bobowa budowniczowa 06.05.2008 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Dzięki Monia Ale mi się dzisiaj udało zaspokoić zmysły węchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.05.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Dzień Dobry Paniom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.05.2008 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Aniu kwiatki za stronkę:http://www.podej.nazwa.pl/wp/wp.boo.pl%20493.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.05.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Dzień dobry Romku, sto lat Cię tu nie było i od razu wpadasz z wielkim kwiatkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.05.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Przepraszam za moje milczenie. Od środy do niedzieli ni ebyło mnie w domu - budowałem z teściem domek na działce, wczoraj miałem urlop a dzisiaj.....próbuje się odkopać z roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.05.2008 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Przepraszam za moje milczenie. Od środy do niedzieli ni ebyło mnie w domu - budowałem z teściem domek na działce, wczoraj miałem urlop a dzisiaj.....próbuje się odkopać z roboty To może małe co nieco na przeprosiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.05.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Przepraszam za moje milczenie. Od środy do niedzieli ni ebyło mnie w domu - budowałem z teściem domek na działce, wczoraj miałem urlop a dzisiaj.....próbuje się odkopać z roboty To może małe co nieco na przeprosiny a na co ma Pani ochotę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.05.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Przepraszam za moje milczenie. Od środy do niedzieli ni ebyło mnie w domu - budowałem z teściem domek na działce, wczoraj miałem urlop a dzisiaj.....próbuje się odkopać z roboty To może małe co nieco na przeprosiny a na co ma Pani ochotę? na coś dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.05.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Dzień Dobry Paniom No to zguba się znalazła. Witaj Romku! Monia lody są np. dobre http://www.festus.pl/img/19/226/133_lody.jpg http://republika.pl/blog_yh_3581132/4301933/tr/superowe_lody_1_.jpg Do wyboru do koloru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 06.05.2008 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Wiecie co????? Ja to się naprawdę zaczynam niepokoić, wysłałam mu eskę i ...nic Rzeczywiście robi się niepokojąco. Dziewczyny spokojnie, może jest zajęty pracą. Pewnie czekacie, że cos więcej napiszę ale nic z tego hm...nie wiem dlaczego ale odnosze wrażenie, że Monia wszystko wiedziała i nic nie powiedziała Cześć Romku dobrze, że jesteś i dzięki za bzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.05.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Dzień Dobry Paniom No to zguba się znalazła. Witaj Romku! Monia lody są np. dobre http://www.festus.pl/img/19/226/133_lody.jpg http://republika.pl/blog_yh_3581132/4301933/tr/superowe_lody_1_.jpg Do wyboru do koloru. Lody mniam mniam Uwielbiam i bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.05.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Wiecie co????? Ja to się naprawdę zaczynam niepokoić, wysłałam mu eskę i ...nic Rzeczywiście robi się niepokojąco. Dziewczyny spokojnie, może jest zajęty pracą. Pewnie czekacie, że cos więcej napiszę ale nic z tego hm...nie wiem dlaczego ale odnosze wrażenie, że Monia wszystko wiedziała i nic nie powiedziała Cześć Romku dobrze, że jesteś i dzięki za bzy No i znowu jestem podejrzana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.05.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 No i znowu jestem podejrzana Hmmm...coś w tym musi być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.05.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 No i znowu jestem podejrzana Hmmm...coś w tym musi być... W tym to jest tyle, że panie strasznie podejrzliwe som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.05.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 No i znowu jestem podejrzana Hmmm...coś w tym musi być... W tym to jest tyle, że panie strasznie podejrzliwe som Jaaaa wcale A jak tam postępy na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.05.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Postępy są i to duże. Tynki wewnętrzne skończone, domek ocieplony a do końca tygodnia powinien być kolorek. Tylko łapki mi odpadają bo na chudziaku jest strasznie dużo zaprawy z tynków i na mnie wypadło skuwanie Do końca maja powinny być wylewki. A u Pani jak tam? Do przodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.05.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 A u Pani jak tam? Do przodu? Oj Moniś, podłamana jestem z lekka. Dokładnie wczoraj wieczorem dowiedziałam się, że tynki będa dopiero za miesiąc. Ale mój kochany szfunio nazwoził mi wczoraj styropianu i wiele worków cementu. Pytam do czego to? Okazało się, że do posadzek. Aby nie tracić czasu zaczniemy od nich, bo akurat ekipa jest wolna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.05.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Edytko, nie łam się, będzie dobrze . Tylko przy takiej kolejności będziesz musiała uważać na te wylewki, żeby Ci ich tynkarze nie upaprali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.05.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Edytko, nie łam się, będzie dobrze . Tylko przy takiej kolejności będziesz musiała uważać na te wylewki, żeby Ci ich tynkarze nie upaprali. No właśnie. Jakoś będzie trzeba zabezpieczyć, tylko nie wiem jak??? Chyba folią jakąś, czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.05.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Edytko, nie łam się, będzie dobrze . Tylko przy takiej kolejności będziesz musiała uważać na te wylewki, żeby Ci ich tynkarze nie upaprali. No właśnie. Jakoś będzie trzeba zabezpieczyć, tylko nie wiem jak??? Chyba folią jakąś, czy jak? Chyba folią będzie najlepiej i to dość grubą. Powiedz mi Edytko ile będziesz płacić za wylewki i za tynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts