Edmar70 06.05.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Za wylewki to jeszcze nie wiem, ale za tynki 15 zł. bez materiału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.05.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 To cena bardzo dobra. U mnie wyszło 17 z groszami za tynki cw. Za wylewki bez ułożenia styropianu chcą 14 pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.05.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 To cena bardzo dobra. U mnie wyszło 17 z groszami za tynki cw. Za wylewki bez ułożenia styropianu chcą 14 pln. Też tak myślę. A 14 zł. za wylewki to, jak myślisz, cena w miarę dobra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.05.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 To cena bardzo dobra. U mnie wyszło 17 z groszami za tynki cw. Za wylewki bez ułożenia styropianu chcą 14 pln. Też tak myślę. A 14 zł. za wylewki to, jak myślisz, cena w miarę dobra? Myślę, że 14 pln w naszych okolicach to normalna cena. Gdzieś dalej od W-wy pewnie można i taniej ale ja miałam oferty nawet po 20 pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.05.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Ciekawe ile mi zaśpiewają? Dobrze byłoby aby niedużo, bo to jest ekipa z polecenia od mojego szefa i raczej wolałabym nie szukac innego wykonawcy. Wciąż widzę Anię, gdzieś krąży po forum, ale tu jakoś nie zagląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.05.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Też ją widzę, gdzieś tam krąży a do siebie nie zagląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 06.05.2008 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Krążę i tak się zaczytałam w Hyde Parku, że mi szczena opadła O jakiej Gildzie i Zielonookiej czytałam normalnie żali mi Zielonookiej ale nie doczytałam do końca i nie wiem kto to Gilda? I poczytałam sobie dzisiaj dziennik magi i agakz A teraz jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.05.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Ja chyba wiem kto to Gilda Ta Gilda to chyba raczej jest mężczyzną jeśli mężczyzną można nazwać osobe, która tak się zachowuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 06.05.2008 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Ja chyba wiem kto to Gilda Ta Gilda to chyba raczej jest mężczyzną jeśli mężczyzną można nazwać osobe, która tak się zachowuje. Ale to podobno znany forumowiec jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 06.05.2008 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Monia i Edytko jak ja Wam zazdroszczę tego etapu Teraz to już niedługo tylko pięknieć będzie....kafelki....kolorki...drewienko na podłodze....mebelki hmmmmm......ale się rozmarzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.05.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Ja chyba wiem kto to Gilda Ta Gilda to chyba raczej jest mężczyzną jeśli mężczyzną można nazwać osobe, która tak się zachowuje. Ale to podobno znany forumowiec jest? A znany, zgadza się. Napiszę Ci na priva kto to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.05.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Monia i Edytko jak ja Wam zazdroszczę tego etapu Teraz to już niedługo tylko pięknieć będzie....kafelki....kolorki...drewienko na podłodze....mebelki hmmmmm......ale się rozmarzyłam Nie tak szybko Aniu, jeszcze trochę to potrwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.05.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Dajcie spokój Zielonooka poradzi sobie. A ta Gilda czy tamGild to chyba już jej nie dokucza, bo nic ostatnoi Zielona nie pisze na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.05.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 A znany, zgadza się. Napiszę Ci na priva kto to. Mi też Trochę ciekawa jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.05.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Dajcie spokój Zielonooka poradzi sobie. A ta Gilda czy tamGild to chyba już jej nie dokucza, bo nic ostatnoi Zielona nie pisze na ten temat. W to, że sobie poradzi to nie wątpię. Szkoda tylko, ze tacy głupi ludzie też udzielają się na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.05.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 A znany, zgadza się. Napiszę Ci na priva kto to. Mi też Trochę ciekawa jestem. Się robi, zaraz napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.05.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Monia wiadomość doszła i szczerze mówiąc (pisząc) to kopara mi opadła. Nigdy bym nie podejrzewała. A wydawał się taki sympatyczny a tu widać, że ma problemy emocjonalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.05.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Monia wiadomość doszła i szczerze mówiąc (pisząc) to kopara mi opadła. Nigdy bym nie podejrzewała. A wydawał się taki sympatyczny a tu widać, że ma problemy emocjonalne. On już wcześniej zadarł, np. z Joshi. Wogóle lubi się czepnąć kobiet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 06.05.2008 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Dzięki Monia Też tak podejrzewalam, ale pewności nie mam A swoją drogą czy Wy znacie tą historię Kurza noga ja ledwo w komentarzach sie orientuję (i to tylko kilku osób) i czasami sobie poskaczę gdzie indziej ale rzadko sie udzielam ....normalnie czasu brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.05.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Dzięki Monia Też tak podejrzewalam, ale pewności nie mam A swoją drogą czy Wy znacie tą historię Kurza noga ja ledwo w komentarzach sie orientuję (i to tylko kilku osób) i czasami sobie poskaczę gdzie indziej ale rzadko sie udzielam ....normalnie czasu brak Ta historia z Joshi jest dość stara i nie za bardzo pamiętam o co tam chodziło. Jak ją znajdę to wrzucę linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts