bobowa budowniczowa 24.04.2008 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Romek wygląda na to, że my tu sami jesteśmy... ....nikogo niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.04.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Aniu a co Ty tak ostatnio dużo pracujesz?? Mało coś Ciebie na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 24.04.2008 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Aniu a co Ty tak ostatnio dużo pracujesz?? Mało coś Ciebie na forum No właśnie...mało mnie.... a jak już jestem to nie ma z kim gadać (nie mówię o Tobie) Poza tym wiesz jak to jest: praca, dom, dzieci, mąż, studia, budowa, problemy rodzinne, których aż nadto, rozwiązywanie bieżących problemów itd., itd. A w ogóle to jakoś tak mi ostanio ...byle jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.04.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 A w ogóle to jakoś tak mi ostanio ...byle jak ja tez ostatnio mam coś takiego jakis taki dół praca nie cieszy, ciągłe zmęczenie i wogóle jakoś nijak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 24.04.2008 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 A w ogóle to jakoś tak mi ostanio ...byle jak ja tez ostatnio mam coś takiego jakis taki dół praca nie cieszy, ciągłe zmęczenie i wogóle jakoś nijak To się chyba nazywa "przesilenie wiosenne" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.04.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 A w ogóle to jakoś tak mi ostanio ...byle jak ja tez ostatnio mam coś takiego jakis taki dół praca nie cieszy, ciągłe zmęczenie i wogóle jakoś nijak To się chyba nazywa "przesilenie wiosenne" a masz na to jakieś lekarstwo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 24.04.2008 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 A w ogóle to jakoś tak mi ostanio ...byle jak ja tez ostatnio mam coś takiego jakis taki dół praca nie cieszy, ciągłe zmęczenie i wogóle jakoś nijak To się chyba nazywa "przesilenie wiosenne" a masz na to jakieś lekarstwo??? Myslałam, że zakupy ciuchowe pomogą, ale...nie pomogły A dla mężczyzn...hm...może jakiś specjalny wieczór w towarzystwie bardzo bliskiej osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 24.04.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Sie przywitać przyszłam. Widzę, że same smutaski dzisiaj. Ja też za wesoła nie chodzę. Po prostu jakoś tak nie ma powodu do radości. Ale to minie - zobaczycie, tylko musi się całkiem rozpogodzić i słońca żeby było więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.04.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Cześć EdytkoJa sobie po pracy posiedzę ne dworze. U nas cieplutko i świeci słoneczko. Podobno terapia słoneczna jest skuteczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.04.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 I nikogo nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 24.04.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Cześć Edytko Ja sobie po pracy posiedzę ne dworze. U nas cieplutko i świeci słoneczko. Podobno terapia słoneczna jest skuteczna Coś długo zasiedziałeś się na tym słoneczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.04.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 wyjątkowo dopchałem się dzisiaj wieczorem do kompa a na słoneczku - było suuuuuuuuuuuper. Od razu mi się humor poprawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 24.04.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Jak to nikogo nie ma. Ja jestem Cieszę się, że humorki macie już lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 24.04.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Mnie też się poprawił, bo w końcu, aż wstyd przyznać, rozliczyłam PIT i jest git!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.04.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 to może poobgadujemy tego pana co tu zagląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.04.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 no nareszcie mi się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 24.04.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Jak to nikogo nie ma. Ja jestem Cieszę się, że humorki macie już lepsze JEST MONIA JEST MONIA HUUUURA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.04.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Jak to nikogo nie ma. Ja jestem Cieszę się, że humorki macie już lepsze JEST MONIA JEST MONIA HUUUURA!!! a że ja jesdem to się tak nie cieszyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 24.04.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 to może poobgadujemy tego pana co tu zagląda? To na rozwiązanie języka http://www.tapety-na-pulpit.net/tapety/alkohole/wodka/8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 24.04.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Jak to nikogo nie ma. Ja jestem Cieszę się, że humorki macie już lepsze JEST MONIA JEST MONIA HUUUURA!!! a że ja jesdem to się tak nie cieszyłaś To ja się będę cieszyła HURA HUUURA!!!!!!!!!!!!! Może być? Lecę po flaszkę. Cześć Edytko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts