monia77w1 22.04.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Podejrzewam, ze nie zatwierdzi odbioru. Moi sąsiedzi mieli za niski komin i nie oderano im domu. Ostatnio w telewizji był program a w nim o ludziach, którzy w ślepych kuchniach zrobili sobie okna i kazano im je zamurować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 22.04.2008 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 A co ze zmianą w projekcie dokonaną przez architekta adaptującego projekt? Nie musi jej robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.04.2008 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Podejrzewam, ze nie zatwierdzi odbioru. I co wtedy??????? Każą mi zamurować okno???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.04.2008 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 A co ze zmianą w projekcie dokonaną przez architekta adaptującego projekt? Nie musi jej robić? Monia z projektem i architektką nie ma najmniejszego problemu. Zrobi jak chcemy. To jest polecona osoba (również z Poznania) i robiła nam ten projekt, tak jak chcemy, od poczatku do końca (mamy projekt indywidualny). I ona nam narysuje, zmieni i zrobi co tam chcemy...oczywiście w normalnych granicach A swoją droga ciekawe, że nikt nie chce wiedzieć jak mój domek będzie wyglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 22.04.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Podejrzewam, ze nie zatwierdzi odbioru. I co wtedy??????? Każą mi zamurować okno???? Aniu, nie powiem Ci co każą zrobić. Odbiory robią chyba ludzie ze starostwa. Może najlepiej zadzwonić do nich bezpośrednio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 22.04.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Jak to nie chcemy wiedzieć Tak wogóle to już dawno powinnaś go wkleić w dzienniczku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.04.2008 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Jak to nie chcemy wiedzieć Tak wogóle to już dawno powinnaś go wkleić w dzienniczku. No i to jest problem...bo nie wiem jak Mam go w moim komputerze w jakimś tam programie i nie wiem co z tym zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 22.04.2008 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 A nie da się tego wgrać na fotosika a potem do dzienniczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.04.2008 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Podejrzewam, ze nie zatwierdzi odbioru. I co wtedy??????? Każą mi zamurować okno???? Aniu, nie powiem Ci co każą zrobić. Odbiory robią chyba ludzie ze starostwa. Może najlepiej zadzwonić do nich bezpośrednio. No właśnie oni mi powiedzieli, że nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.04.2008 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 A nie da się tego wgrać na fotosika a potem do dzienniczka? hm...ale jak to coś co jest w pliku w programie (nie ma adresu internetowego) wgrać do fotosika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 22.04.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Podejrzewam, ze nie zatwierdzi odbioru. I co wtedy??????? Każą mi zamurować okno???? Aniu, nie powiem Ci co każą zrobić. Odbiory robią chyba ludzie ze starostwa. Może najlepiej zadzwonić do nich bezpośrednio. No właśnie oni mi powiedzieli, że nie trzeba No to jeśli nie trzeba to nie ma się czym martwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 22.04.2008 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 A nie da się tego wgrać na fotosika a potem do dzienniczka? hm...ale jak to coś co jest w pliku w programie (nie ma adresu internetowego) wgrać do fotosika Z każdej strony projektu tworzyć nowy dokument i umieszczasz do np. w moich dokumentach lub na pulpicie. Wchodzisz na fotosika w dodawanioe zdjęć. wyświetla Ci się strona, na której wchodzisz albo w moje dokumenty albo w pulpit. Klikasz na dany dokument, dodajesz, wgrywasz i gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.04.2008 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Podejrzewam, ze nie zatwierdzi odbioru. I co wtedy??????? Każą mi zamurować okno???? Aniu, nie powiem Ci co każą zrobić. Odbiory robią chyba ludzie ze starostwa. Może najlepiej zadzwonić do nich bezpośrednio. No właśnie oni mi powiedzieli, że nie trzeba No to jeśli nie trzeba to nie ma się czym martwić Wiesz Monia najgorsze jest to że jedni mówią tak a inni inaczej. Interpretacja tych samych przepisów przez różne osoby A ja już nauczyłam się w życiu nie ignorować tego dzwoneczka co mi dzwoni z tyłu głowy. Nie chciałabym w trakcie odbioru pluć sobie w twarz, że mogłam to spokojnie załatwić i mieć wszystko gdzieś....a nie użerać się z urzędnikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.04.2008 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 A nie da się tego wgrać na fotosika a potem do dzienniczka? hm...ale jak to coś co jest w pliku w programie (nie ma adresu internetowego) wgrać do fotosika Z każdej strony projektu tworzyć nowy dokument i umieszczasz do np. w moich dokumentach lub na pulpicie. Wchodzisz na fotosika w dodawanioe zdjęć. wyświetla Ci się strona, na której wchodzisz albo w moje dokumenty albo w pulpit. Klikasz na dany dokument, dodajesz, wgrywasz i gotowe. Muszę tak zrobić...... zobaczymy czy mi się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 22.04.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Masz rację, lepiej wszystko dokładnie sprawdzić. Potem Ci powiedzą, że wcale tak nie mówili i tylko stracisz kupę nerwów. Co do wgrywania to problemem może być program, na którym jest projekt. Nie z każdego można zgrać zdjecia. Ale wygrukować chyba można i zeskanować? W razie problemów przesyłam do mnie to spróbuję trochę powalczyć Ja już się żegnam, musze jechać po Szymka do przedszkola. Miłego popołudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 22.04.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 To jeszcze kwiatuszki poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.04.2008 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 No proszę...nawet mi się udało... Nie sądziłam, że to nie musi być zdjęcie, żeby wrzucić do fotosika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.04.2008 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Monia dzięki za pomoc I oczywiście kwiatki dla Ciebie http://www.magnolia-dekor.pl/images/kwiatki.jpg A jak Szymek się czuje???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 22.04.2008 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Aniu, dziekuję za śliczne kwiatuszki Szymek czuje się bardzo dobrze, przez 2 dni miał katar ale tak to jest ok. Odpukać co by nie zapeszyć A jak tam Twoi panowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 22.04.2008 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Aniu, domek zapowiada się ciekawie A z pdf nie da się wkleić zdjęć? Wklejając samą elewaję rozbudziłaś tylko moją ciekawość. Spróbuj je wrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts