bobowa budowniczowa 06.05.2008 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Dzięki Monia Też tak podejrzewalam, ale pewności nie mam A swoją drogą czy Wy znacie tą historię Kurza noga ja ledwo w komentarzach sie orientuję (i to tylko kilku osób) i czasami sobie poskaczę gdzie indziej ale rzadko sie udzielam ....normalnie czasu brak Ta historia z Joshi jest dość stara i nie za bardzo pamiętam o co tam chodziło. Jak ją znajdę to wrzucę linka. Ale to nie chodzi o Joshi tylko o zielonooką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 06.05.2008 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Dzięki Monia Też tak podejrzewalam, ale pewności nie mam A swoją drogą czy Wy znacie tą historię Kurza noga ja ledwo w komentarzach sie orientuję (i to tylko kilku osób) i czasami sobie poskaczę gdzie indziej ale rzadko sie udzielam ....normalnie czasu brak Ta historia z Joshi jest dość stara i nie za bardzo pamiętam o co tam chodziło. Jak ją znajdę to wrzucę linka. Ale to nie chodzi o Joshi tylko o zielonooką Soryy nie doczytałam dokładnie Twojego wcześniejszego postu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.05.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Monia wiadomość doszła i szczerze mówiąc (pisząc) to kopara mi opadła. Nigdy bym nie podejrzewała. A wydawał się taki sympatyczny a tu widać, że ma problemy emocjonalne. On już wcześniej zadarł, np. z Joshi. Wogóle lubi się czepnąć kobiet. Akurat Joshi nie brakuje cietego języka i z lekka kontrowersyjnych wypowiedzi. Sama parę miesięcy temu miałam z nią na pieńku. Aniu zaraz po tym jak zalogowałam się na forum, to szalałam i skakałam z wątku na wątek. Udzielałam się dość dużo, nawet sama założyłam kilka nowych tematów. Ale już od dłuższego czasu zaprzestałam, skupiam się raczej na wątkach czysto budowlanych, a resztę sobie podczytuję jak mam czas. Tak więc też nie jestem na bieżąco we wszystkich tematach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 06.05.2008 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Akurat Joshi nie brakuje cietego języka i z lekka kontrowersyjnych wypowiedzi. Sama parę miesięcy temu miałam z nią na pieńku. Ty ...... na pieńku...... a o co poszło? jeśli moge spytać Toż Ty dobra kobieta jesteś to jak to tak???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.05.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Co do tego cietego jezyka to też sie zgodzę. Mnie raz też chciała sprowokować ale sie nie dałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.05.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Akurat Joshi nie brakuje cietego języka i z lekka kontrowersyjnych wypowiedzi. Sama parę miesięcy temu miałam z nią na pieńku. Ty ...... na pieńku...... a o co poszło? jeśli moge spytać Toż Ty dobra kobieta jesteś to jak to tak???? Już nie pamietam. Chciała mi wcisnąć swoją jedynie słuszną koncepcję, z którą ja się nie zgadzałam. W dodatku w bardzo dyplomatyczny sposób obrażała moją osobę, a ja nie pozostałam jej dłużna, choć to nie w moim stylu. Ale nie mogłam pozwolić sobie na taką prywatę co do mojej osoby. Od tamtej pory raczej się unikamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.05.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Niestety, ta pani potrafi komuś dobitnie napisać, ze jest głupi a ona najmądrzejsza. Dobrze, że się nie dałaś bo fajna z Ciebie kobitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 06.05.2008 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Akurat Joshi nie brakuje cietego języka i z lekka kontrowersyjnych wypowiedzi. Sama parę miesięcy temu miałam z nią na pieńku. Ty ...... na pieńku...... a o co poszło? jeśli moge spytać Toż Ty dobra kobieta jesteś to jak to tak???? Już nie pamietam. Chciała mi wcisnąć swoją jedynie słuszną koncepcję, z którą ja się nie zgadzałam. W dodatku w bardzo dyplomatyczny sposób obrażała moją osobę, a ja nie pozostałam jej dłużna, choć to nie w moim stylu. Ale nie mogłam pozwolić sobie na taką prywatę co do mojej osoby. Od tamtej pory raczej się unikamy. No ...to dumna jestem z Ciebie Nie wolno pozwalać na obrażanie nas przez innych, nawet jeśli to nie w naszym stylu Zastosowałaś modną ostatnio asertywność i dobrze A gadać będziemy tylko z miłymi ludzikami ...prawda????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.05.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Prawda, prawda, prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 06.05.2008 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Słuchajcie dziewczyny....zmykam spać ....wczoraj za długo posiedziałam i ...prawie zaspałam dzisiaj do pracy a ja to raczej sową nie jestem Ale super mi się dzisiaj z Wami spędzało czas Dzięki Pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.05.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Słuchajcie dziewczyny....zmykam spać ....wczoraj za długo posiedziałam i ...prawie zaspałam dzisiaj do pracy a ja to raczej sową nie jestem Ale super mi się dzisiaj z Wami spędzało czas Dzięki Pa pa I nawzajem Aniu Pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.05.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 A gadać będziemy tylko z miłymi ludzikami ...prawda????? Dokładnie tak. Miłe duszyczki same się do siebie przyciągają. Tak jak my. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.05.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Aniu no faktycznie to już Twoja pora. Miłej i spokojnej nocki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.05.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 O będę kwiatuszki A może jednak coś sie napijemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.05.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Monia na sam wieczorek zafundowałaś sobie kwiatuszki.http://www.toya.net.pl/~piro/konwalie3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.05.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Monia na sam wieczorek zafundowałaś sobie kwiatuszki. http://www.toya.net.pl/~piro/konwalie3.jpg Dziękuję ślicznie za pięknie pachnące kwiatuszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.05.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 O będę kwiatuszki A może jednak coś sie napijemy Możemy. Czy to pasi? http://www.tequila.net/images/stories/jreviews/tn/tn_767_7_leguas_tequila_anejo_1195923744.jpg Dokładnie taką piłam w zeszłą sobotę. Małż przywiózł z Meksyku. Pychotka była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.05.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 O będę kwiatuszki A może jednak coś sie napijemy Możemy. Czy to pasi? http://www.tequila.net/images/stories/jreviews/tn/tn_767_7_leguas_tequila_anejo_1195923744.jpg Dokładnie taką piłam w zeszłą sobotę. Małż przywiózł z Meksyku. Pychotka była. W takim towarzystwie to wszystko pasi No prawie wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.05.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 No prawie wszystko No tak...niektóre rzeczy nie przystoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.05.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 No to po kolejce i trza zmykać do łóżeczka bo jutro rano praca czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts