monia77w1 23.04.2008 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Jeszcze jestem, ale widzę, że tylko Ty wierna fanko tu jesteś Reszta sobie poszła No własnie, nikogo nie ma. Pewnie udają, że pracują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 23.04.2008 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 No to skoro udają to nieźle im to wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 23.04.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Jeszcze jestem, ale widzę, że tylko Ty wierna fanko tu jesteś Reszta sobie poszła NIGDZIE NIE POSZŁA Cześć Aniu Co tam mało Cie ostatnio???? jesteś za to wieczorami jak mnie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 23.04.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 No to skoro udają to nieźle im to wychodzi No i oby tak dalej. Ja też muszę uciekać, niestety. Może znów wieczorkiem pogadamy o ... takim jednym, co by go znowu ciekawość zżerała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 23.04.2008 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Cześć Tygrysku No nie ma mnie bo pracy tyle, że nie wiadomo gdzie ręce włożyć, a poza tym jeszcze mnie co chwilę na jakieś szkolenia wysyłają A wieczorami to czasami uda mi się dorwać do kompa, ale Ciebie ostatnio wieczorami w ogóle nie ma....ciekawe dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 23.04.2008 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 No to skoro udają to nieźle im to wychodzi No i oby tak dalej. Ja też muszę uciekać, niestety. Może znów wieczorkiem pogadamy o ... takim jednym, co by go znowu ciekawość zżerała Pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 23.04.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Cześć Tygrysku No nie ma mnie bo pracy tyle, że nie wiadomo gdzie ręce włożyć, a poza tym jeszcze mnie co chwilę na jakieś szkolenia wysyłają A wieczorami to czasami uda mi się dorwać do kompa, ale Ciebie ostatnio wieczorami w ogóle nie ma....ciekawe dlaczego? A Ty za to jesteś i mnie obgadujesz razem z innymmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 23.04.2008 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Cześć Tygrysku No nie ma mnie bo pracy tyle, że nie wiadomo gdzie ręce włożyć, a poza tym jeszcze mnie co chwilę na jakieś szkolenia wysyłają A wieczorami to czasami uda mi się dorwać do kompa, ale Ciebie ostatnio wieczorami w ogóle nie ma....ciekawe dlaczego? A Ty za to jesteś i mnie obgadujesz razem z innymmi Ej ej zaraz ...chwilunia....ja Ciebie obgaduję?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 23.04.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Cześć Tygrysku No nie ma mnie bo pracy tyle, że nie wiadomo gdzie ręce włożyć, a poza tym jeszcze mnie co chwilę na jakieś szkolenia wysyłają A wieczorami to czasami uda mi się dorwać do kompa, ale Ciebie ostatnio wieczorami w ogóle nie ma....ciekawe dlaczego? A Ty za to jesteś i mnie obgadujesz razem z innymmi Ej ej zaraz ...chwilunia....ja Ciebie obgaduję?????? NO DOBRA może nie obgadujesz ale nie bronisz mnie a jesteśmy z jednego podwórka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 23.04.2008 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Cześć Tygrysku No nie ma mnie bo pracy tyle, że nie wiadomo gdzie ręce włożyć, a poza tym jeszcze mnie co chwilę na jakieś szkolenia wysyłają A wieczorami to czasami uda mi się dorwać do kompa, ale Ciebie ostatnio wieczorami w ogóle nie ma....ciekawe dlaczego? A Ty za to jesteś i mnie obgadujesz razem z innymmi Ej ej zaraz ...chwilunia....ja Ciebie obgaduję?????? NO DOBRA może nie obgadujesz ale nie bronisz mnie a jesteśmy z jednego podwórka Ty się umiesz sam obronić...doskonale W końcu jesteś facet, nie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 23.04.2008 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Romku, czy Ty trochę nie przesadzasz Może małe co nieco poprawi Ci humorek http://www.gearpatrol.com/images/jwbluekinggeorge.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.04.2008 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Dzień Dobry Robaczki Dzięki Monisiu za poczęstunek. Raczej zostawię sobie na wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 24.04.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Dzień dobry wszystkim Romku smacznego A panie gdzie się podziewają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.04.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Wczoraj nie było zadnego mnie obgadywania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 24.04.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Wczoraj nie było zadnego mnie obgadywania? Wczoraj był dzień dobroci dla zwierząt, przepraszam tygrysów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.04.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 A to wszystko tłumaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 24.04.2008 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Melduje się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.04.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Melduje się Cześć Aniu Rozruszaj trochę towarzystwo bo jakieś niemrawe ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 24.04.2008 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Melduje się Cześć Aniu Rozruszaj trochę towarzystwo bo jakieś niemrawe ostatnio właśnie...właśnie... słoneczko wyszło i nie chce się przed kompem siedzieć Czym Was tu rozruszac ....hm..... niech pomyślę Dwóch facetów chciało się napić wódki. - Tej, gdzie pijemy - pyta pierwszy - może w parku? - Nie, w parku nie, choć do mnie do domu - odpowiada drugi. W domu usiedli w kuchni, piją i pierwszemu zachciało się siusiu. Poszedł do toalety i po drodze zerknął do sypialni. Wraca i mówi: - Słuchaj tam w łóżku z Twoją żoną leży blondyn. - Tak? A ma takie kędzierzawe włosy? - No... - A ...to on nie pije Wraca facet z popijawy, wchodzi do sypialni, robi co swoje i idzie do kuchni. A tam siedzi żona w papilotach. - Kochanie, a...co...co Ty tu robisz????? - No jak to co, czekam na Ciebie! - No...hm... a kto jest w sypialni? - No mamusia dzisiaj przyjechała. Facet pędzie do sypialni i pyta teściową: - a dlaczego mamusia nic nie powiedziała? - no jak to dlaczego, przecież od 5 lat nie rozmawiamy ze sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.04.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 dobre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szczególnie mi sie podoba ten drugi zdaje się że się pan trochę zdziwił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts