monia77w1 17.04.2008 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Nie mam żadnej mani W końcu mówi sie że ważniejsza jest jakość Chyba długość tak myslisz??? ja myślę, że niekoniecznie A co Ty możesz o tym wiedzieć??? Edytko, a może podzielisz się swoją wiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.04.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Edytko, for you http://www.blogownia.com/obrazy/183927paa294000021.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.04.2008 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Aniu, strasznie dziwna sprawa z tymi cegłami. Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.04.2008 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 A ja myślę, że najważniejsza jest....czułość Aneczko, oczywiście, że tak, ale chciałam Romka trochę pociągnąć za język. Wiem...wiem... Taka mała prowokacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.04.2008 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 A ja myślę, że najważniejsza jest....czułość Aneczko, oczywiście, że tak, ale chciałam Romka trochę pociągnąć za język. wiedziałem czyli z wypowiedzi wnisokuję że dla Ciebie najważniejsza jest długość? hi hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.04.2008 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 A ja myślę, że najważniejsza jest....czułość mam wrażenie że jesteś Aniu jedyną normalną w tym towarzystwie My tu wszyscy normalni som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.04.2008 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 A Monia by na pewno powiedziała, że najważniejszy jest efekt końcowy Dzień dobry Widzę, ze nieźle sobie dzisiaj poczynaliście Romku, zgadza się. Co z duzego, który nie umie dobrze zrobić Najważniejszy jest efekt końcowy Poryczałam się Ciekawe skąd Romek to wiedział........ cześć Moniś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.04.2008 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Aniu, strasznie dziwna sprawa z tymi cegłami. Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku. Zobaczymy...wyniki będą jutro bo dzisiaj mokre cegły były i trzeba było wysuszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.04.2008 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Aha, jutro nie wiem czy uda mi się być Wysyłają mnie na szkolenie, jutro pierwszy dzień, kiedyś tam drugi dzień, a potem egzamin. I jutro idę do szkoły, więc moooże wpadnę wieczorkiem, chyba, że po całym dniu wysłuchiwania różnych mądrości będę miała ochotę tylko na nicniemyślenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.04.2008 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Odebrałam swojego mężczyznę z lotniska i mało co nie uniosę się w powietrze. Edytko wszystkiego naj...naj....naj... A to dla Was http://www.bengalkitties.com/images/starxsimba-litter-hugs-030305.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.04.2008 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Moja pomoc dla Was płynie z serca i nigdy nie oczekuję niczego w zamian Pozdrawiam Ciebie, Męża i Stefka He, no wlasnie dlatego tak bardzo fajnie mi sie robi - to cos. Sama przyjemnosc. A mam w tym tez swoj prywaty interes - bo ciesze, sie, ze cos mojego bedzie przebywac w takim milym towarzystwie. Hejka Wszystkim. Rom zapomniala napisac, ze dzidzie masz przesliczna. Ten usmiech normalnie jakby slonko swiecilo, tak serce rozgrzewa. Prosze ukochac od "cioci Żelki" Żelko w takim razie nie będę Cię prosić o zmianę planów, tylko niecierpliwie czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.04.2008 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Edytki nie ma...ale jest usprawiedliwiona Moni nie ma....ale była wczoraj usprawiedliwiona, a dzisiaj.... Romka nie ma...no właśnie, od dawna nie ma go wieczorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.04.2008 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Ech...idę spać Jak ja jestem, to Was nie ma..... Jak Wy jesteście, to mnie nie ma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.04.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Ja tam jeszcze nie śpię ale jestem na wykończeniu. Strasznie ciężki miałam dzisiaj dzionek. Aniu, trzymam kciuki za egzamin. I za cegłę też. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.04.2008 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Dzień dobry Co się ostatnio z Wami dzieje. Nikogo nie ma rano na forum. Śpicie czy co Edytko, czy mąż dostał karę za to, że Cię zostawił na tyle dni samą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.04.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.04.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Edytko, czy mąż dostał karę za to, że Cię zostawił na tyle dni samą?? Nie miałam sumienia go karać, a wręcz przeciwnie dostał nagrodę w postaci mnie Doberek!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.04.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Edytko, czy mąż dostał karę za to, że Cię zostawił na tyle dni samą?? Nie miałam sumienia go karać, a wręcz przeciwnie dostał nagrodę w postaci mnie Doberek!!! Dziń Dybry Taki to pożyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.04.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Edytko, czy mąż dostał karę za to, że Cię zostawił na tyle dni samą?? Nie miałam sumienia go karać, a wręcz przeciwnie dostał nagrodę w postaci mnie Doberek!!! Dzień dobry No właśnie to mialam na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.04.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Edytko, czy mąż dostał karę za to, że Cię zostawił na tyle dni samą?? Nie miałam sumienia go karać, a wręcz przeciwnie dostał nagrodę w postaci mnie Doberek!!! Dziń Dybry Taki to pożyje Powiedział ten co nie używa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts