monia77w1 04.05.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Dzień dobry Aniu, nareszcie wróciłaś . Nie było Ciebie to i nie ma co czytać. Po prostu nie możesz nas zostawiać samych. Aniu fixy to są okna, które się nie otwierają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.05.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Aniu wypoczynek widzę wykorzystałaś na maksa. Basenik, drineczki... i takie tam ...no, no... żyć nie umierać. Powinno być, w roku więcej takich okazji do wypoczynku, nieprawdaż? A teraz co... proza życia...robota, robota i jeszcze raz robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.05.2008 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Bo pewnie byłaś nie nad tym morzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.05.2008 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Dzień dobry Aniu, nareszcie wróciłaś . Nie było Ciebie to i nie ma co czytać. Po prostu nie możesz nas zostawiać samych. Aniu fixy to są okna, które się nie otwierają. No a ja myślałam, że jak mnie nie ma to ciekawe rozmowy są prowadzone Monia a czy masz rolety zewnętrzne zamontowane na tych oknach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.05.2008 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Aniu wypoczynek widzę wykorzystałaś na maksa. Basenik, drineczki... i takie tam ...no, no... żyć nie umierać. Powinno być, w roku więcej takich okazji do wypoczynku, nieprawdaż? A teraz co... proza życia...robota, robota i jeszcze raz robota. CześćEdytko prawda, prawda Wnioskuję o zwiększenie ilości urlopu A Ty gdzieś wyjeżdżałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.05.2008 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 A gdzie jest Romek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.05.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 A Ty gdzieś wyjeżdżałaś? W sam weeken majowy to w zasadzie nigdzie,(rozpoczynaliśmy sezon grillowy) ale tydzien przed, byliśmy na Mazurach w Lidzbarku Warmińskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.05.2008 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Haloooooooo, gdzie jesteście????????? Wszyscy sobie poszli http://www.gify-gify.pl/gify%20rozne/gify%20buzki/sm-c__5_.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.05.2008 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Aniu nie płacz. Ja tu wpadam co chwila, ale jakoś się mijamy. A Romek z Monią pewnie w ogródkach swoich przesiadują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2008 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 NIe płacz, nie płacz. Mnie się po prostu usnęło przy kompie, bo wstałam dziś o 6.00. Ale już jestem : hop hop :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.05.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Haloooooooo, gdzie jesteście????????? Wszyscy sobie poszli http://www.gify-gify.pl/gify%20rozne/gify%20buzki/sm-c__5_.gif Dobry wieczór, nie poszli tylko zalatani są. Praca, budowa, dom. A i Szymek ma znowu zapalenie oskrzeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.05.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Aniu nie płacz. Ja tu wpadam co chwila, ale jakoś się mijamy. A Romek z Monią pewnie w ogródkach swoich przesiadują. A to aluzja jakaś czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.05.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Aniu nie płacz. Ja tu wpadam co chwila, ale jakoś się mijamy. A Romek z Monią pewnie w ogródkach swoich przesiadują. A to aluzja jakaś czy co Oj Monia a Ty jakąś teorię spisku już wywąchałaś Przecież napisałam, że w swoich (czyt. własnych)ogródkach. Ojej jak mi żal Szymusia bidulek mały, ile to się musi namęczyć, a rodzice przy nim. Zdrówka życzę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.05.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Aniu nie płacz. Ja tu wpadam co chwila, ale jakoś się mijamy. A Romek z Monią pewnie w ogródkach swoich przesiadują. A to aluzja jakaś czy co Oj Monia a Ty jakąś teorię spisku już wywąchałaś Przecież napisałam, że w swoich (czyt. własnych)ogródkach. Ojej jak mi żal Szymusia bidulek mały, ile to się musi namęczyć, a rodzice przy nim. Zdrówka życzę!!! Dzięki Edytko 15 mamy badania i mam nadzieję, że się dowiemy czegoś konkretnego. Edytko, ciągle nas o coś podejrzewacie więc jestem czujna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.05.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Dzień dobry Aniu, nareszcie wróciłaś . Nie było Ciebie to i nie ma co czytać. Po prostu nie możesz nas zostawiać samych. Aniu fixy to są okna, które się nie otwierają. No a ja myślałam, że jak mnie nie ma to ciekawe rozmowy są prowadzone Monia a czy masz rolety zewnętrzne zamontowane na tych oknach? Aniu, rolet nie mam niestety. Bardzo chciałam ale miałam inne szaleństwa i z czegoś musiałam zrezygnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 06.05.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 bry poczytałam dziennik to i wypada skomentować gratuluję cierpliwego i wytrwałego małża przebadał te cegły chyba pod każdym kątem a na ten projekt to można gdzieś rzucić okiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.05.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Dzień dobry no właśnie Aniu, a co z rzutami domku? Kiedy będę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 06.05.2008 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 ....doberek Fajny dzień ...właściciwe to sama nie wiem dlaczego Szczególnie witam w moich progach magi niestety projektu nie widać bo nie mam kiedy go wrzucić na forum to dla mnie wyższa szkoła jazdy, żeby to zrbić już próbowałam zdjęcia projektowi zrobić ale na tych zdjęciach to już w ogóle nic nie widać ....ja taka troszke nietechniczna jestem A na cd. w sprawie cegieł zapraszam do Dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 06.05.2008 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Monia strasznie Wam współczuję z powodu choroby Szymka Na mnie choroby dzieci zawsze działały dobijająco Nie moge patrzeć jak się męczą z tymi katarami, kaszlami i innymi dolegliwościami Nawet teraz jak już duże chłopy są to ja nadal cierpię Mam nadzieję, że uda Ci się zrobić te testy 15 maja i będzie można postawić odpowiednią diagnozę i ewentualnie włączyć odpowiednie leki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.05.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Aniu, Szymon na 100% ma jakąś alergię. Odstawiłam mu przed badaniami claritinę i wystarczył 1 dzień i znowu jest chory. Ale do 15 maja musimy sie przemęczyć bo inaczej wyniki nie będą miarodajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts