Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

Rom napisał:
  bobowa budowniczowa napisał:
  Rom napisał:
BB nie zamykaj się bo lubię jak się odzywasz :oops: :D

A jak ja się zamykam??? :o :roll: Cieszę się że lubisz jak klikam, ja też lubię z Tobą poklikać :wink:

Dobrze że nie masz mojego nr gg bo jak ja bym pracował :lol:

Ale ja nie mam gg, ani skyp-a tylko mi forum zostało i komórka :lol: :lol: :lol:

I trzymam Cie za słowo w kwestii kuchni :lol: :lol:

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Teraz pędzę po portki dla moich facecików, bo normalnie albo wyrastają albo zniszczą, potem na zebranie a potem muszę negocjować warunki przedłużenia umowy przedwstępnej bo do aktu dzisiaj nie doszło z winy kupującej :roll:

Nie wiem czy po tych wszystkich emocjach będę jeszcze miała siłę poklikać

Teraz pędzę po portki dla moich facecików, bo normalnie albo wyrastają albo zniszczą, potem na zebranie a potem muszę negocjować warunki przedłużenia umowy przedwstępnej bo do aktu dzisiaj nie doszło z winy kupującej :roll:

udanego popołudnia - na zakupach,zebraniu i negocjacjach.

Do jutra

Buuuuuuuuuuuuu, portek nie było :x , zebranie łał :lol: :lol: :lol: :lol: aż się czerwieniłam :oops: :wink: :roll: czekam na moją kupującą. Zobaczymy co dalej??? :roll:

Aha i mąż pojechał po gotowy projekt i tak po cichutku Wam powiem, że jutro pójdę próbować składać papieru o pozwolenie na budowę :lol:

... i tak po cichutku Wam powiem, że jutro pójdę próbować składać papieru o pozwolenie na budowę :lol:

TO WSPANIALE!!!

To już ostatni krok w papierzyskach, aby móc wkopać tę przysłowiową łopatę. :D Jeju...jak ten czas leci. Dopiero co szukałaś projektu, a teraz... :D

Trza to uczcić :lol:

http://img131.imageshack.us/img131/3955/szampan3kieliszkiby1.jpg

Zgodnie z obietnicą prezentuje kuchnie.

To mała kuchnia z jadalnią ale jak dla nas wystarczy.

Wprawdzie nie jest skończona - brakuje listew przypodłogowych, karniszy, firan, kontaktów, lampy, szyba do szafki wiszącej będzie w piatek. brakuje też lampek podświetlających blat.Zamówiłem je już na allegro. No to patrzcie i krytykujcie :D :D

Rom napisał:
Cześć wszystkim

BB moje gratulacje.

Jak ja się cieszyłem jak dostałem projekt.

Sledziłem go ciągle i wszędzie. Znałem go na pamięć

Jak tam na zebraniu??

Projektu na pewno się na pamięć nie nauczę bo dla mnie to jest jedna wielka plątanina cyferek, literek kreseczek i innych dziwnych stworów :lol: Mam nadzieję, że dla mojego kierownika budowy to jednak jest czytelne :roll: A poza tym nie zdążyłam go nawet obejrzeć bo dostaliśmy go wczoraj o 21, a wtedy właśnie przyszła nasza kupująca na negocjajce. Niestety nie przebiegają po mojej myśli i całkiem możliwe że może trzeba będzie :

Po pierwsze opuścić cenę (i to dość mocno niestety)

Po drugie znaleźć innego kupca co nie jest takie proste i i tak nie wiadomo za ile kupi

Więc być może lepiej będzie spuścić z ceny????

Co do zebrania to jest ok. nawet więcej niż ok. Pownnam się cieszyć, synka pochwaliłam (ale bez entuzjazmu niestety :roll: nie miałam siły na większy entuzjazm)

A w ogóle to nie mam dzisiaj ani humoru, ani nastroju, wszystko się wali, nic się nie układa i jest tak :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :x :x :x