Rom 23.01.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Mąż wyjeżdza i proszę jak się rozbrykała No Rom-kudopiero jak wyjedzie to pokażę jak brykać umiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.01.2008 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Witam się popołudniowo i ... zaraz lecę dalej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 23.01.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Cześć Braza.A gdzie ty tak latasz ciągle ostatnio???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.01.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Pierwsze primo: psica się troszkę rozchorowała - weterynarz;Drugie primo: zaświadczenie Szanownego przyszło (w końcu!!!) musze je wysłać do Niego (jest na kursie), żeby do piątku doszło - a właśnie, jak to zrobić oprócz poczty, skoro w tej mojej "wiosce" nie ma placówki DHL ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 23.01.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 A w mojej wiosce to nawet poczty nie ma A w wiosce obok jest - ale czynna na dworcu do 15:30!!!! Skandal!!!!!! I jak mam jechac na poczte jak ja pracować muszę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.01.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Z tym "pracować" to z lekka przesadziłeś .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 23.01.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Z tym "pracować" to z lekka przesadziłeś .... ciekawe czemu tak uważasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 23.01.2008 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Witam wpadłam na chwilkę się przywitać i zaraz pędzę dalej Mam dzisiaj drugie zebranie - tym razem u starszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.01.2008 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Z tym "pracować" to z lekka przesadziłeś .... ciekawe czemu tak uważasz W duszy mi tak gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 23.01.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Z tym "pracować" to z lekka przesadziłeś .... ciekawe czemu tak uważasz W duszy mi tak gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 23.01.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Witam wpadłam na chwilkę się przywitać i zaraz pędzę dalej Mam dzisiaj drugie zebranie - tym razem u starszego jak sobie przypomnę czasy szkolne dzień zebrania był najogszym dniem z możliwych zawsze był ze mnie rojber a BB twierdzi żę oprócz rojbra jestem jeszcze kiespki w łóżku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 23.01.2008 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 a BB twierdzi żę oprócz rojbra jestem jeszcze kiespki w łóżku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 23.01.2008 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Halo tygrysku kuchni nie widać A ja cały czas czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 23.01.2008 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 a BB twierdzi żę oprócz rojbra jestem jeszcze kiespki w łóżku A to specjalnie dla Ciebie Roman arogancki buc, beznadziejny w łóżku, a myśli że jest ogierem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 23.01.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Kuchnia wyszła pięknie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wczoraj do północy ją z teściem wykańczaliśmy - osadzaliśmy zlewozmywak, kuchenkę, wieszalismy okap, który przyszedł wreszcie z allegro. Jest jescze troche do zrobienia - muszę wymienić kontakty i wstryczki, kupic lampki pod górne szafki. Kuchni jest nieduża ale nam sie bardzo podoba. Brakuje jescze jednej mlecznej szyby do górnej szafki - zamontują ją w piatek. Obiecuję na jutro jakąś fotkę a myślałem że nikt nie będzie pamietał o mojej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 23.01.2008 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 a BB twierdzi żę oprócz rojbra jestem jeszcze kiespki w łóżku A to specjalnie dla Ciebie Roman arogancki buc, beznadziejny w łóżku, a myśli że jest ogierem. No ...ale tak twierdzi katalog imion...nie ja.... bo... lepiej się zamknę bo mogłabym coś za dużo powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 23.01.2008 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 a myślałem że nikt nie będzie pamietał o mojej kuchni no jak mogłabym zapomnieć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 23.01.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 BB nie zamykaj się bo lubię jak się odzywasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 23.01.2008 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 BB nie zamykaj się bo lubię jak się odzywasz A jak ja się zamykam??? Cieszę się że lubisz jak klikam, ja też lubię z Tobą poklikać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 23.01.2008 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 BB nie zamykaj się bo lubię jak się odzywasz A jak ja się zamykam??? Cieszę się że lubisz jak klikam, ja też lubię z Tobą poklikać Dobrze że nie masz mojego nr gg bo jak ja bym pracował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts