Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A Monia by na pewno powiedziała, że najważniejszy jest efekt końcowy :D :D

Dzień dobry :D Widzę, ze nieźle sobie dzisiaj poczynaliście :roll:

Romku, zgadza się. Co z duzego, który nie umie dobrze zrobić :wink: Najważniejszy jest efekt końcowy :lol:

Poryczałam się :D :D :D :D :D :D

Ciekawe skąd Romek to wiedział........ :roll: :roll: :roll: :roll: 8) 8) 8) 8) 8)

cześć Moniś :lol:

Aha, jutro nie wiem czy uda mi się być :(

Wysyłają mnie na szkolenie, jutro pierwszy dzień, kiedyś tam drugi dzień, a potem egzamin.

I jutro idę do szkoły, więc moooże wpadnę wieczorkiem, chyba, że po całym dniu wysłuchiwania różnych mądrości będę miała ochotę tylko na nicniemyślenie :lol:

Moja pomoc dla Was płynie z serca i nigdy nie oczekuję niczego w zamian :oops: :)

Pozdrawiam Ciebie, Męża i Stefka :lol: :lol:

He, no wlasnie dlatego tak bardzo fajnie mi sie robi - to cos. :D Sama przyjemnosc. :p A mam w tym tez swoj prywaty interes - bo ciesze, sie, ze cos mojego bedzie przebywac w takim milym towarzystwie. :D :wink:

Hejka Wszystkim. :D

Rom zapomniala napisac, ze dzidzie masz przesliczna. :p Ten usmiech normalnie jakby slonko swiecilo, tak serce rozgrzewa. :p Prosze ukochac od "cioci Żelki" :p

Żelko w takim razie nie będę Cię prosić o zmianę planów, tylko niecierpliwie czekać :oops: :oops: :oops: :wink: :D :D :D :D