Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witajcie Bobowo :wink:

Kurcze ale kicha z ta cegłą. Przyznam że widziałam domek naszej forumowiczki Mundzi z maxa od Jopka. Z jednej strony zlicowane cegły a z drugiej normalnie zęby od foki. Ile tam musiało przyjśc tynku :o Ten ogład miałam kilka lat temu gdy decydowalismy sie na materiał z którego ma powstac dom. W rezylacie pobudowaliśmy z keramzytu.

Aniu czy ja dobrze czytam, znów kłopoty z cegłą??? :evil: Przecież to jakiś horror. :x Teraz to już trzymam kciuki do środy tak mocno, że aż pazurki sobie powbijam, ale nie puszczę, coby znów jakiegoś bubla Wam nie przywieźli.

Zapomniałam się przywitać. :oops:

HELLO MOI KOCHANI!!! :D :D :D

No niestety Edytko dobrze czytasz :(

A na pazurki uważaj bo potem trza będzie tipsy dorabiać :lol: :lol:

Witaj 8) 8) 8)

Witajcie Bobowo :wink:

Kurcze ale kicha z ta cegłą. Przyznam że widziałam domek naszej forumowiczki Mundzi z maxa od Jopka. Z jednej strony zlicowane cegły a z drugiej normalnie zęby od foki. Ile tam musiało przyjśc tynku :o Ten ogład miałam kilka lat temu gdy decydowalismy sie na materiał z którego ma powstac dom. W rezylacie pobudowaliśmy z keramzytu.

Witam serdecznie Ciebie Wciornastku :lol:

Jak miło, że zajrzałaś :D :D :D :D

A powiedz jak się spisuje keramzyt, bo też się nad nim zastanawialiśmy? :roll:

A przy okazji, widze, że jesteś forumową ogrodniczką, czy można się będzie do Ciebie uśmiechnąć :lol: w sprawie ogrodu??????? :wink:

niestety projektu nie widać bo nie mam kiedy go wrzucić na forum :oops:

to dla mnie wyższa szkoła jazdy, żeby to zrbić :oops:

a masz w ogóle na kompie :roll: może w jakimś innym programie to się coś pokombinuje :)

no to czymam kciuki za jutro :D

mam na kompie ale z takim rozszerzeniem, że fotosik mówi NIE :cry:

Może męża poproszę to coś pokombinuje :lol:

A powiedz mi kochana czy Romka widziałaś? Bo chyba go przez weekend nie było, teraz też go nie ma i zaczynam się niepokoić :(

Nie było Romka u Ciebie, ani w ogóle na forum. Bynajmniej ja nie miełam tej przyjemności natknąć się na Romka. Być może bardzo zapracowany, ale z drugiej strony to do niego nie podobne w ogóle się nie odzywać. :roll:

Dziwne, ale Moni też coś mało. :roll: 8) :wink: zaraz mi się dostanie

A powiedz mi kochana czy Romka widziałaś? Bo chyba go przez weekend nie było, teraz też go nie ma i zaczynam się niepokoić :(

Nie było Romka u Ciebie, ani w ogóle na forum. Bynajmniej ja nie miełam tej przyjemności natknąć się na Romka. Być może bardzo zapracowany, ale z drugiej strony to do niego nie podobne w ogóle się nie odzywać. :roll:

Dziwne, ale Moni też coś mało. :roll: 8) :wink: zaraz mi się dostanie

Pewnie, że Ci się dostanie :wink: Ja dopiero weszłam do domu i zaraz znowu uciekam na budowę