Ania_i_Grzegorz 06.05.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 WITAM SłONECZNIE:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 06.05.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 słońce świeci a to znak że mój dach się robi ... ups.... to znaczy że chyba cieśla nie leniuchuje:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 06.05.2008 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Witaj Aniu i zycze dużo słońca Tobie i cieślom Monia to jeszcze półtora tygodnia, ale masz rację, trzeba to przeżyć a potem to już będzie tylko lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.05.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Aniu czy ja dobrze czytam, znów kłopoty z cegłą??? Przecież to jakiś horror. Teraz to już trzymam kciuki do środy tak mocno, że aż pazurki sobie powbijam, ale nie puszczę, coby znów jakiegoś bubla Wam nie przywieźli. Zapomniałam się przywitać. HELLO MOI KOCHANI!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 06.05.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Witajcie Bobowo Kurcze ale kicha z ta cegłą. Przyznam że widziałam domek naszej forumowiczki Mundzi z maxa od Jopka. Z jednej strony zlicowane cegły a z drugiej normalnie zęby od foki. Ile tam musiało przyjśc tynku Ten ogład miałam kilka lat temu gdy decydowalismy sie na materiał z którego ma powstac dom. W rezylacie pobudowaliśmy z keramzytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 06.05.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 KURCZE !!! cegła cegle nie musi być równa co do milimetra, ale żeby Ci Aniu wciskali takie buble? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 06.05.2008 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Aniu czy ja dobrze czytam, znów kłopoty z cegłą??? Przecież to jakiś horror. Teraz to już trzymam kciuki do środy tak mocno, że aż pazurki sobie powbijam, ale nie puszczę, coby znów jakiegoś bubla Wam nie przywieźli. Zapomniałam się przywitać. HELLO MOI KOCHANI!!! No niestety Edytko dobrze czytasz A na pazurki uważaj bo potem trza będzie tipsy dorabiać Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 06.05.2008 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Witajcie Bobowo Kurcze ale kicha z ta cegłą. Przyznam że widziałam domek naszej forumowiczki Mundzi z maxa od Jopka. Z jednej strony zlicowane cegły a z drugiej normalnie zęby od foki. Ile tam musiało przyjśc tynku Ten ogład miałam kilka lat temu gdy decydowalismy sie na materiał z którego ma powstac dom. W rezylacie pobudowaliśmy z keramzytu. Witam serdecznie Ciebie Wciornastku Jak miło, że zajrzałaś A powiedz jak się spisuje keramzyt, bo też się nad nim zastanawialiśmy? A przy okazji, widze, że jesteś forumową ogrodniczką, czy można się będzie do Ciebie uśmiechnąć w sprawie ogrodu??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 06.05.2008 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 KURCZE !!! cegła cegle nie musi być równa co do milimetra, ale żeby Ci Aniu wciskali takie buble? Też uważam, że cegła nie musi być idealnie równa, ale to było już przegięcie. Cóż, zobaczymy co nam jutro przywiozą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 06.05.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 niestety projektu nie widać bo nie mam kiedy go wrzucić na forum to dla mnie wyższa szkoła jazdy, żeby to zrbić a masz w ogóle na kompie może w jakimś innym programie to się coś pokombinuje no to czymam kciuki za jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 06.05.2008 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 niestety projektu nie widać bo nie mam kiedy go wrzucić na forum to dla mnie wyższa szkoła jazdy, żeby to zrbić a masz w ogóle na kompie może w jakimś innym programie to się coś pokombinuje no to czymam kciuki za jutro mam na kompie ale z takim rozszerzeniem, że fotosik mówi NIE Może męża poproszę to coś pokombinuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.05.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Aniu dla Ciebie. http://www.bank-zdjec.com/foto3/7345_b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 06.05.2008 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Dzieki Edytko piekne są te bzy Już sobie wyobrażam jak pachną ...mmmmmm A powiedz mi kochana czy Romka widziałaś? Bo chyba go przez weekend nie było, teraz też go nie ma i zaczynam się niepokoić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.05.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Ale macie przeboje z tą cegłą. Szkoda gadać. Mam nadzieję, ze to Wasze ostatnie kłopoty na budowie. Ale mam życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.05.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 A powiedz mi kochana czy Romka widziałaś? Bo chyba go przez weekend nie było, teraz też go nie ma i zaczynam się niepokoić Nie było Romka u Ciebie, ani w ogóle na forum. Bynajmniej ja nie miełam tej przyjemności natknąć się na Romka. Być może bardzo zapracowany, ale z drugiej strony to do niego nie podobne w ogóle się nie odzywać. Dziwne, ale Moni też coś mało. zaraz mi się dostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.05.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 A powiedz mi kochana czy Romka widziałaś? Bo chyba go przez weekend nie było, teraz też go nie ma i zaczynam się niepokoić Nie było Romka u Ciebie, ani w ogóle na forum. Bynajmniej ja nie miełam tej przyjemności natknąć się na Romka. Być może bardzo zapracowany, ale z drugiej strony to do niego nie podobne w ogóle się nie odzywać. Dziwne, ale Moni też coś mało. zaraz mi się dostanie Pewnie, że Ci się dostanie Ja dopiero weszłam do domu i zaraz znowu uciekam na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 06.05.2008 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Wiecie co????? Ja to się naprawdę zaczynam niepokoić, wysłałam mu eskę i ...nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.05.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Aniu, to ja też wkleję coś do powąchania http://www.fotografie.waw.pl/fotografie/dolist/rosliny/jasmin.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.05.2008 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Wiecie co????? Ja to się naprawdę zaczynam niepokoić, wysłałam mu eskę i ...nic Rzeczywiście robi się niepokojąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.05.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Wiecie co????? Ja to się naprawdę zaczynam niepokoić, wysłałam mu eskę i ...nic Rzeczywiście robi się niepokojąco. Dziewczyny spokojnie, może jest zajęty pracą. Pewnie czekacie, że cos więcej napiszę ale nic z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts