Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

Dzięki Monia :lol:

Też tak podejrzewalam, ale pewności nie mam

A swoją drogą czy Wy znacie tą historię :o

Kurza noga ja ledwo w komentarzach sie orientuję (i to tylko kilku osób) i czasami sobie poskaczę gdzie indziej ale rzadko sie udzielam :roll: ....normalnie czasu brak :cry:

Ta historia z Joshi jest dość stara i nie za bardzo pamiętam o co tam chodziło. Jak ją znajdę to wrzucę linka.

Ale to nie chodzi o Joshi tylko o zielonooką :roll:

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki Monia :lol:

Też tak podejrzewalam, ale pewności nie mam

A swoją drogą czy Wy znacie tą historię :o

Kurza noga ja ledwo w komentarzach sie orientuję (i to tylko kilku osób) i czasami sobie poskaczę gdzie indziej ale rzadko sie udzielam :roll: ....normalnie czasu brak :cry:

Ta historia z Joshi jest dość stara i nie za bardzo pamiętam o co tam chodziło. Jak ją znajdę to wrzucę linka.

Ale to nie chodzi o Joshi tylko o zielonooką :roll:

Soryy nie doczytałam dokładnie Twojego wcześniejszego postu :oops: :oops: :oops: :oops:

Monia wiadomość doszła i szczerze mówiąc (pisząc) :lol: to kopara mi opadła. Nigdy bym nie podejrzewała. A wydawał się taki sympatyczny :roll: a tu widać, że ma problemy emocjonalne.

On już wcześniej zadarł, np. z Joshi. Wogóle lubi się czepnąć kobiet.

Akurat Joshi nie brakuje cietego języka i z lekka kontrowersyjnych wypowiedzi. Sama parę miesięcy temu miałam z nią na pieńku. :-?

Aniu zaraz po tym jak zalogowałam się na forum, to szalałam i skakałam z wątku na wątek. Udzielałam się dość dużo, nawet sama założyłam kilka nowych tematów. Ale już od dłuższego czasu zaprzestałam, skupiam się raczej na wątkach czysto budowlanych, a resztę sobie podczytuję jak mam czas. Tak więc też nie jestem na bieżąco we wszystkich tematach.

Akurat Joshi nie brakuje cietego języka i z lekka kontrowersyjnych wypowiedzi. Sama parę miesięcy temu miałam z nią na pieńku. :-?

Ty ...... :o na pieńku...... :o a o co poszło? jeśli moge spytać :oops: :roll:

Toż Ty dobra kobieta jesteś to jak to tak???? :o :o :o :o

Już nie pamietam. Chciała mi wcisnąć swoją jedynie słuszną koncepcję, z którą ja się nie zgadzałam. W dodatku w bardzo dyplomatyczny sposób obrażała moją osobę, a ja nie pozostałam jej dłużna, choć to nie w moim stylu. Ale nie mogłam pozwolić sobie na taką prywatę co do mojej osoby. Od tamtej pory raczej się unikamy. :lol:

Ty ...... :o na pieńku...... :o a o co poszło? jeśli moge spytać :oops: :roll:

Toż Ty dobra kobieta jesteś to jak to tak???? :o :o :o :o

Już nie pamietam. Chciała mi wcisnąć swoją jedynie słuszną koncepcję, z którą ja się nie zgadzałam. W dodatku w bardzo dyplomatyczny sposób obrażała moją osobę, a ja nie pozostałam jej dłużna, choć to nie w moim stylu. Ale nie mogłam pozwolić sobie na taką prywatę co do mojej osoby. Od tamtej pory raczej się unikamy. :lol:

No ...to dumna jestem z Ciebie :oops: :lol:

Nie wolno pozwalać na obrażanie nas przez innych, nawet jeśli to nie w naszym stylu :x Zastosowałaś modną ostatnio asertywność i dobrze :lol:

A gadać będziemy tylko z miłymi ludzikami ...prawda????? :D :D

O będę kwiatuszki :D A może jednak coś sie napijemy :roll:

Możemy. :D Czy to pasi?

http://www.tequila.net/images/stories/jreviews/tn/tn_767_7_leguas_tequila_anejo_1195923744.jpg

Dokładnie taką piłam w zeszłą sobotę. Małż przywiózł z Meksyku. Pychotka była. :D

W takim towarzystwie to wszystko pasi :D No prawie wszystko :wink: