutro nie mogę bo mam akt notarialny, w piątek starszy syn jedzie z mężem w góry (na tydzień) a jak wróca to się przeprowadzamy. No... trzeba powiedzieć, że ułatwiłam mu zadanie :wink: :lol: , został tylko ten czwartek albo dopiero za miesiąc...a niech teraz kombinuje i myśli. Mam zadzwonić za godzinę to może mi powie kiedy :x :x :x

Edmar-ko współczuję Ci tego co musiałaś przejść i to tak długo ( 2 lata :o ) i zapewne nie było to nic przyjemnego, ale cieszę się razem z Tobą że masz to już za sobą i możesz cieszyć się tak przyziemnymi w sumie sprawami jak trudy budowy. Cały czas obserwuję Twoje zmagania i trzymam kciuki :lol: i

I mimo, że strach ma wielkie oczy to staram się nie poddawać choć ... ach juz sama nie wiem

ejjj mam cię walnąć!!!!????????

Co ma znaczyć to "sama nie wiem" :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

proszę mi tutaj tak nie gadać!!!!!!!!!!

i nie poddawać się!!!!!!!!

:lol: :cry: :evil: :x :o :( :) :oops: :wink: :roll: :-? :D :D

A to specjalnie dla Ciebie

Roman

arogancki buc, beznadziejny w łóżku, a myśli że jest ogierem.

"cytat ze strony internetowej, którą zapodała dzisiaj ew-ka na RW :lol: :lol:

Roman

arogancki buc, beznadziejny w łóżku, a myśli że jest ogierem.

"cytat ze strony internetowej, którą zapodała dzisiaj ew-ka na RW :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

święta prawda

jak Wy tu z takim arogantem wytrzymujecie to ja się dziwię :lol:

Ja bym go wywalił :lol:

Ciekawe dlaczego odniosłeś się tylko do pierwszej części zdania, a co z drugą i trzecią??? :oops: :oops: :oops: