Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A co ze zmianą w projekcie dokonaną przez architekta adaptującego projekt? Nie musi jej robić?

Monia z projektem i architektką nie ma najmniejszego problemu. Zrobi jak chcemy. To jest polecona osoba (również z Poznania) i robiła nam ten projekt, tak jak chcemy, od poczatku do końca (mamy projekt indywidualny). I ona nam narysuje, zmieni i zrobi co tam chcemy...oczywiście w normalnych granicach :lol: :lol: :lol: :lol:

A swoją droga ciekawe, że nikt nie chce wiedzieć jak mój domek będzie wyglądał :oops: :roll:

Podejrzewam, ze nie zatwierdzi odbioru.

I co wtedy???????

Każą mi zamurować okno???? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Aniu, nie powiem Ci co każą zrobić. Odbiory robią chyba ludzie ze starostwa. Może najlepiej zadzwonić do nich bezpośrednio.

No właśnie oni mi powiedzieli, że nie trzeba :o :roll:

I co wtedy???????

Aniu, nie powiem Ci co każą zrobić. Odbiory robią chyba ludzie ze starostwa. Może najlepiej zadzwonić do nich bezpośrednio.

No to jeśli nie trzeba to nie ma się czym martwić :D

A nie da się tego wgrać na fotosika a potem do dzienniczka?

hm...ale jak to coś co jest w pliku w programie (nie ma adresu internetowego) wgrać do fotosika :roll:

Z każdej strony projektu tworzyć nowy dokument i umieszczasz do np. w moich dokumentach lub na pulpicie. Wchodzisz na fotosika w dodawanioe zdjęć. wyświetla Ci się strona, na której wchodzisz albo w moje dokumenty albo w pulpit. Klikasz na dany dokument, dodajesz, wgrywasz i gotowe.

I co wtedy???????

No to jeśli nie trzeba to nie ma się czym martwić :D

Wiesz Monia najgorsze jest to że jedni mówią tak a inni inaczej. Interpretacja tych samych przepisów przez różne osoby 8) 8) 8) 8)

A ja już nauczyłam się w życiu nie ignorować tego dzwoneczka co mi dzwoni z tyłu głowy.

Nie chciałabym w trakcie odbioru pluć sobie w twarz, że mogłam to spokojnie załatwić i mieć wszystko gdzieś....a nie użerać się z urzędnikami :wink:

A nie da się tego wgrać na fotosika a potem do dzienniczka?

hm...ale jak to coś co jest w pliku w programie (nie ma adresu internetowego) wgrać do fotosika :roll:

Z każdej strony projektu tworzyć nowy dokument i umieszczasz do np. w moich dokumentach lub na pulpicie. Wchodzisz na fotosika w dodawanioe zdjęć. wyświetla Ci się strona, na której wchodzisz albo w moje dokumenty albo w pulpit. Klikasz na dany dokument, dodajesz, wgrywasz i gotowe.

Muszę tak zrobić......

zobaczymy czy mi się uda :roll:

Masz rację, lepiej wszystko dokładnie sprawdzić. Potem Ci powiedzą, że wcale tak nie mówili i tylko stracisz kupę nerwów.

Co do wgrywania to problemem może być program, na którym jest projekt. Nie z każdego można zgrać zdjecia. Ale wygrukować chyba można i zeskanować?

W razie problemów przesyłam do mnie to spróbuję trochę powalczyć :wink:

Ja już się żegnam, musze jechać po Szymka do przedszkola. Miłego popołudnia :D