bobowa budowniczowa 23.01.2008 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 BB nie zamykaj się bo lubię jak się odzywasz A jak ja się zamykam??? Cieszę się że lubisz jak klikam, ja też lubię z Tobą poklikać Dobrze że nie masz mojego nr gg bo jak ja bym pracował Ale ja nie mam gg, ani skyp-a tylko mi forum zostało i komórka I trzymam Cie za słowo w kwestii kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 23.01.2008 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Chcaiłem zamieścic zdjęcie dopiero jak wszystko skończe ale co tam..dzisiaj pstryknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 23.01.2008 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Teraz pędzę po portki dla moich facecików, bo normalnie albo wyrastają albo zniszczą, potem na zebranie a potem muszę negocjować warunki przedłużenia umowy przedwstępnej bo do aktu dzisiaj nie doszło z winy kupującej Nie wiem czy po tych wszystkich emocjach będę jeszcze miała siłę poklikać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 23.01.2008 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Chcaiłem zamieścic zdjęcie dopiero jak wszystko skończe ale co tam..dzisiaj pstryknę Pstrykaj teraz i pstrykaj później trzeba przecież troszkę pochwalić i pokrytykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 23.01.2008 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Teraz pędzę po portki dla moich facecików, bo normalnie albo wyrastają albo zniszczą, potem na zebranie a potem muszę negocjować warunki przedłużenia umowy przedwstępnej bo do aktu dzisiaj nie doszło z winy kupującej Nie wiem czy po tych wszystkich emocjach będę jeszcze miała siłę poklikać udanego popołudnia - na zakupach,zebraniu i negocjacjach. Do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 23.01.2008 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Pstrykaj teraz i pstrykaj później trzeba przecież troszkę pochwalić i pokrytykować No właśnie!!! Chałupę masz już prawie całą umeblowaną, a foty ani jednej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 23.01.2008 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Teraz pędzę po portki dla moich facecików, bo normalnie albo wyrastają albo zniszczą, potem na zebranie a potem muszę negocjować warunki przedłużenia umowy przedwstępnej bo do aktu dzisiaj nie doszło z winy kupującej Nie wiem czy po tych wszystkich emocjach będę jeszcze miała siłę poklikać Buuuuuuuuuuuuu, portek nie było , zebranie łał aż się czerwieniłam czekam na moją kupującą. Zobaczymy co dalej??? Aha i mąż pojechał po gotowy projekt i tak po cichutku Wam powiem, że jutro pójdę próbować składać papieru o pozwolenie na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 23.01.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 ... i tak po cichutku Wam powiem, że jutro pójdę próbować składać papieru o pozwolenie na budowę TO WSPANIALE!!! To już ostatni krok w papierzyskach, aby móc wkopać tę przysłowiową łopatę. Jeju...jak ten czas leci. Dopiero co szukałaś projektu, a teraz... Trza to uczcić http://img131.imageshack.us/img131/3955/szampan3kieliszkiby1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.01.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Wiesz co Bobuniu - ja to pogratuluję jak już ten cenny papierek będziesz miała w swojej ręce!!!! A teaz to kciukasy trzymam, żeby urzednikom nic na drodze nie stanęło .... tfu....tfu....tfu..... (Frosia jest w tym lepsza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 23.01.2008 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Dzięki wielkie faktycznie ten czas leci jak szalony i jeszcze troszkę a będziemy oglądać Twoje wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 23.01.2008 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 ... i jeszcze troszkę a będziemy oglądać Twoje wnętrza Oby jaknajszybciej, bo sama nie mogę się już doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.01.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Witam z rana Masz wiadomość na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 24.01.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Hejka Wszystkim!!! bobo co Ciebie tak mało . Zaniedbujesz nas, czy co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.01.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Cześć wszystkimBB moje gratulacje.Jak ja się cieszyłem jak dostałem projekt.Sledziłem go ciągle i wszędzie. Znałem go na pamięć Jak tam na zebraniu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.01.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Zgodnie z obietnicą prezentuje kuchnie. To mała kuchnia z jadalnią ale jak dla nas wystarczy. Wprawdzie nie jest skończona - brakuje listew przypodłogowych, karniszy, firan, kontaktów, lampy, szyba do szafki wiszącej będzie w piatek. brakuje też lampek podświetlających blat.Zamówiłem je już na allegro. No to patrzcie i krytykujcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 24.01.2008 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Wiesz co Bobuniu - ja to pogratuluję jak już ten cenny papierek będziesz miała w swojej ręce!!!! A teaz to kciukasy trzymam, żeby urzednikom nic na drodze nie stanęło .... tfu....tfu....tfu..... (Frosia jest w tym lepsza) Dzięki za kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 24.01.2008 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 ... i jeszcze troszkę a będziemy oglądać Twoje wnętrza Ja też Oby jaknajszybciej, bo sama nie mogę się już doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 24.01.2008 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Witam z rana Masz wiadomość na priva Nie mam chyba że jest to wczorajsza wiadomość. Dzisiaj nic nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 24.01.2008 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Hejka Wszystkim!!! bobo co Ciebie tak mało . Zaniedbujesz nas, czy co??? Witam serdecznie Mało mnie bo zwaliło mi się na głowę tyle kłopotów, że nie ma czasu na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 24.01.2008 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Cześć wszystkim BB moje gratulacje. Jak ja się cieszyłem jak dostałem projekt. Sledziłem go ciągle i wszędzie. Znałem go na pamięć Jak tam na zebraniu?? Projektu na pewno się na pamięć nie nauczę bo dla mnie to jest jedna wielka plątanina cyferek, literek kreseczek i innych dziwnych stworów Mam nadzieję, że dla mojego kierownika budowy to jednak jest czytelne A poza tym nie zdążyłam go nawet obejrzeć bo dostaliśmy go wczoraj o 21, a wtedy właśnie przyszła nasza kupująca na negocjajce. Niestety nie przebiegają po mojej myśli i całkiem możliwe że może trzeba będzie : Po pierwsze opuścić cenę (i to dość mocno niestety) Po drugie znaleźć innego kupca co nie jest takie proste i i tak nie wiadomo za ile kupi Więc być może lepiej będzie spuścić z ceny???? Co do zebrania to jest ok. nawet więcej niż ok. Pownnam się cieszyć, synka pochwaliłam (ale bez entuzjazmu niestety nie miałam siły na większy entuzjazm) A w ogóle to nie mam dzisiaj ani humoru, ani nastroju, wszystko się wali, nic się nie układa i jest tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts